ilgor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι για αγορά καινούριου CHR hybrid. Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή αντιπροσωπεία στην Αττική? Καλή εννοώ ως προς την εξυπηρέτηση και ενδεχόμενες προσφορές καθώς και after sales support. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από ilgor
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Εχω ακουσει καλα λογια για https://polis.toyota.gr/
agnostos13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, ilgor είπε Καλημέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι για αγορά καινούριου CHR hybrid. Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή αντιπροσωπεία στην Αττική? Καλή εννοώ ως προς την εξυπηρέτηση και ενδεχόμενες προσφορές καθώς και after sales support. Αντιπροσωπεία είναι η Toyota Hellas και δεν πουλάει λιανική... Αν ψάχνεις εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή, μπες στο toyota.gr, δες το ενεργό δίκτυο και επέλεξε που πιστεύεις οτι μπορείς να πας για προσφορά. Καλό είναι να γυρίσεις 3-4 να συγκρίνεις προσφορές και δώρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Όταν πήραμε προσφορά προ 6μηνου περίπου πόλις και φλαμιτος έδωσαν τις καλύτερες τιμές.
zourman1981 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Εγώ που είχα γυρίσει 3 αντιπροσωπείες πριν περίπου 6 μήνες την καλύτερη την είχε κάνει ο πασπαλιαρης στο Χαϊδάρι, επίσης είχα πάει Περιστέρι στον Κηφισό και Μοσχάτο Γιαννιτσά Ο χειρότερος με διαφορά ήταν στον Κηφισό Λες και δεν ήθελε να πουλησει...
G.bar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Εγω από τον Γιαννίτσα πήρα CHR και έμεινα πολύ ικανοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα