Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Το ερώτημα είναι:

Αν έβλεπες δύο φοιτήτριες να έχουν έρθει, θα αντιδρούσες έτσι ; :P

Η απάντηση:οι φοιτητές είναι πολύ πιο συνεπής.προτιμουνται 

Επέλεξα τον λεγόμενο ενώ υπήρχαν και κοπέλες.....

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όλο το θέμα είναι μια αστειότητα. Από πότε ο ιδιοκτήτης κάνει face control στο ποιος μπαίνει μέσα και τι κάνει;

Του νοικιάζεις το σπίτι, σε πληρώνει, δεν ενοχλεί, τέλος. Δεν είστε συγκάτοικοι.

Τι μυαλά είναι αυτά; 2020 φτάσαμε και ο άλλος ζει ακόμα στο '70.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω για το θεμα ασφαλειας συμφωνω  ...................δηλαδη  αν αυτοι που ποτιζουν τα λουλουδια  μιλανε συριακα η αραβικα η κατι αλλο τι

θα υποθεσει ο ιδιοκτητης η ενας ενοικιαστης ?? μονο γιαυτο επρεπε να  ειναι ενημερος απο τον αρχικο ενοικιαστη......

εκτος και αν ο φοιτητης το νοικιαζει σε ζευγαρακια γνωστα του για να βγαλει τα εξοδα του

επισης και σε airbnb που χρησιμοποιω  οταν παω εξωτερικο, μερικοι μου ζητανε φωτοτυπια διαβατηριου και αν γουσταρουν μου το δινουν οποτε

δεν ειναι ολα αστεια......και στο κατω δικο του ειναι

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tounion είπε

Δηλαδή συγνώμη να ρωτήσω κάτι εγω... Σε ένα σπίτι που νοικιαζω..Άμα εγώ φύγω ένα σαββατοκύριακο ή 15 μέρες διακοπές, δεν μπορώ να αφήσω ένα φίλο μου ή ένα άλλο φιλικό ζευγάρι να μείνει στο σπίτι ή τους γονείς μου άμα έρθουν από επαρχία ?

Πρέπει να έχω ενημερώσει πιο πριν τον ιδιοκτήτη; 

Ή διαβάζω πρέπει να ξέρει από πριν ο ιδιοκτήτης ποιος μένει μέσα.. δηλαδη όταν έμενα μόνος και κάθε βδομάδα είχα άλλη κοπέλα στο σπίτι έπρεπε να ενημερώσω από πριν τον ιδιοκτήτη με ποια θα κοιμηθώ απόψε ??

Ένα ζευγάρι άμα βάλεις στο σπίτι μπορεί να κάνει παιδί αργότερα άμα δεν στο έχουν πει ή όχι ?

Ξεκινάμε ότι είναι φοιτητική περιοχή και ενοικιάζονται για φοιτητές που σπουδάζουν.

Έφερε την κοπέλα του και τους έβαλα μεγαλύτερο κρεββάτι.

3 μέρες μέχρι να του έρθει το ρεύμα τον καλυπτα με δικό μου.

Καθυστερεί το ενοίκιο πάντα μια βδομάδα,

Το περνάμε και αυτό........

Ναι,υπάρχουνε όρια.......

Δεν νοικιάζω καμμία τρωγλη,και υπάρχει καλώς η κακώς μια κοινωνία γύρω που δεν θελω να σχολιάσει........

Δημοσ.
Just now, alexioannou said:

Δεν νοικιάζω καμμία τρωγλη,και υπάρχει καλώς η κακώς μια κοινωνία γύρω που δεν θελω να σχολιάσει........

Nuff said.

Επίσης τελικά ποιο είναι το νόημα αυτού του topic?

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Ξεκινάμε ότι είναι φοιτητική περιοχή και ενοικιάζονται για φοιτητές που σπουδάζουν.

Έφερε την κοπέλα του και τους έβαλα μεγαλύτερο κρεββάτι.

3 μέρες μέχρι να του έρθει το ρεύμα τον καλυπτα με δικό μου.

Καθυστερεί το ενοίκιο πάντα μια βδομάδα,

Το περνάμε και αυτό........

Ναι,υπάρχουνε όρια.......

Να βάζεις τους ενοικιαστές να σου υπόσχονται ότι θα είναι καλά παιδιά...

• Like 2
Δημοσ.
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Όλο το θέμα είναι μια αστειότητα. Από πότε ο ιδιοκτήτης κάνει face control στο ποιος μπαίνει μέσα και τι κάνει;

Του νοικιάζεις το σπίτι, σε πληρώνει, δεν ενοχλεί, τέλος. Δεν είστε συγκάτοικοι.

Τι μυαλά είναι αυτά; 2020 φτάσαμε και ο άλλος ζει ακόμα στο '70.

Το "face control" γίνεται ήδη κατά την προσέλευση ενδιαφερομένων.

Κοπέλα σκεφτοτατε εντος της γκαρσονιέρας τι θα κάνει και εγώ ήξερα ποιος θα την πάρει και δεν ήτανε αυτή.....

Στην τελευταία περιπτωση έπεσα λίγο έξω,αλλά αντί να τον πετάξω έξω τελικά, 1/1/2020 που λήγει το συμβολαιο,ναι κάνω 6μηνα για έξτρα ασφάλεια,ας ψάξει αλλού εν μέσω σαιζόν του.....

Το κορυφαίο?

Ξέρω και τον επόμενο ενοικιαστή......

Έχω 100% επιτυχια.

Η γκαρσονιέρα μου περιέχει τα παντα κόστισε η ανακαίνιση 17.000€ και θα σέβονται....   

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexioannou είπε

ολος ο χαμος για μια ισογεια γκαρσονιερα... 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ φασαρια για το τιποτα.Εγω αν ειμουνα ιδιοκτητης θα του ελεγα του ξενου παιδιου,  αραξε δικε μου , τσιλαρε δεν τρεχει τιποτα, η δικια σου εχει καμμια καλη φιλη ? Λεει τιποτα το Joker η μας εχουν πρηξει τζαμπα ? 

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Αύξηση από πέρσυ,εγώ,40%.

Αντε και 50%, στο ευχομαι.

Αυτό που επίσης εύχομαι, είναι κάποιοι να βάλουν μυαλό!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexioannou είπε

Το "face control" γίνεται ήδη κατά την προσέλευση ενδιαφερομένων.

Κοπέλα σκεφτοτατε εντος της γκαρσονιέρας τι θα κάνει και εγώ ήξερα ποιος θα την πάρει και δεν ήτανε αυτή.....

Στην τελευταία περιπτωση έπεσα λίγο έξω,αλλά αντί να τον πετάξω έξω τελικά, 1/1/2020 που λήγει το συμβολαιο,ναι κάνω 6μηνα για έξτρα ασφάλεια,ας ψάξει αλλού εν μέσω σαιζόν του.....

Το κορυφαίο?

Ξέρω και τον επόμενο ενοικιαστή......

Έχω 100% επιτυχια.

Η γκαρσονιέρα μου περιέχει τα παντα κόστισε η ανακαίνιση 17.000€ και θα σέβονται....   

ξεκινα να σεβεσαι εσυ & μετα απαιτεις σεβασμο. 

και προβατα αμφιβαλω αν θα εβαζα μεσα στο μαντρι σου.

δυστυχής εισαι κυρ'Παντελή και δεν το ξερεις.

• Like 10
Δημοσ.

Ο άνθρωπος έχει δίκιο και αγανάκτησε...και ‘μείς το ίδιο θα κάναμε...αλλά στην ξένη περιουσία όλοι το παίζουμε άνετοι και ωραίοι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...