Hetfield Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Γιατι δεν μου κανει εντυπωση; Οταν η Apple παρουσιασε τα airpods, τα πρωτα πραγματικα ασυρματα ακουστικα, ολοι οι haters κραζανε για χιλιους-δυο λογους (ορισμενοι απ' αυτους σαφως και ηταν βασιμοι). Περα απο το κυρος μιας εταιριας για την καινοτομια, σημασια εχει και να αναγνωριζουν την ταση και τα trends. Ποιο το αποτελεσμα; Πλεον Microsoft, Samsung προσφερουν εξ' ισου καλα ασυρματα ακουστικα στην αγορα. Σαφεστατα κι υπαρχει κερδος για τον καταναλωτη. Αυτα τα λεω πιο πολυ για τους haters, κι ειδικα δε για τους Apple haters. Γιατι παρολα τα προβληματα της Apple περι ηθικης, η εταιρια αυτη αναγνωριζει τα trends καλυτερα απο τον καθενα. 4
whoever81 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, macboy είπε σαν αναβράζοντα δισκίο είναι Grammar Police: αναβράζον Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από whoever81 1
deafman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 32 minutes ago, Hetfield said: Γιατι δεν μου κανει εντυπωση; Οταν η Apple παρουσιασε τα airpods, τα πρωτα πραγματικα ασυρματα ακουστικα, ολοι οι haters κραζανε για χιλιους-δυο λογους (ορισμενοι απ' αυτους σαφως και ηταν βασιμοι). Περα απο το κυρος μιας εταιριας για την καινοτομια, σημασια εχει και να αναγνωριζουν την ταση και τα trends. Ποιο το αποτελεσμα; Πλεον Microsoft, Samsung προσφερουν εξ' ισου καλα ασυρματα ακουστικα στην αγορα. Σαφεστατα κι υπαρχει κερδος για τον καταναλωτη. Αυτα τα λεω πιο πολυ για τους haters, κι ειδικα δε για τους Apple haters. Γιατι παρολα τα προβληματα της Apple περι ηθικης, η εταιρια αυτη αναγνωριζει τα trends καλυτερα απο τον καθενα. Απλα ειναι κριμα οταν ξερεις τον ανταγωνισμο να βγαζεις απλα εξισου καλο ηχο και τραγικα πιο ασχημη εμφανιση. Αληθεια ακομα και οι μπατονετες της apple ειναι πιο ωραιες απο αυτα τα πραγματα. Ψιλοκριμα μου φαινεται. Αλλα μπορει να καταφερουν να τα περασουν και αυτα ως μοδα καποια στιγμη και να βλεπουμε κοσμο με κουμπια στα αυτια. Εχουν χωρο για αυτοκολλητα τουλαχιστον.
Hetfield Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, deafman said: Απλα ειναι κριμα οταν ξερεις τον ανταγωνισμο να βγαζεις απλα εξισου καλο ηχο και τραγικα πιο ασχημη εμφανιση. Αληθεια ακομα και οι μπατονετες της apple ειναι πιο ωραιες απο αυτα τα πραγματα. Ψιλοκριμα μου φαινεται. Αλλα μπορει να καταφερουν να τα περασουν και αυτα ως μοδα καποια στιγμη και να βλεπουμε κοσμο με κουμπια στα αυτια. Εχουν χωρο για αυτοκολλητα τουλαχιστον. Συμφωνω οτι ο σχεδιασμος ουτε εμενα μ'αρεσει, αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο κομματι. Μπορεις να επιλεξεις ειτε τις μπατονετες (Apple) ειτε τα χαπια (Microsoft) ειτε την μπουρμπουληθρα (Samsung). Το θεμα ειναι οτι εχεις 3 επιλογες, με πολυ καλο ηχο για καθε γουστο. 1
mants118 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 "προσφέρουν πλήρες «integration» με το Office 365", φοβερό feature, αντί να ακούσω μουσική θα βάλω να ακούσω ένα υπηρεσιακό αρχείο .doc!!!! 😛 1
azuli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, galistaboy said: 249$ δηλαδη στην Ελλάδα 249€ τουλαχιστον... πολύ ακριβά αν σκεφτείς πως τα Apple AirPods (2019) εχουν κοντα στα 150€ να τα συγκρινεις με κατι αλλο οκ αλλα οχι με τις πλαστικατζουρες της apple.. 2 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, deafman είπε Αλλα μπορει να καταφερουν να τα περασουν και αυτα ως μοδα καποια στιγμη και να βλεπουμε κοσμο με κουμπια στα αυτια. Πραγματι... Αυτό μου τη δίνει κ με απογοητεύει ταυτόχρονα. Η υπεροψία των εταιριών μερικές φορές. Νομίζουν ότι με ένα ωραίο βίντεο και αρκετό μάρκετινγκ μπορούν να δημιουργήσουν μόδα. Δεν ισχύει για όλα όμως & κυρίως για προϊόντα που πουλάνε μόδα χωρίς κάποια έστω τυπική χρηστικότητα ως δικαιολογία. Αν δεν δημιουργεί κάποιο (λειτουργικό) πλεονέκτημα στο προϊόν, πως κ γιατί να περάσει σαν μόδα αυτό το πράμα; Εκτός αν αρέσει, προσωπικά το βρίσκω άσχημο. @Retromaniac Και εγω την ίδια ακριβώς εικόνα χρησιμοποίησα χτες σε ένα άλλο θέμα που τα ανέφερε καποιος. Great minds think alike 😛 1
azuli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 52 minutes ago, Hetfield said: Γιατι δεν μου κανει εντυπωση; Οταν η Apple παρουσιασε τα airpods, τα πρωτα πραγματικα ασυρματα ακουστικα, ολοι οι haters κραζανε για χιλιους-δυο λογους (ορισμενοι απ' αυτους σαφως και ηταν βασιμοι). Περα απο το κυρος μιας εταιριας για την καινοτομια, σημασια εχει και να αναγνωριζουν την ταση και τα trends. Ποιο το αποτελεσμα; Πλεον Microsoft, Samsung προσφερουν εξ' ισου καλα ασυρματα ακουστικα στην αγορα. Σαφεστατα κι υπαρχει κερδος για τον καταναλωτη. Αυτα τα λεω πιο πολυ για τους haters, κι ειδικα δε για τους Apple haters. Γιατι παρολα τα προβληματα της Apple περι ηθικης, η εταιρια αυτη αναγνωριζει τα trends καλυτερα απο τον καθενα. τα ακουστικα της apple αν δεν γραφαν apple επανω θα καναν 10ε.
