xristos80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 καλησπερα θελω να ρωτησω το συγκεκριμένο fritz box 7530 εχει voip για τηλ? γιατι το θελω να το αγορασω για αλλαγη του 300h της vodafone vdsl50
jkoukos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Έχει δυνατότητα VoIP τηλεφωνίας, αλλά δουλεύει μόνο σε συνδέσεις Cosmote. Σε Nova, Vodafone και Wind δεν θα δουλέψει η τηλεφωνία, για τον απλό λόγο ότι είναι κλειδωμένη με την συσκευή που δίνουν και δεν γνωστοποιούν των κωδικό της αλλά ούτε και τα απαιτούμενα στοιχεία ώστε να συνδεθεί στον server. Σε αυτές της εταιρείες θα κάνει κανονικά συγχρονισμό και θα έχει μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο. Και για να μην ψάχνεσαι άσκοπα, το ίδιο ισχύει και για όλα τα modem/router με δυνατότητα VoIP τηλεφωνίας.
xristos80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 καλημερα ξερω οτι η vodafone δινει τους κωδικους για voip γιατι τους πηρα τηλ και μου τους δωσαν για voip
jkoukos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μήπως αναφέρεσαι στον κωδικό της σύνδεσης; To username είναι κάτι σχετικό με την γραμμή ή κάτι άλλο;
xristos80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 πηρα τηλ vodafone και τους ειπα οτι δεν το θελω αυτο το router και τους ειπα οτι θα αγορασω δικο μου router/modem και αμμα γινεται να μου δωσουν τους κωδικους voip και μου ειπαν ναι. το πρωτο ειναι ο αριθμος τηλ και κατι αλλοι κωδικοι που τους εχω γραψει στο χαρτι μου καπου διαβασα οτι το fritz box 7530 εχει μεσα το προφιλ του οτε και vodafone
jkoukos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Είναι αλήθεια ότι έχει μέσα το προφίλ των Cosmote και Vodafone. Αλλά δουλεύει μόνο σε συνδέσεις Cosmote και κανείς μέχρι σήμερα χρήστης δεν το έχει καταφέρει σε Vodafone. Πιθανόν να έχει ένα γενικό προφίλ της εταιρείας που να παίζε σε άλλες χώρες όπου έχεις παρουσία. Αλλά και στον ΟΤΕ συνήθως δεν γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση αλλά την πρώτη φορά χρειάζεται επικοινωνία με την τεχνική υπηρεσία. Μετά δουλεύει πάντα αυτόματα.
xristos80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 ευχαριστω jkoukos αρα το ξεχνω το fritz 7530
jkoukos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς να βρεις μια συσκευή από κάποιον φίλο/γνωστό που να παίζει με VoIP και να δοκιμάσεις σε αυτή την τηλεφωνία με τα στοιχεία που σου έδωσαν; Είμαι περίεργος αν όντως είναι αυτά ή κάτι άλλο.
xristos80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) φιλε jkoukos εχω το παλιο router της cyta το zte267n παιζει μονο το internet το voip δεν παιζει προσπαθησα να δω αμμα γινεται να βαλω τους κωδικους στην ρυθμισεις του router αλλα δεν γινεται ειναι κλειδομενο απο cyta. μηπος υπαρχει καποιο software για το router? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από xristos80
xristos80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 πριν λιγο εβαλα το zte267n τελος και αυτο δεν παιζει ουτε internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα