mrpink Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Καλό είναι πάντως που πάτε τώρα σ' αυτές τις έδρες με την ψυχολογία στα ύψη και που όλοι δίνουν το κάτι παραπάνω για τον καινούριο προπονητή. Ούτως ή άλλως και τα 4 αυτά ματς είναι ήττες εντός προγράμματος, αν καταφέρετε να κλέψετε ένα θα ναι νίκη οκτάδας. Αρκεί να πάρετε τα εντός 1
papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Εμένα μου άρεσε ότι ο Παναθηναικός πήρε σκορ και από τους 12 παίχτες μοιρασμένο ανάλογα τον παίχτη εκτός του Φριντέτ που πέρασε τους 20. Θεωρώ ότι έτσι όπως πάει το πράμα με Πιτίνο που ξέρει να εκμεταλεύεται όλους τους παίχτες, αν είχαμε ένα ψηλό της προκοπής να πάρει τα αμυντικά ρημπάουντ η τετράδα δεν θα ήταν δύσκολη υπόθεση.
mrpink Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει, κι αυτό σχετικό είναι που γκρινιάζετε για τους ψηλούς και τα ριμπάουντ. Έχετε πολλούς παίκτες μέσα στη ρακέτα. Εκτός απ' τα τέσσερα σέντερ, έχετε πολλους φόργουορντ και μπορείτε να παίζετε μονίμως με ψηλά σχήματα. Δε νομίζω ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα εκεί. Αρκεί ο Παπαγιάννης να πάρει λίγο πάνω του και να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. 22 χρονών παιδί είναι που ακούει όλους να το βρίζουν και να τον λεν τεμπέλη κι άχρηστο. Θέλει λίγη ηρεμία και εμπιστοσύνη απ' τον προπονητή Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από mrpink
papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Τεμπέλης δεν είναι ο Παπαγιάννης.Για το ύψος του εγώ πιστεύω πως είναι αθλητικός παίχτης απλά δεν έχει τον τσαμπουκά που πρέπει και πηδάει σε λάθος χρόνο για το ρημπάουντ που αυτό νομίζω είναι έμφυτο ένστικτο και δυστυχώς δεν μπορεί να διορθωθεί με προπόνηση. Από την άλλη για να έχεις ελπίδες για παραπέρα από τους 8 δεν μπορείς με Παππαγιάννη και Βουγιούκα.
mrpink Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ε, όχι ότι δεν είναι και τεμπέλης. Είχε χρυσή ευκαιρία να χτίσει το κορμί του και να βελτιώσει την αθλητικότητα του στο ΝΒΑ, αλλά προφανώς χαζόφερνε. Αν έβλεπες μόνο τον Ταβάρες πως ήταν στην Γκραν Κανάρια και πως είναι τώρα που γύρισε. Ήταν στέκα όπως ο Γιάννης όταν πρωτοπήγε στο ΝΒΑ και τώρα είναι κτήνος. Και πιο γρήγορος Έχει αμυντικά ένστικτα ο Παπαγιάννης. Αυτό με την αίσθηση του χώρου νομίζω θα βελτιωθεί με το χρόνο συμμετοχής. Και δεν έχετε μόνο αυτόν και το Βουγιούκα, είναι κι οι δυο αμερικανοί
GangMW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ο Παπαγιάννης, προφανώς και έχει αδικήσει τον εαυτό του απίστευτα , αλλά ... πρέπει να στηριχθεί πάση θυσία. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο μέγεθος (που για το ύψος του 2.18, είναι αρκετά ευκίνητος-δείτε άλλα βαριά σέντερ πώς τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο και δείτε τον Παπαγιάννη ακόμα και αγύμναστος όταν ήταν πως έτρεχε απο την μια ρακέτα στην άλλη) και με τέτοια περιθώρια βελτίωσης. Δεν είναι μόνο πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό, είναι ο Βασικός σέντερ της εθνικής για τα επόμενα 10-12 χρόνια.
papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά δεν είναι αγύμναστος.Ενδεχομένως δείχνει αλλά νομίζω δεν είναι. Πόσοι ψηλοί τρέχουν στην αντεπίθεση και καρφώνουν με αλε-ουπ πάσα πηδώντας και πιάνοντας την στον αέρα τις ασίστ του Καλάθη.Και όχι μια φορά αλλά 2 και ε σε κάθε αγώνα.Το καλό με αυτόν είναι ότι γύρισε ο Πιτίνο που πέρισυ τον ζωντάνεψε. Μακάρι να το ξανακάνει.
