mynam3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Τι προτείνετε για αγορά, ώστε να αντικαταστήσω το mi band 2 μετά από πολύ καιρό; Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο στον μετρητή βημάτων / απόστασης και οι ειδοποιήσεις για κλήσεις
therion13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στις 7/10/2019 στις 8:13 ΜΜ, christakos07 είπε Mi band 4 Ε δεν το λές και αξιόπιστο το Mi band 4. και κανένα στα ίδια λεφτά δεν θα το έλεγα αξιόπιστο. Δουλειά ταμείου έκανα περα δώθε τα χέρια και που και που μετρούσε βήματα. Αν τα λεφτά σου είναι ίσα ίσα για Mi band 4 τότε ναι πάρε αυτό. αλλιώς θα έλεγα τουλάχιστον να δώσεις διπλάσια λεφτά 1
paokfever Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Κάτοχος Mi Band 4 εδώ και 3 μήνες, δεν είχα προηγούμενο band, ένας φίλος όμως έχει το Mi Band 3 . Πέραν της έγχρωμης οθόνης που είναι καλή, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Mi Band 3 όμως στο 3 κρατάει 2-3 μέρες περισσότερο η μπαταρία και ο μετρητής για τα βήματα στο 4 είναι τουλάχιστον αστείος, μου μετράει 3-4 χιλιάδες βήματα όσο βρίσκομαι στη δουλειά (8ωρο στο γραφείο). Επίσης δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από την ένδειξη για τους σφυγμούς και τέλος δεν είμαι σίγουρος ότι καταγράφει σωστά τον ύπνο μου (το έχω αρκετά σφιχτό στο χέρι μου) . Αν μου χαλάσει δεν θα πάρω το ίδιο. Γενικώς μου έχει αφήσει μια πολύ μέτρια αίσθηση.
zananiro Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Πάρε το Honor band 4 ή 5. Ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις στα χρήματά αυτά από άποψη αξιοπιστίας μετρήσεων αλλά και γενικότερης λειτουργίας. Και δουλεύει out of the box.
stark Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Όσοι θέλετε ακρίβεια, ξεχάστε τα Mi bands. Από εμπειρία μιλώ. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις, που λένε και στο χωριό μου. Οι παρακάτω επιλογές θα σας δώσουν περισσότερη αξιοπιστία, και μια πολύ πιο σοβαρή πλατφόρμα (στα 1 και 2, βασικά). HINT: έρχεται Black Friday, αν μπορείτε να κάνετε λίγη υπομονη και να τα βρείτε ακόμα πιο φθηνά στις σχετικές προσφορές που θα βγουν. 1) Garmin Vivosmart 4. Πριν λίγες εβδομάδες με το τελευταίο firmware του πρόσθεσαν και Connected GPS, ενώ διόρθωσαν και κάποια θεματάκια με το HR. Πλεονέκτημα: είναι Garmin = Η καλύτερη πλατφόρμα αν ασχολείσαι σοβαρά με fitness. Μειονέκτημα: σε κάποιους μπορεί να φαίνεται "κάπως" η εμφάνισή του + δεν μπορείς να αλλάξεις λουράκι. 2) Fitbit Inspire HR. Αυτό έχω εγώ. Το βρήκα στα 84 ευρώ σε μαγαζί στο Skroutz. Αξιοπρεπέστατο. Πλεονέκτημα: το social κομμάτι, τα fitness groups, το sleep tracking και τα challenges της πλατφόρμας της Fitbit. Μειονέκτημα: κάποια bugs που έχει η εφαρμογή στη νέα 3.x version της και η Fitbit αργεί (συνήθως) να τα φτιάξει. 3) Honor Band 5: Ίσως το πιο ακριβές στις μετρήσεις από τα ...προσιτά bands (<50€). Πλεονέκτημα: αρκετά καλή αξιοπιστία στις μετρήσεις. Μειονέκτημα: Κατώτερη πλατφόρμα από τα 1) και 2) και επίσης εντελώς κλειστή (πλατφόρμα), ξεχάστε (προς το παρόν, τουλάχιστον) auto uploads / sync σε πλατφόρμες όπως το Strava, το Endomondo, το MapMyRun, κλπ. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από stark 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα