Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νωρίτερα σήμερα σε υποκατάστημα της Πειραιώς χαζεύοντας κοίταξα τον νέο (30/09/2019) τιμοκατάλογο προμηθειών, η πληρωμή λογαριασμού ΔΕΗ σε μηχάνημα easypay με χρήση μετρητών έχει προμήθεια 2,5€!!!!!!!!!!!!

Σε easypay πάλι η πληρωμή ΔΕΗ με χρήση κάρτας έχει προμήθεια 0,90€.

Στο link παρακάτω αναλυτικά όλες οι χρεώσεις:

https://www.piraeusbank.gr/~/media/CFA37614FDB94126AE64DB1EA23AA195.ashx

Δημοσ.

Η εθνικη χρεώνει 30λεπτα για δεη. 

Μέχρι πρόπερσι ληγμένο μπορούσες να δώσεις μόνο στην ίδια την δεη η σε προποτζιδικο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέχρι και 15 ημέρες μετά τη λήξη του έχω πληρώσει κανονικά λογαριασμό ΔΕΗ online χωρίς να εμφανίζεται κάποιο υπόλοιπο στον επόμενο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μέχρι και 15 ημέρες μετά τη λήξη του έχω πληρώσει κανονικά λογαριασμό ΔΕΗ online χωρίς να εμφανίζεται κάποιο υπόλοιπο στον επόμενο. 

Παραμονη μετρησεως (3 μερες πριν εκδοθει δηλαδη) εχω πληρωσει λογαριασμο με Eurobank e-banking...

Δημοσ.

Μπορείς να πληρώσεις ληγμένο λογαριασμό και μικρότερο ποσό αν θες, δεν έχει περιορισμό. Αλλά καλύτερα στο site της ΔΕΗ που δεν κρατάει προμήθειες.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σε όλους

ισχύει ακόμη ότι μπορώ να πληρώσω ληξιπρόθεσμο λογ/σμό ΔΕΗ μέσω της ιστοσελίδας της με χρεωστική;

επίσης ισχύει και για την ΕΥΔΑΠ;

ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sterzin είπε

γεια σε όλους

ισχύει ακόμη ότι μπορώ να πληρώσω ληξιπρόθεσμο λογ/σμό ΔΕΗ μέσω της ιστοσελίδας της με χρεωστική;

επίσης ισχύει και για την ΕΥΔΑΠ;

ευχαριστώ

Ισχυει για την ΔΕΗ ,πληρώνεις όσο θες έναντι του λογαριασμού .Για ΕΥΔΑΠ δεν ξέρω αλλά μπορείς να δεις στο site της .

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση

πλήρωσα τον ληξιπρόθεσμο λογαριασμό από το ebill αλλά η απορία μου είναι που βλέπω ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει εξοφληθεί; ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι. μήπως δεν δίνει αυτή την δυνατότητα η ΔΕΗ; στην ΕΥΔΑΠ πχ το έχει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sterzin είπε

ευχαριστώ για την απάντηση

πλήρωσα τον ληξιπρόθεσμο λογαριασμό από το ebill αλλά η απορία μου είναι που βλέπω ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει εξοφληθεί; ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι. μήπως δεν δίνει αυτή την δυνατότητα η ΔΕΗ; στην ΕΥΔΑΠ πχ το έχει.

Λογικά θα μπορέσεις να το δεις όταν εκδοθεί ο επόμενος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sterzin είπε

και που το βλέπω αυτό;

πχ για τους προηγούμενους λογαριασμούς που είναι πληρωμένοι;

Σου έχω ήδη απαντήσει, θα μπορέσεις να το δεις μόνο όταν εκδοθεί ο επόμενος, αν ο τωρινός δεν έχει πληρωθεί τότε το ποσό του θα προστεθεί στον επόμενο ως καθυστερούμενα.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να το δεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είχα πληρώσει κ γω ΔΕΗ που είχα ξεχάσει. Το κατάλαβα ότι το είχα ξεχάσει γιατί μου έγραφε στον λογαριασμό "ειδοποίηση διακοπής ρεύματος κ μαζί το ποσό που χρωσταγα" . Τον πλήρωσα μαζί με εκείνον που είχα εκείνη τη στιγμή στα χέρια μου κ απλά ο επόμενος που ήρθε δεν έγραφε τπτ κ η ζωή συνεχίστηκε. Άρα πληρώθηκε κ δέχθηκε  κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, sterzin είπε

και που το βλέπω αυτό;

πχ για τους προηγούμενους λογαριασμούς που είναι πληρωμένοι;

Όταν πληρώνεις σου δίνει (εκείνη τη στιγμή) την επιλογή να σώσεις σε pdf ή να στείλεις σε mail το αποδεικτικό της πληρωμής. 

Κάθε φορά που πληρώνεις κράτα ένα pdf σαν "απόδειξη" κάπου

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...