Προς το περιεχόμενο

Village Cinemas - Gold Class

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είχα πάει μία και μοναδική φορά πριν από αρκετά χρόνια και η αλήθεια είναι ότι είχα μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς ήταν η πρώτη φορά που είχα μία τέτοια εμπερία. Η πολυθρόνα μου είχε κάνει τόση εντύπωση που ήθελα να την πάρω σπίτι και γενικώς ήταν κάτι το ιδιαίτερο σαν σύνολο. 

Καθώς θέλω να πάω πάλι για το Τζόκερ αυτό το ΣΚ κάθησα και έψαξα πληροφορίες για το τι προσφέρεται πλέον στην τιμή του εισητηρίου(τότε ήταν σαμπάνια σαν welcome drink) καθώς και το μενού. Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω; Επίσης, αν κάποιος έχει καμία πιο πρόσφατη εμπειρία καλοδεχούμενο το σχόλιο καθώς μετά από τόσα χρόνια μπορεί να έχει αλλάξει η φάση. 

Δημοσ.

Καλησπέρα δουλέυω στο Village στο φάληρο όχι στην gold άλλα στον κινηματογράφο περιλαμβάνει μόνο το Welcome drink στην τιμή και όχι το menu.

Η εμπειρία τέλεια όπως το θύμασαι μου σου πω και καλύτερα για το φάληρο πάντα μιλάω.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giout είπε

Καλησπέρα δουλέυω στο Village στο φάληρο όχι στην gold άλλα στον κινηματογράφο περιλαμβάνει μόνο το Welcome drink στην τιμή και όχι το menu.

Η εμπειρία τέλεια όπως το θύμασαι μου σου πω και καλύτερα για το φάληρο πάντα μιλάω.

Καλησπέρα φίλε, ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις που μπορώ να βρω το μενού; Έψαξε και στο σάιτ αλλά δεν βρήκα κάτι. Καθώς προφανώς θέλω να το συνδυάσω και με φαγητό απλώς θα ήθελα να έχω μία ιδέα για τις επιλογές.

Δημοσ.

Πήγα σχετικά πρόσφατα στο Avengers endgame. Η εμπειρία πραγματικά φανταστική. Έχει όντως welcome drink. Στο μενού είχε διάφορα. Εμείς θυμάμαι πήραμε μια πίτσα και νατσος. Μάλιστα είχαμε την επιλογή να μας τα φέρουν στη μέση της ταινίας.!

Δημοσ.

Κοίτα  το μενού στο σάιτ δεν το έχει άλλα μέρικα είναι πίτσα, club,μπιφτέκια,σαλάτες,πατάτες,και αρκετά ορεκτικά,επίσης μπύρα Ficher ποτήρι και αρκετά κρασιά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/10/2019 στις 9:04 ΜΜ, giout είπε

Κοίτα  το μενού στο σάιτ δεν το έχει άλλα μέρικα είναι πίτσα, club,μπιφτέκια,σαλάτες,πατάτες,και αρκετά ορεκτικά,επίσης μπύρα Ficher ποτήρι και αρκετά κρασιά.

Τιμές? Περιπου εστω? ^_^

Δημοσ.

Στις 3/10/2019 στις 9:04 ΜΜ, giout είπε

3 ώρες πριν, giout είπε

κοίτα τίμες σχετικά ακριβές σαν σε ένα καλό εστιατόριο,αλλά απο γεύση μετράνε άγρια.

Δηλαδη πληρωνεις τιμες καλου εστιατοριου για να φας πιτσα και club;

Υπερ-μπιζνα εχει στησει το Village :-D

• Like 2
Δημοσ.
Στις 9/10/2019 στις 11:10 ΠΜ, ManFromEarth είπε

Δηλαδη πληρωνεις τιμες καλου εστιατοριου για να φας πιτσα και club;

Υπερ-μπιζνα εχει στησει το Village :-D

Καλυτερα να τα δω σπιτι μου και να φαω αρνι :P

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...