godjet Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, d_gkal είπε Εμπορικό Μακεδονία είναι το κατάστημα. Ακριβώς έτσι είναι με πήραν τηλέφωνο και η παραγγελία ειμαι έτοιμη εκεί πέρα και χωρίς μεταφορικά ! Σωστός
ougxar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρα για αντικατασταση των sennheiser orpheus μου,ελπιζω να με βολεψουν
esertas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Παρέλαβα από Lenovo center. Μια χαρά για 10 ευρώ. Έχουν και μικρόφωνο πάνω στο καλώδιο το οποίο δουλεύει μια χαρά σε κινητό.
d_gkal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 17 hours ago, d_gkal said: Volume rocker έχουν ; 34 minutes ago, esertas said: Παρέλαβα από Lenovo center. Μια χαρά για 10 ευρώ. Έχουν και μικρόφωνο πάνω στο καλώδιο το οποίο δουλεύει μια χαρά σε κινητό. Μία απάντηση αν είναι εύκολο;
esertas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Μία απάντηση αν είναι εύκολο; Όχι δεν έχουν. Τελικά έκανα μια κλήση με το κινητό και ενώ ακούγεται πολύ καλά το μικρόφωνο έχει ένα θόρυβο παρεμβολής από την κλήση σαν παράσιτο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από esertas
bill987 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Ρύθμιση ήχου βρήκες κάποιος ; έχουν; Όχι δεν έχουν. Από την πηγή καθορίζεις τον ήχο !!! 1
gapostolidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Παρέλαβα και εγώ, μια χαρά για την τιμή τους.
d_gkal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Τελικά αυτά ή sharkoon skillet sgh1 στα διπλάσια και βάλε χρήματα;
vairass Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, d_gkal είπε Τελικά αυτά ή sharkoon skillet sgh1 στα διπλάσια και βάλε χρήματα; Έχουν καλό ήχο... Κουράζει λίγο το μπάσο όμως. Το μικρόφωνο λειτουργεί καλά... Είναι άνετα. Αυτά μέχρι στιγμής.
d_gkal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 33 minutes ago, vairass said: Έχουν καλό ήχο... Κουράζει λίγο το μπάσο όμως. Το μικρόφωνο λειτουργεί καλά... Είναι άνετα. Αυτά μέχρι στιγμής. Άρα 10€ και είμαι οκ
vairass Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Άρα 10€ και είμαι οκ Εμένα μου κάνουν εξαρτάται για την χρήση που τα θες.... Εγώ χαλαρά, μουσική και πιθανόν για ταινίες Ε και παιχνίδια
vairass Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε Κυρίως για το Xbox Δεν έχω... Περίμενε να σου πει κάποιος άλλος.
moumos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μόλις παρέλαβα. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα κάτι φτηνά ακουστικά ψείρες Xiaomi και κάτι φτηνά ακουστικά του lidl. Η διαφορά χαώδης. Δεν ήξερα ότι στο fortnite πχ υπάρχουν τόσοι ακόμα ήχοι... 🤪 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα