unforgiven Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέσω ebanking πληρώνεις όποτε θέλεις, όσα θέλεις. Τι κάνουμε τόσα χρόνια; 😂
Joshua21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Νωρίτερα σήμερα σε υποκατάστημα της Πειραιώς χαζεύοντας κοίταξα τον νέο (30/09/2019) τιμοκατάλογο προμηθειών, η πληρωμή λογαριασμού ΔΕΗ σε μηχάνημα easypay με χρήση μετρητών έχει προμήθεια 2,5€!!!!!!!!!!!! Σε easypay πάλι η πληρωμή ΔΕΗ με χρήση κάρτας έχει προμήθεια 0,90€. Στο link παρακάτω αναλυτικά όλες οι χρεώσεις: https://www.piraeusbank.gr/~/media/CFA37614FDB94126AE64DB1EA23AA195.ashx
fastnq2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Η εθνικη χρεώνει 30λεπτα για δεη. Μέχρι πρόπερσι ληγμένο μπορούσες να δώσεις μόνο στην ίδια την δεη η σε προποτζιδικο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέχρι και 15 ημέρες μετά τη λήξη του έχω πληρώσει κανονικά λογαριασμό ΔΕΗ online χωρίς να εμφανίζεται κάποιο υπόλοιπο στον επόμενο. 1
k_w_t Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Μέχρι και 15 ημέρες μετά τη λήξη του έχω πληρώσει κανονικά λογαριασμό ΔΕΗ online χωρίς να εμφανίζεται κάποιο υπόλοιπο στον επόμενο. Παραμονη μετρησεως (3 μερες πριν εκδοθει δηλαδη) εχω πληρωσει λογαριασμο με Eurobank e-banking...
Silverage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς να πληρώσεις ληγμένο λογαριασμό και μικρότερο ποσό αν θες, δεν έχει περιορισμό. Αλλά καλύτερα στο site της ΔΕΗ που δεν κρατάει προμήθειες.
sterzin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 γεια σε όλους ισχύει ακόμη ότι μπορώ να πληρώσω ληξιπρόθεσμο λογ/σμό ΔΕΗ μέσω της ιστοσελίδας της με χρεωστική; επίσης ισχύει και για την ΕΥΔΑΠ; ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, sterzin είπε γεια σε όλους ισχύει ακόμη ότι μπορώ να πληρώσω ληξιπρόθεσμο λογ/σμό ΔΕΗ μέσω της ιστοσελίδας της με χρεωστική; επίσης ισχύει και για την ΕΥΔΑΠ; ευχαριστώ Ισχυει για την ΔΕΗ ,πληρώνεις όσο θες έναντι του λογαριασμού .Για ΕΥΔΑΠ δεν ξέρω αλλά μπορείς να δεις στο site της .
sterzin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 ευχαριστώ για την απάντηση πλήρωσα τον ληξιπρόθεσμο λογαριασμό από το ebill αλλά η απορία μου είναι που βλέπω ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει εξοφληθεί; ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι. μήπως δεν δίνει αυτή την δυνατότητα η ΔΕΗ; στην ΕΥΔΑΠ πχ το έχει.
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, sterzin είπε ευχαριστώ για την απάντηση πλήρωσα τον ληξιπρόθεσμο λογαριασμό από το ebill αλλά η απορία μου είναι που βλέπω ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει εξοφληθεί; ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι. μήπως δεν δίνει αυτή την δυνατότητα η ΔΕΗ; στην ΕΥΔΑΠ πχ το έχει. Λογικά θα μπορέσεις να το δεις όταν εκδοθεί ο επόμενος.
sterzin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 και που το βλέπω αυτό; πχ για τους προηγούμενους λογαριασμούς που είναι πληρωμένοι;
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, sterzin είπε και που το βλέπω αυτό; πχ για τους προηγούμενους λογαριασμούς που είναι πληρωμένοι; Σου έχω ήδη απαντήσει, θα μπορέσεις να το δεις μόνο όταν εκδοθεί ο επόμενος, αν ο τωρινός δεν έχει πληρωθεί τότε το ποσό του θα προστεθεί στον επόμενο ως καθυστερούμενα. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να το δεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Είχα πληρώσει κ γω ΔΕΗ που είχα ξεχάσει. Το κατάλαβα ότι το είχα ξεχάσει γιατί μου έγραφε στον λογαριασμό "ειδοποίηση διακοπής ρεύματος κ μαζί το ποσό που χρωσταγα" . Τον πλήρωσα μαζί με εκείνον που είχα εκείνη τη στιγμή στα χέρια μου κ απλά ο επόμενος που ήρθε δεν έγραφε τπτ κ η ζωή συνεχίστηκε. Άρα πληρώθηκε κ δέχθηκε κανονικά.
DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, sterzin είπε και που το βλέπω αυτό; πχ για τους προηγούμενους λογαριασμούς που είναι πληρωμένοι; Όταν πληρώνεις σου δίνει (εκείνη τη στιγμή) την επιλογή να σώσεις σε pdf ή να στείλεις σε mail το αποδεικτικό της πληρωμής. Κάθε φορά που πληρώνεις κράτα ένα pdf σαν "απόδειξη" κάπου Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2020 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα