margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Απο τις 4 ητες του Παναθηναικου, ολες ηταν στον ενα ποντο, ουτε καν στο καλαθι. Και στην μια αυτη που εφαγες 13-14 ποντους μεχρι 4 λεπτα απο το τελος, ησουν μεσα στο ματς στο -4. Οι ητες του ολυμπιακου ειναι απο το τριτο δεκαλεπτο μην πω απ το ημιχρονο και καταληγουν στους 20 ποντους μεσα στην εδρα του. Αυτα για να εχεις ακριβεστερο μετρο συγκρισης Η ήττα ειναι ήττα.. Τωρα, εγώ προτιμώ που χάνουμε απο νωρίς και δεν μπαίνουμε σε θέματα διεκδίκησης στα τελευταία λεπτά, να πάθουμε καμία καρδιά 😛 Έτσι, το παίρνεις απόφαση απο νωρίς και δεν ελπίζεις. Καλα νομίζω κανεις Ολυμπιακός δεν ήλπιζε με τις μεταγραφές απο τα πανέρια. Απλα ρε συ για Ολυμπιακό ηταν γνωστό απο περυσι οτι είχε θέματα. Ο παο αντίθετα έβγαζε υγεία όποτε η αποτυχία ειναι ενα παραπάνω. Στο τουιτερ βάλανε τον γιαννακοπουλο στη συνέντευξη τύπου που λεει οτι ειναι ο νο1 Έλληνας προπονητής. Ε ειναι ΑΣΤΕΙΟ! Για Τζονσον επιτρέψτε μου να πω οτι φαίνεται 1000% που δεν ηταν επιλογή Πεδουλακη. Ηταν τα... δυο δώρα του προέδρου απο nba μαζί με Φριντετ. οσο για Ράις, χτες δεν έπαιξε λόγω όσων προηγήθηκαν. Νομίζω ειναι ξεκάθαρο
sexymwro7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Απο τις 4 ητες του Παναθηναικου, ολες ηταν στον ενα ποντο, ουτε καν στο καλαθι. Και στην μια αυτη που εφαγες 13-14 ποντους μεχρι 4 λεπτα απο το τελος, ησουν μεσα στο ματς στο -4. Οι ητες του ολυμπιακου ειναι απο το τριτο δεκαλεπτο μην πω απ το ημιχρονο και καταληγουν στους 20 ποντους μεσα στην εδρα του. Ο ενας χανει με αξιοπρεπεια, ο αλλος χωρις (εξαιρεση με Χιμκι με την κατοσταρα). Παρ ολα αυτα ηττα=ηττα. Οι (μικρες) διαφορες στην ηττα θα ηταν χρησιμες με ομαδες που εχεις τους ιδιους στοχους με σκοπο να τις υπερκαλυψεις σε περιπτωση ισοβαθμιας (πχ με Αρμανι). Δε νομιζω να ενδιαφερει τον Παναθηναικο η ισοβαθμια με Αλμπα και Βιλερμπαν...Οποτε ειτε με 1 ειτε με 50 ποντους το ιδιο θα ηταν (αλλο σε θεμα ψυχολογιας). Ο Παναθηναικος εχει ταβανι την 8η θεση (και αυτη σε πιθανη ισοβαθμια με Αρμανι πχ), θεση η οποια εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, οδηγει σε σκουπα απο καποιο μεγαθηριο. Ο Ολυμπιακος το εχει παρει αποφαση οτι ειναι μια χαμενη χρονια. Το συμπερασμα ειναι οτι δεν προκειται να δουμε ελληνικη ομαδα σε Final 4 φετος.
Zerg13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, margaritagr είπε Η ήττα ειναι ήττα.. Τωρα, εγώ προτιμώ που χάνουμε απο νωρίς και δεν μπαίνουμε σε θέματα διεκδίκησης στα τελευταία λεπτά, να πάθουμε καμία καρδιά 😛 Έτσι, το παίρνεις απόφαση απο νωρίς και δεν ελπίζεις. Καλα νομίζω κανεις Ολυμπιακός δεν ήλπιζε με τις μεταγραφές απο τα πανέρια. Απλα ρε συ για Ολυμπιακό ηταν γνωστό απο περυσι οτι είχε θέματα. Ο παο αντίθετα έβγαζε υγεία όποτε η αποτυχία ειναι ενα παραπάνω. Στο τουιτερ βάλανε τον γιαννακοπουλο στη συνέντευξη τύπου που λεει οτι ειναι ο νο1 Έλληνας προπονητής. Ε ειναι ΑΣΤΕΙΟ! Για Τζονσον επιτρέψτε μου να πω οτι φαίνεται 1000% που δεν ηταν επιλογή Πεδουλακη. Ηταν τα... δυο δώρα του προέδρου απο nba μαζί με Φριντετ. οσο για Ράις, χτες δεν έπαιξε λόγω όσων προηγήθηκαν. Νομίζω ειναι ξεκάθαρο Ο φιλος εκανε συγκρισεις συγκρινοντας ανομοια πραγματα. Ξεχνωντας ταυτοχρονα τις συντριβες του Ολυμπιακου που ακομα δεν εχει γνωρισει ο Παναθηναικος. Τις 3 ητες σου τις εκανες για 1 μολις ποντο , τι θες να πουν οι δημοσιογραφοι; Να καταπιουν τις 20αρες; δεν ειναι ολες οι ητες ιδιες. Καποιοιες ειναι απαραδεκτες καποιες αλλες οχι. Η Εφες κερδισε για ενα καλαθι την Ζενιτ στην εδρα της. Λιγη σοβαροτητα ηθελε και θα το ειχαμε παρει το ματς. Ουτε ξερω το εγινε με τον Ραις, ουτε ακουσα τι προηγηθηκε. Αυτο που ειδα ειναι οτι πηρε τελικα την μπαλα για να παρει το ματς που δεν τον αφηνε ο Καλαθης, και το σουτ που εκανε δεν ξερω αν βρηκε ταμπλο. Παραλιγο να βγει και αουτ μονος του. Θυμισε Αγραβανη ο τυπος. 3 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε οδηγει σε σκουπα απο καποιο μεγαθηριο Καλυτερα 3-0 ή 3-1 παρα εκτος οκταδας. Ασε που δεν ξερεις τι γινεται στα playoff.
james9tito Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Οποιος πιστευει οτι ο Παο θα μπει 8αδα μαλλον δεν θελει να δει μπασκετ, αλλα βλεπει οτι τον συμφερει. Δεν υπαρχει λογος πια για κραξιμο στον Αρτζι , για μενα το μονο που μπορω να του προσαψω ειναι οτι δεν ειχε την αξιοπρεπεια να πει οχι το καλοκαιρι στον Τρακη. Οτι εχει ευθυνες σαν προπονητης εχει και μαλιστα πολλες αλλα δεν ανακαλυψαμε σημερα την Αμερικη , τα εχουμε ξαναπει. Βεβαια για να ειμαι σωστος χτες το κοουτσαρισμα του ηταν ανεξηγητο , απορεια του πανικου που εχει προελθει απο την πιεση κσι το κραξιμο του κοσμου, ξερει οτι σε καθε κατοχη παιζει το κεφαλι του φταιει δεν φταιει. Απο την αλλη δεν μπορουμε να μιλησουμε για σοβαρη ομαδα οταν ο ψηλοι σου ειναι ο Παπαγιαννης που δεν ειναι καν αθλητης και ο Βουγιουκας που ξερει μπασκετ αλλα οχι για να παιζει 49 λεπτα. Εγω εχω κολλησει με τον Παππαγιαννη βεβαια , αν ηταν στοιχειωδως εργατης θα ηταν χρησιμος. Δειχνει ομως να ειναι αργος και στο μυαλο εκτος απο τα ποδια οποτε ειναι παντελως αχρηστος. Δηλαδη και σε εμας να ερχοταν -στον Αρη- δεν πιστευω οτι θα ηταν χρησιμος σε σημειο να μας ανεβασει λεβελ εννοω. Ο Ουαιλι ειναι χρησιμος μονο στο τρανσισιον προς το παρον , δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει σε σετ παιχνιδι. Γενικα φαινεται οτι αυτο το υλικο μπορει να παιξει μπασκετ τυπου "θα βαλουμε περισσοτερα απο οσα φαμε". Θα κερδισει ματς 100-90 αλλα θα χασει και ματς σαν το χτεσινο . Προβλεψη απο μενα 9-10.(εκτος αν ο Τρακης διαλυσει την ομαδα με το μυαλο που κουβαλαει) 2
