Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  170 ευρώ max
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιο 
5) Μέγεθος οθόνης; γύρω στις 6 ίντσες
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά). All around 

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Redmi Note 7 
απλα η καλυτερη επιλογη και δεν εχει αντιπαλο στα λεφτα του

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα μου λέτε πρώτη επιλογή Redmi note 7 και δεύτερη επιλογή Mi a3.....Σωστά;

Το P20 lite μπαίνει στην εξίσωση; Αν όχι γιατί;

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Άρα μου λέτε πρώτη επιλογή Redmi note 7 και δεύτερη επιλογή Mi a3.....Σωστά;

Το P20 lite μπαίνει στην εξίσωση; Αν όχι γιατί;

Έχει πολύ κατώτερο επεξεργαστή κ κάμερες. Το Α3 στα 170 είναι μονόδρομος γτ είναι ένα επίπεδο πάνω από το rm7 που είναι πολύ καλό

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και γω Mi A3 λέω λόγο στου stock Android και με καλύτερη κάμερα ιδιαίτερα με Gcam,αλλά και η stock δεν τα πάει άσχημα.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Το Mi a3 φαίνεται να υπερτερεί σε αυτά τα χρήματα. Η xiaomi έχει το πρόβλημα ότι τα κινητά δεν καλύπτονται από εγγύηση της Infoquest, όταν η αγορά δεν είναι από μεγάλη αλυσίδα. 

Αν σας ζητούσα να μου δώσετε και μια επιλογή εκτός xiaomi, στα ίδια περίπου χρήματα 170-180, για άλλη συσκευή, ώστε να καλυπτομαι από εγγύηση, ποιά θα λέγατε;

Δημοσ.

Θα κάνεις πολλές υποχωρήσεις όμως. Δεν αξίζει. Αν είναι να δώσεις άλλα 100€για εγγύηση το πετάς και παίρνεις άλλο 

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Το Mi a3 φαίνεται να υπερτερεί σε αυτά τα χρήματα. Η xiaomi έχει το πρόβλημα ότι τα κινητά δεν καλύπτονται από εγγύηση της Infoquest, όταν η αγορά δεν είναι από μεγάλη αλυσίδα. 

Αν σας ζητούσα να μου δώσετε και μια επιλογή εκτός xiaomi, στα ίδια περίπου χρήματα 170-180, για άλλη συσκευή, ώστε να καλυπτομαι από εγγύηση, ποιά θα λέγατε;

Φίλε μην το συζητάς καλύτερη επιλογή το mia3 στοκ κινητό πολύ καλή κάμερα με gcam θεωρώ ο βασηλιας τώρα μέχρι 200€ δεν θα βρεις αλλού τα ίδια χαρακτηριστικά δν αξίζει για εγγύηση να πέσεις σε αλλα όπως μπαταρία και lags. 

30 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Οριακά θα σου πω για μένα κοντράρει το xiaomi redmi note 8 γτ φίλε το κινητό θα δεις πόσο αέρα θα πήγαινα μετά τον 1 με 1.5 χρόνο που λόγω στολ θα πήγαινα άνετα ειδικά αν δεν είσαι απαιτητικός με κάμερες ειδικά βράδυ είσαι οκ, :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το θέμα με τις εγγύησεις είναι υποκειμενικό.  Εγώ αγόραζα Σκρουτζ μόνο μέχρι που από φαινομενικά μεγάλο  κ με καλες κριτικές μαγαζί χρειάστηκα την εγγύηση. Εκαναν πραγματικά τους Κινέζους σε ένα mi8 , και παρότι δεν το πλήρωσα το.Α3 ούτε ευρώ ( λόγω επιδότησης) ,  αν μου ελεγε κάποιος να το πάρω μόνο με την επίσημη εγγύηση θα το αγόραζα παλι

Επεξ/σία από vargas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...