archer100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μιλησες μαζι του, σε χαμηλο τονο πρωτα; Σου εδωσε καποια εξηγηση; Το ζευγαρι σου εδωσε περισσοτερες πληροφοριες; Ζευγαρι ειναι και ο αδερφος με τη νυφη που κατεβηκαν να πανε σε ενα γαμο το ΣΚ και θα φυγουν, ζευγαρι ειναι και 2 αγνωστοι πρεζακηδες, που τους γνωρισε σε κοινοβιο των Εξαρχειων και τους εδωσε τα κλειδια της γκαρσονιερας για να την πινουν και να παρτουζωνονται Ποσο την νοικιαζεις αν επιτρεπεται;
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, mclein² είπε ξεκινα να σεβεσαι εσυ & μετα απαιτεις σεβασμο. και προβατα αμφιβαλω αν θα εβαζα μεσα στο μαντρι σου. δυστυχής εισαι κυρ'Παντελή και δεν το ξερεις. Επιχειρήματα βαριεστημενου φραπεδιαρη έξω από τον ΟΑΕΔ.......😅😂🤣
mclein² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alexioannou είπε Επιχειρήματα βαριεστημενου φραπεδιαρη έξω από τον ΟΑΕΔ.......😅😂🤣 αλεκο αν θες να τις μετρησουμε (τις τσεπες), ειμαι διαθεσιμος. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από mclein² 4
mourouzis2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Φιλε μπορει να κοκορευεσαι οτι και ο πρωτος ιδιοκτήτης και ο πρωτος host στο booking κοκ Την περίπτωση να μην επρεπε να σε νοιαζει ποιος μπαινει και τι κανει στο διαμέρισμα (ιδιωτικοτητα) που ενοικιαζεις σε καποιο, εφοσον αυτος ειναι τυπικος στην πληρωμή και δεν προξενει ζημιες, την σκεφτηκες? Στην ερωτηση που θα μου εκανε ο ιδιοκτητης:ποιος ειναι ο ταδε, γιατι μπηκε ο ταδε στο διαμερισμα, την επομενη ημερα θα ξεκιναγα να βρω νοικι αλλου. Εσυ μαζευε συστατικές. Εντελως λαθος ο τροπος που βλεπεις το θεμα, εκανες 17000 ευρω ΕΠΕΝΔΥΣΗ για να εισπράττεις ενοικιο κι οχι "για να σεβονται". 10
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Πολύ έπαρση βλέπω φίλε ιδιοκτήτη. Και ειλικρινά το θέμα γιατί το άνοιξες αφού ξέρεις τι θα κάνεις; 5
archer100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Απο τη μια μερια κατανοοω την αγανακτηση σου, ειδικα αν ειναι φουλ επιπλωμενη η γκαρσονιερα, η αισθηση οτι μπορει να στα κανουν λαμπογυαλο δυο αγνωστοι που δεν εχεις κανενα συμβολαιο μαζι τους, δεν παλευεται Απο την αλλη, εχεις να κανεις με φοιτητες, οποτε ξερεις εκ των προτερων οτι θα εχεις τετοια θεματα. Δεν ειναι εργαζομενος επαγγελματιας 35ρης που θα κανει μια νορμαλ-ησυχη ζωη και προφανως δε θα φερνει ασχετους να κοιμουνται στο χωρο του
mclein² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, archer100 είπε Απο την αλλη, εχεις να κανεις με φοιτητες, οποτε ξερεις εκ των προτερων οτι θα εχεις τετοια θεματα. Δεν ειναι εργαζομενος επαγγελματιας 35ρης που θα κανει μια νορμαλ-ησυχη ζωη και προφανως δε θα φερνει ασχετους να κοιμουνται στο χωρο του μπορει να φερνει ασχετες ομως ο 35αρης
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, archer100 είπε Μιλησες μαζι του, σε χαμηλο τονο πρωτα; Σου εδωσε καποια εξηγηση; Το ζευγαρι σου εδωσε περισσοτερες πληροφοριες; Ζευγαρι ειναι και ο αδερφος με τη νυφη που κατεβηκαν να πανε σε ενα γαμο το ΣΚ και θα φυγουν, ζευγαρι ειναι και 2 αγνωστοι πρεζακηδες, που τους γνωρισε σε κοινοβιο των Εξαρχειων και τους εδωσε τα κλειδια της γκαρσονιερας για να την πινουν και να παρτουζωνονται Ποσο την νοικιαζεις αν επιτρεπεται; Ρε φίλε με το παιδί έχουμε άριστη σχέση μέχρι χθες που έφαγα φρικη...... Τόσο δύσκολο να ενημέρωσει? Και χωρίς πλάκα το παλληκάρι που εμφανίσθηκε τώρα ειναι κάπως ράστα φάση. 280€ με τα πάντα μεσα από εξοπλισμό και δυνατό wifi,χωρίς κοινόχρηστα. Είναι για φοιτητές χωρίς οι γονείς να ξοδέψουν ευρώ για οτιδήποτε......
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mclein² είπε αλεκο αν θες να τις μετρησουμε (τις τσεπες), ειμαι διαθεσιμος. Δεν υπάρχεις......από αποδυτήρια σε έχω 4.000.000-0
sphinxgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μιλάω και ως ενοικιαστής και ως ιδιοκτήτης. Αν νοικιάζω διαμέρισμα στον Μπάμπη και ο μπάμπης φύγει 1 μήνα και μείνει στην γκόμενα του και στο σπίτι μείνουν 2 φίλοι του τι με νοιάζει? Αν παίρνω το ενοίκιο μου κανονικά και δεν υπάρχει καμία φθορά? Επίσης αυτό το πρέπει να παίρνω το ενοίκιο μου 1η του μήνα και είναι ήδη 3, πόσο γελοίο? Δηλαδή αν κάποιος καθυστερήσει για διάφορους λόγους λίγες μέρες το ενοίκιο θα τον σταυρώσουμε ? Εφόσον κάποιος είναι συνεπής για χρόνια, θα σταθούμε στη μια φορά? Είναι παντελώς γελοίο... 3
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Διαφήμιση κάνεις; Ναι,στο τελευταίο ενοιισστηριο που έβαλα περάσανε 200+ ατόμα...... Ξέρω ήδη τον επόμενο......😅😂🤣😅😂🤣
archer100 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Παντως στα περισσοτερα συμφωνητικα προβλεπεται ορος που 'απαγορευει' τη χρηση του ακινητου απο τριτους, χωρις συμφωνια. Βλλεπε το παρακατω που ειναι κλασσικο, στο αρθρο 5: http://www.symbolaia.gr/site/files/Residence_agreement_Symbolaiagr.pdf 3
mclein² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, alexioannou είπε Δεν υπάρχεις......από αποδυτήρια σε έχω 4.000.000-0 θα προσεχα στη θεση σου...
alexioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Μιλάω και ως ενοικιαστής και ως ιδιοκτήτης. Αν νοικιάζω διαμέρισμα στον Μπάμπη και ο μπάμπης φύγει 1 μήνα και μείνει στην γκόμενα του και στο σπίτι μείνουν 2 φίλοι του τι με νοιάζει? Αν παίρνω το ενοίκιο μου κανονικά και δεν υπάρχει καμία φθορά? Επίσης αυτό το πρέπει να παίρνω το ενοίκιο μου 1η του μήνα και είναι ήδη 3, πόσο γελοίο? Δηλαδή αν κάποιος καθυστερήσει για διάφορους λόγους λίγες μέρες το ενοίκιο θα τον σταυρώσουμε ? Εφόσον κάποιος είναι συνεπής για χρόνια, θα σταθούμε στη μια φορά? Είναι παντελώς γελοίο... Απαιτω ενημέρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις