DMESI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα σας Πέθανε η πρώτη ξαδέλφη μου τον Ιούλιο 2019 χωρίς σύζυγο, παιδιά, ούτε διαθήκη. Υπάρχουν 9 κληρονόμοι όλα πρώτα ξαδέλφια ( 5 κατοικοι Αθηνών και 4 ΗΠΑ). Οι 2 από ΗΠΑ μου έχουν στείλει πληρεξούσιο για αποποίηση. Ο ένας από Αθηνά πήγε και έκανε αποποίηση τον Ιούλιο (πριν πάρουμε Πιστοποιητικό Εγγυτέρων Συγγενών) σύμφωνα με αυτά που μου είπε. Μπορώ σαν εγγυτέρων συγγενών να πάρω αντιγραφο της αποποίησης του και έαν ναι από που και πως. Ευχαριστώ
AristidisZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δε πιστεύω κανένας από τους κληρονόμους να είναι από Νιγηρία μεριά ε ;
mourouzis2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, DMESI είπε Καλημέρα σας Πέθανε η πρώτοι Εξάδελφοι μου των Ιούλιο 2019 χωρίς σύζυγο, παιδιά, ούτε διαθήκη. Υπάρχουν 9 κληρονόμοι όλα πρώτα ξαδέλφια ( 5 κατοικεί Αθηνών και 4 ΗΠΑ). Η 2 από ΗΠΑ μου έχουν στείλει πληρεξούσιο για αποποίηση. Ο ένας από Αθηνά πήγε και έκανε αποποίηση των Ιούλιο (πριν πάρουμε Πιστοποιητικό Εγγυτέρων Συγγενών) σύμφωνα με αυτά που μου είπε. Μπορώ σαν εγγυτέρων συγγενών να πάρω αντιγραφώ της αποποίηση του και έαν ναι από που και πως. Ευχαριστώ Θα πάρεις από τον ίδιο που αποποιηθηκε. Μια παράκληση : προσπάθησε να γράφεις πιο ορθογραφημένα, έχουμε τόσους αυτόματους διορθωτές κειμένου σε κινητά και υπολογιστές. Είναι λίγο κουραστικό και συνάμα προσβλητικό για τους υπόλοιπους. 2 1
DMESI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Sorry about spelling and syntax but I am Greek American native language English. Δεν μου το δινει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα