thanos75x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, tsaftsif είπε Ποιο ήταν το περιεχόμενο και η πραγματική του αξία? 5€ μαζί με tracking number 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriz979 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, grfurby είπε ποτε ομως περασανε τελωνειο? Πριν ή μετα την εκδοση της εγκυκλίου? μετά 3-2-20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grfurby Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2020 στις 9:55 ΠΜ, Salvation81 είπε Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από grfurby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Κι εγώ σε ένα hdmi που μου ήρθε σήμερα δεν είχα κάτι, αλλά ακόμη νωρίς είναι, 5 δέματα συστημένα έχω που περιμένω να εκτελωνιστουν. Για δέματα άνω τον 22€ είναι 15€ + ΦΠΑ κτλ τώρα αν ο Κινέζος γράψει 10€ για κάτι που έχει 50€ και μπει τελωνείο και ζητήσουν αποδείξει κτλ εκεί είναι με δικό σου ρίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkats16819 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρωι οπως ξαναεγραψα μου ηρθαν 2 πακετακια χωρις trucking και δεν πληρωσα το 15αρι...Τωρα μολις σε αλλο πακετακι που περιμενω σε αναζητηση στο site των elta βλεπω αυτο....Για να δουμε αν θα μου ερθει το 15αρι....Ειναι οθονη κινητου αξιας 12.90€ Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2020 από Gkats16819 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Gkats16819 είπε Το πρωι οπως ξαναεγραψα μου ηρθαν 2 πακετακια χωρις trucking και δεν πληρωσα το 15αρι...Τωρα μολις σε αλλο πακετακι που περιμενω σε αναζητηση στο site των elta βλεπω αυτο....Για να δουμε αν θα μου ερθει το 15αρι....Ειναι οθονη κινητου αξιας 12.90€ Επειδή το έγραψες και νωρίτερα. Tracking Trucking είναι άλλο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkats16819 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, Gkats16819 είπε Το πρωι οπως ξαναεγραψα μου ηρθαν 2 πακετακια χωρις trucking και δεν πληρωσα το 15αρι...Τωρα μολις σε αλλο πακετακι που περιμενω σε αναζητηση στο site των elta βλεπω αυτο....Για να δουμε αν θα μου ερθει το 15αρι....Ειναι οθονη κινητου αξιας 12.90€ Οθόνη κινητού; Αυτό πρέπει να το παρακολουθήσουμε με προσοχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Οθόνη κινητού; Αυτό πρέπει να το παρακολουθήσουμε με προσοχή. Αναμένω και εγώ ένα LOXXXXXXXXCN Είναι από 3/2 και λέει DISPATCH UNLOADED - AWAITING CUSTOMS INSPECTION Αξία όταν το πήρα στα 7.48€ Για να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beefeater Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά, επειδή μας αφορά όλους και είναι λιγάκι σοβαρό.. αν χρεώσουν 15ρι και αρνηθούμε πληρωμή είναι σίγουρο πως δεν θα μας τρέχουν μετά μέσω εφορίας, ελτα γειτονιάς whatever κλπ με φύλακτρα και λοιπά έξοδα? προφανώς δεν έχουν στοιχεία όπως ΑΦΜ ΑΔΤ κλπ αλλά υπάρχει το κινητό τηλέφωνο που προφανώς εδώ και χρόνια είναι επώνυμο και αντιστοιχεί κάπου με στοιχεία.. προσέχουμε για να έχουμε..ακούω απόψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Σημερα παρελαβα 3 δεματακια. Το ενα με αυτοκολλητο "ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ" Δεν πληρωσα κατι. Αν ζητουσαν το 15αρι δεν θα παραλαμβανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bax Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Amix είπε Σημερα παρελαβα 3 δεματακια. Το ενα με αυτοκολλητο "ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ" Δεν πληρωσα κατι. Αν ζητουσαν το 15αρι δεν θα παραλαμβανα. Ti tracking number είχες στο τελωνειακως ελεύθερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Bax είπε Ti tracking number είχες στο τελωνειακως ελεύθερο; RB896104911SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasileios-gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, Beefeater είπε Παιδιά, επειδή μας αφορά όλους και είναι λιγάκι σοβαρό.. αν χρεώσουν 15ρι και αρνηθούμε πληρωμή είναι σίγουρο πως δεν θα μας τρέχουν μετά μέσω εφορίας, ελτα γειτονιάς whatever κλπ με φύλακτρα και λοιπά έξοδα? προφανώς δεν έχουν στοιχεία όπως ΑΦΜ ΑΔΤ κλπ αλλά υπάρχει το κινητό τηλέφωνο που προφανώς εδώ και χρόνια είναι επώνυμο και αντιστοιχεί κάπου με στοιχεία.. προσέχουμε για να έχουμε..ακούω απόψεις... Είναι απόλυτα σίγουρο διότι δεν έχουν την εξουσιοδότηηση σου για την δουλιά που κάνανε όπως εξάλου οι ίδιοι παραδέχονται στην σελίδα https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx όπου αναφέρουν Παραλαβή Αντικειμένου που εκτελωνίστηκε Για την παραλαβή του αντικειμένου σας, αποστέλλεται ειδοποιητήριο/εξουσιοδότηση με το οποίο ενημερώνεστε αναλυτικά για τις χρεώσεις που το βαρύνουν καθώς και το Ταχυδρομικό Κατάστημα στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την παραλαβή του. Το ειδοποιητήριο αυτό αποτελεί ταυτόχρονα και παροχή εξουσιοδότησης προς τα ΕΛΤΑ, για τον εκτελωνισμό του αντικειμένου στο όνομά σας, ως άμεσος αντιπρόσωπός. Δεν υπογράφεις = δεν εξουσιοδοτείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beagnot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Παπάς το δεκαπεντάρι λοιπόν...false alarm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις