Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Βασικά είμαι από εκείνους που 25 χρόνια τώρα, όποτε έβλεπα κομπλεξικό ιδιοκτήτη από την αρχή, έφευγα τρέχοντας.

Επιχείρημα του Ι337.......😂😅😂🤣

• Like 1
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexioannou είπε

Η δε βαθμολογία δείχνει ότι γνωρίζω πολύ και την λέξη "φιλοξενία"

Μπα, όχι απαραίτητα.

• Like 1
Δημοσ.

εκ του ασφαλους ολοι χαλαροι και τι εγινε μωρε τα παιδια φοιτητες ειναι,αμα ηταν δικο τους το σπιτι θα τρεχαν να τους πεταξουν εξω κλωτσιδον,κλασικη περιπτωση ελληναρα

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Σχετικά είναι όλα και στην κρίση του καθενός. Εμένα πχ. σαν ιδιοκτήτη δεν με νοιάζει ποιους άλλους (και πόσους) θα φέρει μέσα.

Συμφωνώ απόλυτα.

Εδώ λέμε ότι τουλάχιστον ενημερώνεις......

Να είμαι στην είσοδο και κάποιος άγνωστος να προσπαθεί να ανοίξει απέξω........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, l337 είπε

Σχετικά είναι όλα και στην κρίση του καθενός. Εμένα πχ. σαν ιδιοκτήτη δεν με νοιάζει ποιους άλλους (και πόσους) θα φέρει μέσα.

ναι ισχύει στην κρίση του καθενός είναι αλλά ρε συ παίζει να είσαι η εξαίρεση που δεν σε νοιάζει...
και στο λέω πολύ φιλικά πως είμαι παθών γιατί κάποτε νοίκιαζα σε λίγο περίεργη περιοχή δυτικά...αν νοίκιαζα κηφισιές και γλυφάδες όντως δεν θα με ένοιαζε τόσο...

Επεξ/σία από pananton
Δημοσ.

Το σπίτι που νοικιάζω, είναι δικό μου για όσο διάστημα στο νοικιάζω. Η μόνη υποχρέωση που έχω ειναι να μην κάνω παράνομα πράγματα και να στο παραδώσω στην λήξη του ενοικίου στην κατάσταση που το πήρα. Τώρα αν εγώ φέρω 10 γκόμενες ή κάνω οτιδήποτε εκεί μέσα, λυπάμαι αλλά δεν είναι δουλειά κανενός ιδιοκτήτη.

Ποιος δεν έχει μείνει σαν φοιτητής σε φίλο του? 

Η ποιος δεν έχει αφήσει κλειδιά στον χ - ψ κολλητό του να κάνει τις "βρωμιές" του.

Η ποιος δεν έχει φιλοξενήσει φίλους του, πχ απο επαρχία, όσο ο ίδιος λείπει

Αν θελει ο κάθε ιδιοκτήτης να κάνει κουμάντο στο ποιος μπαίνει και βγαίνει, ας το κρατήσει για τον εαυτό του ή τα παιδιά του.

Λυπάμαι, αλλά πολύ 70'ς η άποψη σου.

32 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Στα νέα συμβόλαια πιο "σκληροί" όροι και περιορισμοί,η και αυτό στο booking.......και μετά "γιατί δεν υπάρχουν σπίτια" η "είναι τόσο ακριβά".......

Θα έρθει και η ώρα που θα σκάσει όλη αυτή η φούσκα με τα ακίνητα, και πάλι θα κλαίγεστε εσείς οι ιδιοκτήτες για το πως μένουν ξενοίκιαστα τα ακίνητα σας.

• Like 25
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

Το σπίτι που νοικιάζω, είναι δικό μου για όσο διάστημα στο νοικιάζω. Η μόνη υποχρέωση που έχω ειναι να μην κάνω παράνομα πράγματα και να στο παραδώσω στην λήξη του ενοικίου στην κατάσταση που το πήρα. Τώρα αν εγώ φέρω 10 γκόμενες ή κάνω οτιδήποτε εκεί μέσα, λυπάμαι αλλά δεν είναι δουλειά κανενός ιδιοκτήτη.

Η ποιος δεν έχει αφήσει κλειδιά στον χ - ψ κολλητό του να κάνει τις "βρωμιές" του.

Αν θελει ο κάθε ιδιοκτήτης να κάνει κουμάντο στο ποιος μπαίνει και βγαίνει, ας το κρατήσει για τον εαυτό του ή τα παιδιά του.

Θα έρθει και η ώρα που θα σκάσει όλη αυτή η φούσκα με τα ακίνητα, και πάλι θα κλαίγεστε εσείς οι ιδιοκτήτες για το πως μένουν ξενοίκιαστα τα ακίνητα σας.

Μόνο που ιδοκτήτης εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζει αν πρόκειται για όλα αυτά τα αθώα που περιγράφεις ή όχι.

Επεξ/σία από Ison_
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexioannou είπε

Συμφωνώ απόλυτα.

Εδώ λέμε ότι τουλάχιστον ενημερώνεις......

Να είμαι στην είσοδο και κάποιος άγνωστος να προσπαθεί να ανοίξει απέξω........

Γι' αυτό σου λέω "σχετικά είναι". Πχ. εμένα δεν θα με ένοιαζε να με ενημερώσει αλλά και ούτε θα μου έσκαγε κάπως να βλέπω να μπαίνει ο οποιοσδήποτε. Κάτι που έχει συμβεί ουκ ολίγες. Ίσα ίσα το χαίρομαι που μπαινοβγαίνει συνέχεια κόσμος.

Δημοσ.

Δηλαδή συγνώμη να ρωτήσω κάτι εγω... Σε ένα σπίτι που νοικιαζω..Άμα εγώ φύγω ένα σαββατοκύριακο ή 15 μέρες διακοπές, δεν μπορώ να αφήσω ένα φίλο μου ή ένα άλλο φιλικό ζευγάρι να μείνει στο σπίτι ή τους γονείς μου άμα έρθουν από επαρχία ?

Πρέπει να έχω ενημερώσει πιο πριν τον ιδιοκτήτη; 

Ή διαβάζω πρέπει να ξέρει από πριν ο ιδιοκτήτης ποιος μένει μέσα.. δηλαδη όταν έμενα μόνος και κάθε βδομάδα είχα άλλη κοπέλα στο σπίτι έπρεπε να ενημερώσω από πριν τον ιδιοκτήτη με ποια θα κοιμηθώ απόψε ??

Ένα ζευγάρι άμα βάλεις στο σπίτι μπορεί να κάνει παιδί αργότερα άμα δεν στο έχουν πει ή όχι ?

• Like 7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Μόνο που ιδοκτήτης εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζει αν πρόκειται για όλα αυτά τα αθώα που περιγράφεις ή όχι.

Και τι είναι να γνωρίζει η Γκεστάπο ? Αν ανησυχει ας καλέσει στο τηλέφωνο τον ενοικιαστή 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσει τίποτα.

Ειμαι και εκεί και πάει ρολόι.

Αύξηση από πέρσυ,εγώ,40%.

διαχειρίζομαι αλλά δύο φιλων και έρχεται και άλλο.......

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Για μένα είναι απαραιτητο.Μπορω να σου στέλνω μέχρι το βράδυ rewiews.

Όλα του εξωτερικού έτσι για να μην αφήνω κενά......

Screenshot_20191004-093126.jpg

κουμπαρε, βαλε προβατα μεσα να ησυχασεις σου λεω.

4 χρονια φοιτητης, καθε χρονο οι γονεις μου εκαναν 2 μηνες διακοπες στο επαρχιακο σπιτι.

κανεις δεν τους ενοχλησε, κανεναν δεν ενοχλησαν. 

υγ - τα σχολια του μπουκιν δε μου λενε τιποτα. εχω αφησει αξιολογηση σε ολα σχεδον 0 και την εβγαλε με 6,5 ή 7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσει τίποτα.

Ειμαι και εκεί και πάει ρολόι.

Αύξηση από πέρσυ,εγώ,40%.

διαχειρίζομαι αλλά δύο φιλων και έρχεται και άλλο.......

Όλα τα ξέρεις... Μόνο ποιοι μένουν σπίτι σου δεν ξέρεις...

Επεξ/σία από tounion
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...