obby Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Απο τις 4 ητες του Παναθηναικου, ολες ηταν στον ενα ποντο, ουτε καν στο καλαθι. Και στην μια αυτη που εφαγες 13-14 ποντους μεχρι 4 λεπτα απο το τελος, ησουν μεσα στο ματς στο -4. Οι ητες του ολυμπιακου ειναι απο το τριτο δεκαλεπτο μην πω απ το ημιχρονο και καταληγουν στους 20 ποντους μεσα στην εδρα του. Αυτα για να εχεις ακριβεστερο μετρο συγκρισης Ακριβέστερο μέτρο σύγκρισης θα έχουμε όταν παίξει ο πάο με μακάμπι, τσσκα, μπασκόνια εκτός ή όταν παίζει με εφες και ο Μίσιτς δεν είναι μεθυσμένος. Αν δεν είχαν sleepover χτες Θεός, Παναγία και άγιοι Πάντες και έβαζε ο Παπαπέτρου τους 7 πόντους του με το 1/5 τρίποντα, πόσο θα ήταν το σκορ; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από obby
Zerg13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, obby είπε Ακριβέστερο μέτρο σύγκρισης θα έχουμε όταν παίξει ο πάο με μακάμπι, τσσκα, μπασκόνια εκτός ή όταν παίζει με εφες και ο Μίσιτς δεν είναι μεθυσμένος. Αν δεν είχαν sleepover χτες Θεός, Παναγία και άγιοι Πάντες και έβαζε ο Παπαπέτρου τους 7 πόντους του με το 1/5 τρίποντα, πόσο θα ήταν το σκορ; Οταν παιξουμε μου τα ξαναλες. Προς το παρον εχουμε αλλα δεδομενα, που ειναι: συντριβες του Ολυμπιακου μεσα στην εδρα του. Αλλο χανω με ενα ποντο, αλλο με 20. Και λιγα σας σουρνουν οι δημοσιογραφοι Αν η γιαγια μου μου ειχε μουστακι θα ηταν παππους Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13
jkidd13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, james9tito είπε Οποιος πιστευει οτι ο Παο θα μπει 8αδα μαλλον δεν θελει να δει μπασκετ, αλλα βλεπει οτι τον συμφερει. Δεν υπαρχει λογος πια για κραξιμο στον Αρτζι , για μενα το μονο που μπορω να του προσαψω ειναι οτι δεν ειχε την αξιοπρεπεια να πει οχι το καλοκαιρι στον Τρακη. Οτι εχει ευθυνες σαν προπονητης εχει και μαλιστα πολλες αλλα δεν ανακαλυψαμε σημερα την Αμερικη , τα εχουμε ξαναπει. Βεβαια για να ειμαι σωστος χτες το κοουτσαρισμα του ηταν ανεξηγητο , απορεια του πανικου που εχει προελθει απο την πιεση κσι το κραξιμο του κοσμου, ξερει οτι σε καθε κατοχη παιζει το κεφαλι του φταιει δεν φταιει. Απο την αλλη δεν μπορουμε να μιλησουμε για σοβαρη ομαδα οταν ο ψηλοι σου ειναι ο Παπαγιαννης που δεν ειναι καν αθλητης και ο Βουγιουκας που ξερει μπασκετ αλλα οχι για να παιζει 49 λεπτα. Εγω εχω κολλησει με τον Παππαγιαννη βεβαια , αν ηταν στοιχειωδως εργατης θα ηταν χρησιμος. Δειχνει ομως να ειναι αργος και στο μυαλο εκτος απο τα ποδια οποτε ειναι παντελως αχρηστος. Δηλαδη και σε εμας να ερχοταν -στον Αρη- δεν πιστευω οτι θα ηταν χρησιμος σε σημειο να μας ανεβασει λεβελ εννοω. Ο Ουαιλι ειναι χρησιμος μονο στο τρανσισιον προς το παρον , δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει σε σετ παιχνιδι. Γενικα φαινεται οτι αυτο το υλικο μπορει να παιξει μπασκετ τυπου "θα βαλουμε περισσοτερα απο οσα φαμε". Θα κερδισει ματς 100-90 αλλα θα χασει και ματς σαν το χτεσινο . Προβλεψη απο μενα 9-10.(εκτος αν ο Τρακης διαλυσει την ομαδα με το μυαλο που κουβαλαει) Kαι πέρσυ έιχαμε χαμένη τη χρονιά,αλλα στο τέλος βγήκαμε 6οι,και χάσαμε την 5η θέση απο ένα σκοτωμένο τρίποντο του Ρουντι. Είναι δύσκολα τα πράγματα,αλλά ακόμα υπάρχουν περιθώρια,έχουμε άλλα 26 ματς. Αν καταφέρει να πείσει τον Πιτίνο να επιστρέψει, ή βρει κάποιον άλλο καλό κόουτς,και με 1-2 αλλαγές στο ρόστερ,όλα γίνονται. Ο Παπαγιάννης φέτος είναι κάκιστος,αλλά χθές ήταν απλά ασχολίαστος,εκτός τόπου και χρόνου. Εντελώς εκτός κλίματος αγώνα,λάθος τοποθετήσεις στην άμυνα,του πέρνανε τα ριμπάουντ μέσα απο τα χέρια παίκτες με μισή κορμοστασιά. Διαφωνώ για τον Ουάιλι,και στο σετ παιχνίδι είναι χρησιμότατος,εξ άλλου πόσα καλάθια έχει πετύχει σε καταστάσεις transition? Είναι ικανότατος στο να βυθιστεί στη ρακέτα μετά το πικ και να τελειώσει φάσεις,ενώ και σε ποστ απ καταστασεις ειναι αξιοπρεπής,δεν έχει άσχημα τελειώματα με το ένα χέρι. Η ομάδα θέλει ξεκάθαρα έναν ψηλό στη θέση του Παπαγιάννη,και εναν ακόμα γκαρντ ψηλό με ικανότητα στην άμυνα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από jkidd13
james9tito Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, jkidd13 είπε Kαι πέρσυ έιχαμε χαμένη τη χρονιά,αλλα στο τέλος βγήκαμε 7οι,και χάσαμε την 6η θέση απο ένα σκοτωμένο τρίποντο του Ρουντι. Είναι δύσκολα τα πράγματα,αλλά ακόμα υπάρχουν περιθώρια,έχουμε άλλα 26 ματς. Αν καταφέρει να πείσει τον Πιτίνο να επιστρέψει, ή βρει κάποιον άλλο καλό κόουτς,και με 1-2 αλλαγές στο ρόστερ,όλα γίνονται. Ο Παπαγιάννης φέτος είναι κάκιστος,αλλά χθές ήταν απλά ασχολίαστος,εκτός τόπου και χρόνου. Εντελώς εκτός κλίματος αγώνα,λάθος τοποθετήσεις στην άμυνα,του πέρνανε τα ριμπάουντ μέσα απο τα χέρια παίκτες με μισή κορμοστασιά. Διαφωνώ για τον Ουάιλι,και στο σετ παιχνίδι είναι χρησιμότατος,εξ άλλου πόσα καλάθια έχει πετύχει σε καταστάσεις transition? Είναι ικανότατος στο να βυθιστεί στη ρακέτα μετά το πικ και να τελειώσει φάσεις,ενώ και σε ποστ απ καταστασεις ειναι αξιοπρεπής,δεν έχει άσχημα τελειώματα με το ένα χέρι. Η ομάδα θέλει ξεκάθαρα έναν ψηλό στη θέση του Παπαγιάννη,και εναν ακόμα γκαρντ ψηλό με ικανότητα στην άμυνα. Μεσες ακρες συμφωνουμε. ΑΝ βρει προπονητη καλο και ΑΝ κανει 1-2 αλλαγες στο ροστερ ολα μπορει να αλλαξουν. Βεβαια αν αυτα ειχαν γινει το καλοκαιρι δεν θα ημασταν εδω να γραφουμε αυτα που γραφουμε τωρα, δεν συμφωνεις? Ο Παπαγιαννης πρεπει να απομακρυνθει απο την ομαδα και να παει καπου που ισως μπορει να βοηθησει με το υψος του και μονο. Τοσο σπρωξιμο και τοση υπομονη επειδη ειναι απλα ψηλος. Μπορω να θυμηθω γυρω στους 10 παικτες με το υψος του που δεν ακουμπησαν σε ομαδα υψηλου επιπεδου.
mrpink Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μακάμπι απ' το διάστημα! Δεν έχαναν σουτ με τίποτα. 17 τρίποντα, αν τα λεγε σωστά ο σπίκερ είναι ρεκόρ στην ιστορία της. Ακόμα και στο τρίτο δεκάλεπτο που η διαφορά ήταν στα ύψη, όλα μέσα πήγαιναν. Ακόμα κι ο Έισι έβαλε σουτ μετά από σταυρωτή σαν να ναι γκαρντ. Ντιμπαρτολομέο κορυφαίος, έδωσε κατευθείαν διαφορά με το που μπήκε και Ουίλμπεκιν έχασε τα δύο πρώτα σουτ και μετά έβαλε 5/5 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Γενικώς η Μακάμπι είναι ομάδα γεμάτη φρεσκάδα, ενέργεια, φλοδοξία και πίστη στο μπάσκετ που θέλει να παίξει ο προπονητής. Συνέχιζαν στο ίδιο τέμπο για τρία δεκάλεπτα που είδα εγώ, παρότι η διαφορά ήταν στους 30. Μένει να δούμε αν θα χουν διάρκεια όλη τη χρονιά κι αν τους φτάνει το ταλέντο να παν ως το τέρμα 1
jkidd13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, james9tito είπε Μεσες ακρες συμφωνουμε. ΑΝ βρει προπονητη καλο και ΑΝ κανει 1-2 αλλαγες στο ροστερ ολα μπορει να αλλαξουν. Βεβαια αν αυτα ειχαν γινει το καλοκαιρι δεν θα ημασταν εδω να γραφουμε αυτα που γραφουμε τωρα, δεν συμφωνεις? Ο Παπαγιαννης πρεπει να απομακρυνθει απο την ομαδα και να παει καπου που ισως μπορει να βοηθησει με το υψος του και μονο. Τοσο σπρωξιμο και τοση υπομονη επειδη ειναι απλα ψηλος. Μπορω να θυμηθω γυρω στους 10 παικτες με το υψος του που δεν ακουμπησαν σε ομαδα υψηλου επιπεδου. Ξεκάθαρα. Το κακό είναι οτι το καλοκαίρι δεν υπήρχαν επιλογές αξιόπιστες με "ασφάλεια". Ειληκρινά, απο το να μου έφερνε πχ τον Πιανιτζιάνι,και εγώ τον Πεδουλάκη θα επέλεγα. Ο πάγκος του Παναθηναικού είναι ηλεκτρική καρέκλα. Καλώς ή κακώς, ο Ομπράντοβιτς τόσα χρόνια, ανέβασε τον πήχη,και "έμαθε" μπάσκετ στον κόσμο του Παναθηναικού. Οι απαιτήσεις έιναι μεγάλες.Ο Τρινκιέρι πχ, σε θέμα γνώσεων και ιδεών στο άθλημα,είναι απο τους γνώστες στον χώρο της προπονητικής. Πιστεύεις οτι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει?Ενα ματς χάνουμε και γίνεται παγκόσμιος πόλεμος στην κριτική.
james9tito Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, jkidd13 είπε Ξεκάθαρα. Το κακό είναι οτι το καλοκαίρι δεν υπήρχαν επιλογές αξιόπιστες με "ασφάλεια". Ειληκρινά, απο το να μου έφερνε πχ τον Πιανιτζιάνι,και εγώ τον Πεδουλάκη θα επέλεγα. Ο πάγκος του Παναθηναικού είναι ηλεκτρική καρέκλα. Καλώς ή κακώς, ο Ομπράντοβιτς τόσα χρόνια, ανέβασε τον πήχη,και "έμαθε" μπάσκετ στον κόσμο του Παναθηναικού. Οι απαιτήσεις έιναι μεγάλες.Ο Τρινκιέρι πχ, σε θέμα γνώσεων και ιδεών στο άθλημα,είναι απο τους γνώστες στον χώρο της προπονητικής. Πιστεύεις οτι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει?Ενα ματς χάνουμε και γίνεται παγκόσμιος πόλεμος στην κριτική. Οποιοσδηποτε ξενος θα ηταν καλυτερος του Αρτζι στην προκειμενη περιπτωση. Πριν ξεκινησει καν η χρονια ετρωγε κραξιμο και δυστυχως Ελληνικα καταλαβαινει και οπως φαινεται επηρρεαζεται κιολας απο την κριτικη της κερκιδας.
~mxls~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, mrpink είπε Μακάμπι απ' το διάστημα!... Θυμάμαι το 17' που τους πετύχαινα σε κάνα ματς live, και αναρωτιόμουν πώς είναι δυνατόν να έχουν καταντήσει τέτοια ιστορική σ'αυτό το χάλι. Ο Ολυμπιακός τότε του Σφαιρο δύναμη, είχε φτάσει τελικό Κωνσταντινούπολη. Μου λύθηκε η απορία και δίκαια βρισκόμαστε στη θέση τους.
pontez2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Θα στεναχωρήσω κάποιους, αλλά ελάχιστοι θυμούνται μετά απο λίγο καιρό της διαφορά πόντως σε μια ήττα στο μπάσκετ. Όλοι την ήττα θυμούνται. Και οι δύο φέτος έχετε αποτύχει. Όσοι έβλεπαν τις επιλογές παιχτών ήξεραν οτι ειναι μέτριοι και σίγουρα δεν κάνουν για την Ευρωλίγκα. Στη Μακάμπι έκαναν τις επιλογές τους και επανέφεραν την ομάδα ψηλά. Ο Παναθηναικός ήταν ψηλά για 25 χρόνια (συνεχόμενα, δεν σταμάτησε ποτέ να ειναι ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο, ακόμα και αν δεν έμπαινε 4άδα) διότι ποτέ δεν σταμάτησε να ρίχνει χρήματα. Μόλις η βρύση έκλεισε είδαμε και τα αποτελέσματα. Τα ίδια ισχύουν για όλους. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Nikolaosdimitriou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δεν τα παει καλά η Πανάθα δυστυχώς παιδιά!
mrpink Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Θυμάμαι το 17' που τους πετύχαινα σε κάνα ματς live, και αναρωτιόμουν πώς είναι δυνατόν να έχουν καταντήσει τέτοια ιστορική σ'αυτό το χάλι. Ο Ολυμπιακός τότε του Σφαιρο δύναμη, είχε φτάσει τελικό Κωνσταντινούπολη. Μου λύθηκε η απορία και δίκαια βρισκόμαστε στη θέση τους. Δε θυμάμαι ποιον είχαν το '17, θυμάμαι όμως ότι με το Σπάχια αυτή η ομάδα ήταν μηδέν οξέα, μηδέν λιπαρά, βιτάμ που λες κι εσύ, και με το που πήγε ο Σφαιρό έγιναν σε μια νύχτα κομάντα σε αποστολή. Πάνω κάτω ότι είχε γίνει κι όταν είχε αλλάξει τον Μπαρτζώκα σε μας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις