Προς το περιεχόμενο

Intenso High 240GB Review

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραια δουλεια! Θα σου προτεινα στα επομενα SSD reviews να ανοιγεις τον δισκο και να μας δειχνεις εικονες και απο τις δυο πλευρες του PCB. Ετσι μπορεις να δεις και εαν εχει onboard DRAM για caching, κατι που ισως να επηρεασει σημαντικα τις ταχυτητες (και την ζωη του SSD), αναλογα με το συστημα στο οποιο ειναι εγκατεστημενος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, sotthes είπε

Ωραια δουλεια! Θα σου προτεινα στα επομενα SSD reviews να ανοιγεις τον δισκο και να μας δειχνεις εικονες και απο τις δυο πλευρες του PCB. Ετσι μπορεις να δεις και εαν εχει onboard DRAM για caching, κατι που ισως να επηρεασει σημαντικα τις ταχυτητες (και την ζωη του SSD), αναλογα με το συστημα στο οποιο ειναι εγκατεστημενος.

Όταν αρχισουν να μου τους δίνουν για review, τότε θα αρχίσω να το κάνω και αυτό. Mέχρι στιγμής όλα αυτά που παίρνω και βλέπεις στο κανάλι είναι είτε επειδή τα έχω αγοράσει για προσωπική χρήση (και επειδή χρειάζονται, όχι για να κάνω μόνο ένα review), είτε τα αγοράζω εκ μέρους αυτών που τους φτίαχνω/επιδιορθώνω τα PC τους, είτε μου τα δανείζουν φαν μας.

Καταλαβαίνεις ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση από τις παραπάνω δεν θα προβώ σε ενέργειες που μπορεί να βλάψουν το προιόν που κάνω review (πλην πολύ συγκεκριμένων παραδειγμάτων), ή την εγγύηση του.

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 5

2 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Αν δεν εχει και αυτος το φαινομενο του sudden death οπως τα προηγουμενα μοντελα ή οπως καποιοι adata................... μια χαρα.

Mεχρι στιγμης 3 ατομα μου εχουν πει οτι ειναι κομπλε και τον εχουν 1-2 χρονια ο καθενας. Τωρα συμπερασμα δεν μπορω να βγαλω απο 3 ατομα, αλλα ειναι κατι υποθετω. 
Τι να πω, γενικα για τον δισκο δεν ξερουμε και πολλα οπως ειδατε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...