Hetfield Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, azuli said: τα ακουστικα της apple αν δεν γραφαν apple επανω θα καναν 10ε. Μην ξεχασεις να αλλαξεις πλευρο οταν κοιμασαι. Οι φθηνες αντιγραφες των 35€ ουτε απο μακρια δεν φτανουν τα standards της Apple. Σε ηχο, συνδεσιμοτητα, φορτιση, features, και σε αλλα. Τεσπα, το θεμα ειναι για το προϊον της Microsoft κι οχι της Apple. 5 1
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, azuli είπε τα ακουστικα της apple αν δεν γραφαν apple επανω θα καναν 10ε. Fixed 1 λεπτό πριν, Hetfield είπε Μην ξεχασεις να αλλαξεις πλευρο οταν κοιμασαι. Οι φθηνες αντιγραφες των 35€ ουτε απο μακρια δεν φτανουν τα standards της Apple. Σε ηχο, συνδεσιμοτητα, φορτιση, features, και σε αλλα. Τεσπα, το θεμα ειναι για το προϊον της Microsoft κι οχι της Apple. Εντάξει πλάκα κάνουμε Ποιοτικά είναι σίγουρα, αλλά και υπερβολική η τιμή τους όπως και της microsoft. 1
azuli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 17 minutes ago, Hetfield said: Συμφωνω οτι ο σχεδιασμος ουτε εμενα μ'αρεσει, αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο κομματι. Μπορεις να επιλεξεις ειτε τις μπατονετες (Apple) ειτε τα χαπια (Microsoft) ειτε την μπουρμπουληθρα (Samsung). Το θεμα ειναι οτι εχεις 3 επιλογες, με πολυ καλο ηχο για καθε γουστο. η αληθεια ειναι οτι εχεις 1003,παιζουν απειρα και εχουν φτασει σε επιπεδο ακομα και τα φθηνα που δεν θα φανταζομουν ουτε στα πιο τρελα ονειρα μου. Εγω εχω παρει τα Xiaomi QCY T2C (γυρω στα 25ε) και τα σπανε.Υποψη οτι σπιτι μου εχω ακουστικα των 150 και 250ε (ειμαι ηχοληπτης) οποτε εχω μετρο συγκρισης ποιοτητας καλο.
ELMastas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αντε να ανεβαίνουμε με τα earplugs 😏 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από ELMastas
basilis_k6 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 πολυ ασχημα αλλα αν θες καλο ήχο και αυτονομια ειναι λογικο να ειναι λιγο μεγάλο το ακουστικο. ακριβα βεβαια
Agony Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Πολύ άσχημα και πολύ ακριβά. Ενώ έχει βγάλει τόσο ωραία over ear, και η άλλη σειρά των προϊόντων της είναι τέλεια, αυτά είναι χάλια. Τουλάχιστον αν θέλει να χτυπήσει την premium κατηγορία ας φροντίσει να είναι και όμορφα. Δεν εχει το ονομα για να χτυπήσει σοβαρές εταιρείες. Παρολα αυτα το οτι ειναι open back in ear ειναι θετικο. 1 ώρα πριν, Bluedive είπε Μαλιστα 249Ε για earbuds που δεν προσφερουν τιποτα ουσιαστικο παραπανω απο αντιστοιχα των 100Ε και κατω. Θα μοσχοπουλησουν. Τα εχετε ακούσει? Μην βιαζόμαστε οκ δεν θα ειναι σε επίπεδο 500 ευρο η planar magnetic αλλα προφανος χτυπαει την midrange αγορά στα 200 ευρο.
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Agony είπε Δεν εχει το ονομα για να χτυπήσει σοβαρές εταιρείες. Παρολα αυτα το οτι ειναι open back in ear ειναι θετικο. Τα εχετε ακούσει? Μην βιαζόμαστε οκ δεν θα ειναι σε επίπεδο 500 ευρο η planar magnetic αλλα προφανος χτυπαει την midrange αγορά στα 200 ευρο. Εντάξει midrange είναι για μουσικόφιλους. Αλλιώς ειναι high range τιμή για τους "απλούς θνητούς". Εγώ πάντως πιστεύω ότι και ποιοτικά είναι και καλό ήχο έχουν. Απλά είναι πολύ ακριβά (όπως και της apple) και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ διακριτικά και όμορφα. Γιατί τα earbuds δεν τα θες για μέσα στο σπίτι, όπως δείχνει και στο διαφημιστικό δηλαδή. Οπότε θα πρέπει να είναι διακριτικά και όμορφα όσο γίνεται. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Retromaniac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα