Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νοικιάζω ισόγεια γκαρσονιέρα κυρίως σε φοιτητες 10 χρόνια περίπου.

Χθες βγαίνοντας βλέπω στο μπαλκόνι της γκαρσονιέρας ένα άγνωστο ζευγάρι.......

"Που είναι ο "τάδε"(το παιδι που το νοικιάζει 4 μήνες τώρα).

"Μένει στην κοπέλα του"!!!!!!!!!!

Έφαγα φρίκη.......

Άγνωστοι που δεν τους ξέρω έχουν κλειδιά της γκαρσονιέρας εν την απουσία του ενοικιαστή που έχω συνάψει συμβόλαιο.......!!!!!!!!!

*Μάλιστα 1/10  δεν πήρα καν το ενοίκιο ως οφειλε.

Ούτε ενημέρωση για τους ξένους,ούτε τίποτα.

Θα κάνουνε την γκαρσονιέρα κέντρο διερχομένων μην πω τίποτα χειρότερο.

Πρώτη φορά πάω για έξωση εξπρές.....

Επεξ/σία από alexioannou
  • Like 3
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωμένος. Επίσης έχουμε 4/10 και απ ότι αναφέρεις λείπει. Θα μπορούσε σίγουρα να έχει ενημερώσει, αλλά δεν τρέχει και κάτι. Ούτε μπορείς να του κάνεις έξωση για αυτό 😴

Μάλλον πρέπει να τσιλλάρεις λίγο

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι κανείς από τους απαντώντας δεν είναι ιδιοκτήτης.....

Οκ,ευχαριστώ.

Θα πάρουν πόδι.......

Επεξ/σία από alexioannou
  • Like 1
Δημοσ.

Έφαγες φρίκη επειδή ο 20αρης φοιτητής ενοικιαστής σου βρήκε μια γκομενιτσα και μένει μαζί της και έκανε πλάτη σε ένα ζευγαράκι να κάνουν τη δουλειά τους; 

Μπορει να είχαν πάει να ποτίσουν τα λουλούδια 😛 

• Like 7
  • Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mansora είπε

Έφαγες φρίκη επειδή ο 20αρης φοιτητής ενοικιαστής σου βρήκε μια γκομενιτσα και μένει μαζί της και έκανε πλάτη σε ένα ζευγαράκι να κάνουν τη δουλειά τους; 

Μπορει να είχαν πάει να ποτίσουν τα λουλούδια 😛 

Το νοίκιασα σε φοιτητή.ειναι 35τμ.

Η κοπέλα του από την αρχή είναι μαζί του στο σπιτι.κανενα πρόβλημα παρότι την έφερε μετά και το σπίτι έχει ένα μονο κρεββάτι και τους έβαλα ημιδιπλο......

Αλλά να ανοιγοκλεινουν την εξωπορτα και την πόρτα της γκαρσονιέρας παντελώς  αγνωστοι ενώ στους δύο πάνω ορόφους υπάρχουν παιδιά,όχι δεν........

Ούτε να ενημερώσει.....

Στα νέα συμβόλαια πιο "σκληροί" όροι και περιορισμοί,η και αυτό στο booking.......και μετά "γιατί δεν υπάρχουν σπίτια" η "είναι τόσο ακριβά".......

• Like 4
  • Confused 8
  • Sad 5
Δημοσ.

Νοικιάζεις γκαρσονιέρα σε φοιτητές και όχι κελί σε μοναχούς και αυτά πρέπει να τα περιμένεις. 

Αν το βάλεις στο booking δεν θα έχεις τα ίδια προβλήματα με πόρτες να ανοιγοκλείνουν και με αγνώστους;  

• Like 6
  • Confused 3
Δημοσ.

Τέρμα απαράδεκτη και υπερβολική η αντίδρασή σου. Και στο λέω εγώ που ναι μεν νοικιάζω σπίτι και μένω αλλά νοικιάζω και άλλο σπίτι σε άλλη περιοχή (ως συνιδιοκτήτης). Άρε δεν στα γράφω ως ενοικιαστής μόνο.
Είσαι το παράδειγμα του ιδιοκτήτη που τον βλέπεις και παίρνεις δρόμο για να μην μπλέξεις.

• Like 16
  • Confused 1
Δημοσ.

Εγώ θα του δώσω δίκιο στο ότι ζουν παιδιά από πάνω, και δε θέλει κάθε καρυδιάς καρύδι να έχει ενδεχομένως και άμεση επαφή μαζί τους.

Εξάλλου, όταν αποφασίσεις να βάλεις κάποιον σπίτι σου, υποτίθεται ότι κάνεις ένα σκανάρισμα και δε βάζεις τον οποιοδήποτε.

Και το λέω σαν ενοικιαστής.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, l337 είπε

Τέρμα απαράδεκτη και υπερβολική η αντίδρασή σου. Και στο λέω εγώ που ναι μεν νοικιάζω σπίτι και μένω αλλά νοικιάζω και άλλο σπίτι σε άλλη περιοχή (ως συνιδιοκτήτης). Άρε δεν στα γράφω ως ενοικιαστής μόνο.
Είσαι το παράδειγμα του ιδιοκτήτη που τον βλέπεις και παίρνεις δρόμο για να μην μπλέξεις.

10 χρόνια η συγκεκριμένη γκαρσονιέρα δεν έχει μείνει λεπτό χωρίς ενοικιαστή,μάλιστα οποίος φεύγει αν θέλει μου αφήνει συστατική .....και έχω 4.......😂😂😂😂😂

Ο προηγούμενος,2 χρόνια εμεινε και έφυγε για οικονομικά θέματα που είχε,πριν φύγει του πρότεινα 50% του ενοικίου για 3 μήνες μέχρι να ορθοποδήσει(ήτανε άψογος σε όλα του για αυτό).

I337 είσαι το παράδειγμα που γράφεις για να γράφεις αόριστα.......

• Like 2
Δημοσ.

Σε ενοικιασμένο σπίτι δεν κάνεις ό,τι γουστάρεις. Δεν έχει σχέση αν είναι μικρό το κακό ή όχι. Απλά ξαναλέω δεν κάνεις ό,τι γουστάρεις.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

μισό ρε μάγκες...αράξτε λίγο...πως γνωρίζει ο ιδιοκτήτης ότι δεν του την πέσανε του ενοικιαστή να του πάρουν τα κλειδιά και να μένουν άνετα μέσα με την δικαιολογία πως "τώρα μένει στην κοπέλα του"?

επίσης εσείς που είστε ιδιοκτήτες στα συμβόλαια δεν υπογράφουν οι 2 μεριές για τα άτομα που θα μένουν μέσα? Αν είναι έτσι να νοικιάσω τα δικά σας να τα γεμίσω με κάτι καλά παιδιά που ξέρω και εγώ να πάω να μείνω στην κοπέλα μου! 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexioannou είπε

😂😂😂😂😂

I337 είσαι το παράδειγμα που γράφεις για να γράφεις αόριστα.......

Βασικά είμαι από εκείνους που 25 χρόνια τώρα, όποτε έβλεπα κομπλεξικό ιδιοκτήτη από την αρχή, έφευγα τρέχοντας.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mansora είπε

Νοικιάζεις γκαρσονιέρα σε φοιτητές και όχι κελί σε μοναχούς και αυτά πρέπει να τα περιμένεις. 

Αν το βάλεις στο booking δεν θα έχεις τα ίδια προβλήματα με πόρτες να ανοιγοκλείνουν και με αγνώστους;  

Νοικιάζω ήδη στο booking 2 χρόνια με βαθμολογία πέρσυ 9.8 και φέτος 9.1..

Εκεί γνωρίζω ΑΚΡΙΒΩΣ ποιος ερχεται,και σε τελική έχω και κάλυψη από την booking για ότι συμβεί........

Η δε βαθμολογία δείχνει ότι γνωρίζω πολύ και την λέξη "φιλοξενία"

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pananton είπε

επίσης εσείς που είστε ιδιοκτήτες στα συμβόλαια δεν υπογράφουν οι 2 μεριές για τα άτομα που θα μένουν μέσα? Αν είναι έτσι να νοικιάσω τα δικά σας να τα γεμίσω με κάτι καλά παιδιά που ξέρω και εγώ να πάω να μείνω στην κοπέλα μου! 

Σχετικά είναι όλα και στην κρίση του καθενός. Εμένα πχ. σαν ιδιοκτήτη δεν με νοιάζει ποιους άλλους (και πόσους) θα φέρει μέσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...