notist Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2019 στις 4:48 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε Παρεληφθηκε και το δευτερο ζευγαρι, εδωρηθηκε λαβαμε τα δεοντα ευχαριστηρια, οποτε πραγματι (και) για δωρακι ειναι σουπερεπιλογη! 😊 Κατα τα λοιπα -και για 9.90!- τα ακουστικα ειναι εν πολλοις εξαιρετικα, δεν παιζει να βρισκονται(?) καποια φθηνοτερα και καλυτερα απο αυτα. 😀 Και εγω ειδα αρχικα να εχει γινει η εξτρα χρεωση -το εγραψα κ' παραπανω- αλλα πληρωνοντας τα με paypal τσεκαρα οτι ειχαν αφαιρεθει μονο τα 9.90. 😎 Τωρα τα φθηνοτερα που βρισκονται ειναι τα κοκκινα στα 14,90€ https://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=122706&pcode=SHOW_PROD122706 Και το καταστημα/infow ειναι OK. Τα πήρα τελικά από το infow σε κόκκινα στα 14,90€ δώρο του γιου μου. Μια χαρά το κατάστημα και τα ακουστικά. Συνέβη όμως το εξής. Αφήνοντας τα στον καναπέ πήγε η γάτα και του έκοψε το καλώδιο, που είναι jack to jack. Που βρίσκουμε ανταλλακτικό? Να πάρω στη Lenovo η κάνει οποιαδήποτε καλώδιο jack to jack? Ευχαριστώ. Για τους άλλους δεν το συζητώ...για την 3 φορές κοροϊδία σελίδα error δεν ψωνίζω ξανά τίποτα. Μου αρέσει που μου έστελναν email ότι κάτι έχω ξεχάσει στο καλάθι μου. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από notist
studio54 gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, notist είπε Τα πήρα τελικά από το infow σε κόκκινα στα 14,90€ δώρο του γιου μου. Μια χαρά το κατάστημα και τα ακουστικά. Συνέβη όμως το εξής. Αφήνοντας τα στον καναπέ πήγε η γάτα και του έκοψε το καλώδιο, που είναι jack to jack. Που βρίσκουμε ανταλλακτικό? Να πάρω στη Lenovo η κάνει οποιαδήποτε καλώδιο jack to jack? Ευχαριστώ. Για τους άλλους δεν το συζητώ...για την 3 φορές κοροϊδία σελίδα error δεν ψωνίζω ξανά τίποτα. Μου αρέσει που μου έστελναν email ότι κάτι έχω ξεχάσει στο καλάθι μου. με ενα καλώιο 3,5 mm male to male γινεται η δουλεια , απλα δεν θα εχεις μικροφωνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα