Vaskoron10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα έλαβα τηλ. από you.gr για ακύρωση παραγγελίας με αστείες δικαιολογίες.
Lazorik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Διαθέσιμα στην ίδια τιμή από e-lenovo.gr https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=headset-motorola-pulse-max-w-microphone-580942640.html&search=pulse max&description=true
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, kakofonixx είπε μόλις τα παρέλαβα μια χαρά είναι, καλός ήχος με ίσως λίγα πιο πολλά μπάσα από ότι έχω συνηθίσει, αλλά αυτό λύνεται εύκολα με equalizer διάβαζα χτες σε κριτικές στο amazon ότι σε μερικούς έσπασαν στο σημείο περιστροφής της κάψας και επιβεβαιώνω ότι όντως φαίνεται σαν αδύναμο αυτό το σημείο... ο καιρός θα δείξει... anyway, για τα χρήματα που ξόδεψα δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη ότι πρόκειται για εξαιρετική προσφορά! Σφίγγουν στα αυτιά πολύ η είναι άνετα; Ωπα μου ήρθε μήνυμα για 10.90... Φάγαμε καπέλο
pntzamilis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Lazorik είπε Διαθέσιμα στην ίδια τιμή από e-lenovo.gr https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=headset-motorola-pulse-max-w-microphone-580942640.html&search=pulse max&description=true + 5 ευρώ courrier.
dinosoeo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Παρέλαβα σήμερα,δεν τα χω ανοίξει να έχω άποψη ευχαριστώ πολύ.
d_gkal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έριξα παραγγελία από E lenovo Τελικά παίζουν οκ στο xbox one s ή να βρω headset με μικρόφωνο τύπου χειλοφωνο; Ευχαριστώ
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Έριξα παραγγελία από E lenovo Τελικά παίζουν οκ στο xbox one s ή να βρω headset με μικρόφωνο τύπου χειλοφωνο; Ευχαριστώ Πάνω σε αυτό... Υπάρχει περίπτωση να λειτουργεί το μικρόφωνο σε παιχνίδια στο κινητό;
godjet Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 εγώ έριξα παραγγελία στη lenova αλλά δεν μου έχει βγκαλεί επιλογή σε ποιο κατάστημα να τα παραλάβω.
volleyball Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έβαλες παραλαβή από το κατάστημα; 1 φυσικό κατάστημα υπάρχει και νομίζω ότι είναι στη Θεσσαλονίκη.
d_gkal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 7 minutes ago, godjet said: εγώ έριξα παραγγελία στη lenova αλλά δεν μου έχει βγκαλεί επιλογή σε ποιο κατάστημα να τα παραλάβω. Εμπορικό Μακεδονία είναι το κατάστημα.
red7genius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Έκανα κι εγώ παραγγελία με διεύθυνση Αθήνα και παραλαβή από κατάστημα και με πήραν να μου το γυρίσουν σε courrier με χρέωση 5Ε. Πολύ καλή προσφορά, αλλά αν είναι τα μισά λεφτά η αποστολή δεν αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα