Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα.Μια απλη ερωτηση.Εχω ΟΤΕ καθως εδω και πολυ καιρο παλευω με την adsl.Μπηκα λοιπον στο site της διαθεσιμοτητας vdsl και ενω μου λεει οτι ειναι διαθεσιμο, πηρα τηλ και μου λενε οτι δεν ειναι.Πηρα λοιπον και wind και τιποτα.Λεω λοιπον να παρω την forthnet ενα τηλεφωνακι και να ρωτησω,εκεινοι μου ειπαν μετα απο 5 λεπτα οτι μπορω να βαλω μεχρι και 100mpbs.Τωρα η ερωτηση ειναι γιατι δεν μπορω να βαλω vdsl στον ΟΤΕ να γλυτωσω και μεταβιβασεις και ιστοριες και μπορω μονο στην forthnet? Thanks in advance

Δημοσ.

Έχει να κάνει με την καλωδίωση στην περιοχή σου,αν υπάρχουν δηλαδή οπτικές ίνες κλπ.Από αυτά που σου είπαν,ή η forthnet έχει δικό της δίκτυο στη περιοχή σου ή κάνανε λάθος.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2019 στις 2:26 ΜΜ, Deka013 είπε

Έχει να κάνει με την καλωδίωση στην περιοχή σου,αν υπάρχουν δηλαδή οπτικές ίνες κλπ.Από αυτά που σου είπαν,ή η forthnet έχει δικό της δίκτυο στη περιοχή σου ή κάνανε λάθος.

@Deka013 Δες, επειδη εχει απτο καλοκαιρι που αντικατεστησαν το καφαο το παλιο με το καινουργιο(το κλασικο 3πορτο ασπρο) και ειναικ ενεργοποιημενο γιατι ακουγεται απο μεσα που κανει θορυβο.Τωρα δεν ξερω γιατι ο ΠΟΤΕ δεν μπορει να μου βαλει vdsl και μπορει μονο η forthnet.

Επεξ/σία από Cr7 4ever
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Cr7 4ever είπε

@Deka013 Δες, επειδη εχει απτο καλοκαιρι που αντικατεστησαν το καφαο το παλιο με το καινουργιο(το κλασικο 3πορτο ασπρο) και ειναικ ενεργοποιημενο γιατι ακουγεται απο μεσα που κανει θορυβο.Τωρα δεν ξερω γιατι ο ΠΟΤΕ δεν μπορει να μου βαλει vdsl και μπορει μονο η forthnet.

Μάλλον είναι ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 03/10/2019 at 14:26, Deka013 said:

Από αυτά που σου είπαν,ή η forthnet έχει δικό της δίκτυο στη περιοχή σου ή κάνανε λάθος.

On 12/11/2019 at 23:09, Deka013 said:

Μάλλον είναι ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet.

Δεν έχει, μισθώνει από άλλους...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/11/2019 στις 11:39 ΠΜ, ThReSh είπε

Δεν έχει, μισθώνει από άλλους...

Στις 15/11/2019 στις 6:12 ΜΜ, poulinos είπε

δεν εχει δικα της kv η forthnet

Εγώ το είπα επειδή είναι η μόνη εταιρεία που του βάζει 100Mbps σύνδεση (έτσι του είπαν τουλάχιστον).

Δημοσ.
On 17/11/2019 at 00:01, Deka013 said:

Εγώ το είπα επειδή είναι η μόνη εταιρεία που του βάζει 100Mbps σύνδεση (έτσι του είπαν τουλάχιστον).

το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το Kv να μην ειναι του οτε αλλα αλλου παροχου πχ vodafone και να μην δινει ο οτε απο εκει και να δινει η Forthnet.αν ηταν της wind θα επρεπε να ειχαν εκτος αν του ειπαν βλακεια .το πιο ευκολο ειναι ο τοπικ σταρτερ να δει κοντα του απο ποιον παροχο ειναι ταKv.αν ειναι οτε τοτε σιγουρα του δινει ο οτε και λογικα και οι αλλοι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...