Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα πιο ιδιότροπα όσον αφορά τι hardware πρέπει να έχεις για να το παίξεις. Δεν νομίζω ότι πρέπει να λειτουργεί σαν ορίζουσα για στήσιμο pc .

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορείς κάλλιστα να το ευχαριστηθεις με κάποιες παραχωρήσεις όπως σου πρότειναν οι φίλοι και ταυτόχρονα να έχεις ένα πολύ δυνατό pc για όλα τα άλλα παιχνίδια χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία

Δημοσ.

@Skrez1982 Σε αυτό καταλήγω  απλά για μένα είναι το νούμερο ένα το συγκεκριμένα και θεωρώ ότι ένα σύστημα που σηκώνει το AC παίζει  άνετα και τα περισσότερα heavy games.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ssd93 είπε

@Skrez1982 Σε αυτό καταλήγω  απλά για μένα είναι το νούμερο ένα το συγκεκριμένα και θεωρώ ότι ένα σύστημα που σηκώνει το AC παίζει  άνετα και τα περισσότερα heavy games.

Σε καταλαβαίνω φίλε μου. Έχω παίξει όλα τα προηγούμενα ac  και είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει. Όλο το concept του παιχνιδιού είναι τρομερό. Στα δύο τρία τελευταία όμως παιχνίδια γ@μήθηκε το σύμπαν με τον σχεδιασμό του παιχνιδιού. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν φτιάχνεις ένα σύστημα να παίξεις σε 1440p;Με ένα χιλιάρικο έχεις καθαρίσει και η διαφορά μεταξύ 1440p και 4K δεν είναι μεγάλη imho.Για να έχεις και επιλογές και όχι 2080ti ή θάνατος.

• Like 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Deka013 είπε

Γιατί δεν φτιάχνεις ένα σύστημα να παίξεις σε 1440p;Με ένα χιλιάρικο έχεις καθαρίσει και η διαφορά μεταξύ 1440p και 4K δεν είναι μεγάλη imho.Για να έχεις και επιλογές και όχι 2080ti ή θάνατος.

+1000

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πριν 2 χρόνια αγόρασα 4Κ οθόνη και την είχα πληρώσει για να είναι και 24 και όχι 28-30 ίντσες 450Ε.

Επιμένω να μείνω σε 4Κ σύστημα και ας μην υποστηρίζεται πλήρως από την τρέχουσα τεχνολογία. Έχω θέσει ένα στόχο να μην πέφτω κάτω από 45fps με ότι πιο οικονομικό γίνεται διαφορετικά όπως είπα και στο πρώτο ποστ μου 2080ti με κλειστά μάτια και ότι καλύτερο παίζει σε cpu για να την τροφοδοτεί.

Προσπαθώ απλά να βρω τη χρυσή τομή, να μείνει σε 4Κ design και εν ανάγκη να ρίξω λίγο τις απαιτήσεις σε fps που γενικά δεν είμαι fps gamer. Αν όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω με μερικές τροποποιήσεις στο ultra preset θα την κάνω τη δουλειά μου με μία 2080 από ότι φαίνεται.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ssd93 είπε

Προσπαθώ απλά να βρω τη χρυσή τομή, να μείνει σε 4Κ design και εν ανάγκη να ρίξω λίγο τις απαιτήσεις σε fps που γενικά δεν είμαι fps gamer. Αν όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω με μερικές τροποποιήσεις στο ultra preset θα την κάνω τη δουλειά μου με μία 2080 από ότι φαίνεται.

Έτρεξα μόλις τώρα ένα bench με 2080 @ 1860 και ram 7000Mhz(στοκ). Σε 1080p, όλα ultra high εκτός από volumetric clouds στο high(πιο κάτω δείχνει άσχημα) και 200% scaling(συγκρίσιμο με 1440p). 51 fps average. Κατά 95% gpu bound. Ακόμα και in game συνήθως κάτω από 60 ή οριακά πιο πάνω. Για 4K χλωμό το κόβω και με ριγμένα settings. Τα volumetric clouds δεν υπάρχουν παντού για να πεις ότι θα έχεις μόνιμο boost αν τα κόψεις. Πιο πολύ τα shadows κάνουν τη ζημιά μαζί με το environment detail(έχει και draw distance μέσα).

Δυστυχώς η 4K ανάλυση θεωρείται ακόμη πολυτέλεια. Δεν αλλάζεις καλύτερα σε 1440p VA να δεις και ζωντανά χρώματα; Πιο φθηνά θα σου έρθει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4k , 24ιντσες. Σε τι απόσταση κάθεσαι από την οθόνη? Πρέπει να έχεις πολύ μικρή μύτη.. 

Επεξ/σία από leros2004
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ssd93 είπε

Ρε παιδιά πριν 2 χρόνια αγόρασα 4Κ οθόνη και την είχα πληρώσει για να είναι και 24 και όχι 28-30 ίντσες 450Ε.

Ούτε με βιονική όραση δε διακρίνεις διαφορές 4K vs 1440p στις 24 ίντσες.

Δεν μπορείς να διακρίνεις διαφορές. Δε γίνεται. Τουλάχιστον με τις σύγχρονες τεχνικές anti-aliasing TAA, κτλ κτλ.

Μόνο αν είσαι μύωπας με σούπερ ενισχυμένη κοντινή όραση (υπάρχουν τέτοιοι) και κολλάς στην οθόνη στα 10cm.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Έτρεξα μόλις τώρα ένα bench με 2080 @ 1860 και ram 7000Mhz(στοκ). Σε 1080p, όλα ultra high εκτός από volumetric clouds στο high(πιο κάτω δείχνει άσχημα) και 200% scaling(συγκρίσιμο με 1440p). 51 fps average. Κατά 95% gpu bound. Ακόμα και in game συνήθως κάτω από 60 ή οριακά πιο πάνω. Για 4K χλωμό το κόβω και με ριγμένα settings. Τα volumetric clouds δεν υπάρχουν παντού για να πεις ότι θα έχεις μόνιμο boost αν τα κόψεις. Πιο πολύ τα shadows κάνουν τη ζημιά μαζί με το environment detail(έχει και draw distance μέσα).

Δυστυχώς η 4K ανάλυση θεωρείται ακόμη πολυτέλεια. Δεν αλλάζεις καλύτερα σε 1440p VA να δεις και ζωντανά χρώματα; Πιο φθηνά θα σου έρθει.

Το 200% ειναι στην αναλυση, η στα Pixel; Γιατι εαν ειναι στην αναλυση, τοτε παει 2160p,= 4k.

Eκτος εαν κανω λαθος.

Επεξ/σία από toyo73
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, toyo73 είπε

Το 200% ειναι στην αναλυση, η στα Pixel; Γιατι εαν ειναι στην αναλυση, τοτε παει 2160p,= 4k.

Eκτος εαν κανω λαθος.

Δεν κανεις λαθος, φαινεται και απο τα μολις 51fps με την 2080, δεν παιζει να ειναι 2Κ με volumetric clouds στο high.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, leros2004 είπε

4k , 24ιντσες. Σε τι απόσταση κάθεσαι από την οθόνη? Πρέπει να έχεις πολύ μικρή μύτη.. 

Σε 28άρα 4K και δυσκολεύομαι να δω διαφορά 1440p και 4K σε παιχνίδια, νομίζω ο OP πρέπει να το τσεκάρει αυτό λίγο.

21 λεπτά πριν, Razor333 είπε

δεν παιζει να ειναι με volumetric clouds

qHD! 
2K = 2048x1080p.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...