GangMW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, alekan77 είπε Το αγυμναστος από πού προκύπτει; Γράφω "αγύμναστος όταν ήταν", και εννοώ τις φωτογραφίες που βλέπαμε πριν λίγους μήνες απο αθλητικά site, και είχε μια ¨μπάκα" κανονική ! Ακόμα και τώρα δεν τον λές γυμνασμένο ! Έχε την ευκαιρία στο ΝΒΑ 2 χρόνια να γίνει "ντούκι" όπως οι περισσότεροι εκεί πέρα, αντ΄αυτού γύρισε όπως γύρισε, χωρίς να έχει δουλέψει καθόλου, ήταν ολοφάνερο, ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν σχέση με αθλητισμό ! Αδίκησε πάρα πολύ τον εαυτό του, αλλά είναι πολύ μικρός ακόμα, μπορεί να το ¨γυρίσει"
chrisde Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Τα ριμπάου 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Τεμπέλης δεν είναι ο Παπαγιάννης.Για το ύψος του εγώ πιστεύω πως είναι αθλητικός παίχτης απλά δεν έχει τον τσαμπουκά που πρέπει και πηδάει σε λάθος χρόνο για το ρημπάουντ που αυτό νομίζω είναι έμφυτο ένστικτο και δυστυχώς δεν μπορεί να διορθωθεί με προπόνηση. Από την άλλη για να έχεις ελπίδες για παραπέρα από τους 8 δεν μπορείς με Παππαγιάννη και Βουγιούκα. Καμία σχέση... Τα ριμπάουντ είναι 100% θέμα δουλειάς και διάθεσης. Εκεί φαίνεται ποιος δουλεύει και είναι συγκεντρωμένος και ποιος όχι... 3
GangMW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, chrisde είπε Τα ριμπάουντ είναι 100% θέμα δουλειάς και διάθεσης. Εκεί φαίνεται ποιος δουλεύει και είναι συγκεντρωμένος και ποιος όχι... Αυτό ακριβώς , γι αυτό και γινόταν τούρμπο ο Αργύρης μαζί του. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, chrisde είπε Τα ριμπάου Καμία σχέση... Τα ριμπάουντ είναι 100% θέμα δουλειάς και διάθεσης. Εκεί φαίνεται ποιος δουλεύει και είναι συγκεντρωμένος και ποιος όχι... Δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα μόνο το παρακολουθώ.Άποψη εκφράζω από αυτά που βλέπω.Τι να πω ενδεχομένως να έχεις δίκιο.Μακάρι να μπορέσει να το διορθώσει γιατί είναι μικρός με πολλά προσόντα και το μέλλον του ανήκει. Ας μη γίνει ένας νέος Σχορτσιανίτης. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από papoys1
GangMW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ναι αυτό που λες, είναι ευχή όλων μας, ανεξάρτητου "οπαδοσύνης¨ , μακάρι να γίνει ο σέντερ που θα κουβαλήσει στις πλάτες του την Εθνική, γιατί δεν υπάρχει άλλος αξιόλογος ψηλός , ούτε έρχεται από τους έφηβους κάποιος που να μπορεί να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο, δυστυχώς. 1
alekan77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ώμους σαν μπάλες και διαχωρισμό τρικέφαλων για να είσαι γυμνασμενος. Ούτε το λίγο ή περισσότερο έξτρα λίπος σε κάνει αγυμναστο. Το πρόβλημα του Παπαγιάννη είναι ότι είναι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ στα βασικά της θέσης του. Και επιθετικά και αμυντικά. 1
mrpink Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το καλοκαίρι δε διώξαμε με τις κλωτσιές τον άχρηστο σαχλαμάρα, να έχουμε κανονικό προπονητή, κανονική ομάδα και να μην πάει κι αυτή η χρονιά στα σκουπίδια. Ήμασταν ομάδα πρώτου επιπέδου στην ευρωλίγκα, με την τετράδα στο τσεπάκι μας και παίζαμε για το φ4 κι ο παρλαπίπας μας έριξε δυο επίπεδα, μείναμε εκτός πλέι οφ και το κυριότερο έκανε την ομάδα εντελώς ανυπόληπτη κι εμάς να μην τη βλέπουμε καν γιατί πιστεύαμε ότι είναι άχρηστοι και δεν τους παίρναμε στα σοβαρά. Καταστρέψαμε τα τελευταία καλά χρόνια του Σπαν, χαραμίζουμε ίσως τον καλύτερο ψηλό της ευρωλίγκας και χάσαμε και δυο έλληνες χωρίς λόγο κι αιτία Καλοί όλοι σήμερα. Παπ, Μιλουτίνοφ και Σπαν οι καλύτεροι αλλα΄βοήθησαν κι όλοι οι αμερικάνοι, όσο κι αν έπαιξαν Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από mrpink
Προτεινόμενες αναρτήσεις