Beefeater Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, stavrosss είπε Μόλις μου έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι δεματάκι που ειχα παραγείλλει απο eBay αξίας 5,50 ευρώ στις 6/1 χωρίς καμία επιβάρυνση. εισαι μεγαλος τζογαδόρος με τους τελωνες~ παιζεις ακομα και τις καλτσες σου (όπως βλεπω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, sambouar είπε Εγώ το διάβασα: Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διαβεβαιώνουν τους πελάτες που πραγματοποιούν αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. ότι για όλα τα αντικείμενα επιστολικού ταχυδρομείου που χαρακτηρίζονται από τις Τελωνειακές Αρχές «Ελεύθερα», δηλαδή χωρίς τελωνειακή διασάφηση, το τέλος εκτελωνισμού ήταν και παραμένει μηδενικό. Τα αντικείμενα αυτά φέρουν την πράσινη αυτοκόλλητη ετικέτα. Τα αντικείμενα κάτω των 22€ φέρουν την αυτοκόλλητη ετικέτα. Αν για κάποιο αντικείμενο υπάρχει αμφιβολία ζητείται αποδεικτικό. AN λοιπόν υπάρξει αμφιβολία σε χρεώνουν 15€ ΑΚΟΜΑ και αν τελικά έχει μηδενική διασάφηση λόγο χαμηλού κόστους. . Αυτό είναι εξαρχής το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpan123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε Παραγγελια που ΕΦΥΓΕ απο κινα με αεροπλανο στις 21/11 (ενα τσαντακι 17ε), ο σακος ανοιχτηκε εντελως τυχαια 29/1 και ο εκτελωνισμος εγινε στις 9/2. Μου ειπαν πως ειναι τελωνειακος ελευθερο που ρωτησα στους τελωνειακους αλλα δεν μου μιλησαν για χαρατσι, για να δουμε. ΥΓ: Ενα ιδιο τσαντακι που εφυγε 6/12 απο Κινα ειναι αφαντο. Πολυ φοβαμαι πως τα δεματα γυρω στα 10-15ε τα τρεναρουν επιτηδες για να φανε το 15αρι, για να δουμε. Δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί εγώ περιμένω 19 πακετάκια με μέγιστη αξία τα 3 ευρά. Πιστεύω ότι τα κολώσανε όλα γιατί ξέρανε τι θα παίξει αλλά δεν ξέρανε ακριβώς τα όρια. Εμένα μου έρχονται κάθε βδομάδα 1-2 πακετάκια (να και τώρα έχω για παραλαβή ένα,) πλην όμως έχω πολλά μηδαμινής αξίας σε εκκρεμότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως η σελίδα με τα ειδικά τέλη εκτελωνισμού του Φλεβάρη δεν υπάρχει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε κανονικά το χαράτσι 15 ευρώ των ΕΛΤΑ στις αγορές από Κίνα. https://techblog.gr/internet/xekinise-kanonika-to-charatsi-15-eyro-ton-elta-stis-agores-apo-kina/ Άρχισαν να αυξάνονται τα tweets για το νέο χαράτσι. Όσοι έχουμε λογαριασμό, καλό είναι να αρχίσουμε τα tweets με hashtags #ΕΛΤΑ #ΧαρατσιΕΛΤΑ #Ελλάδα και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnyTheDude Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα!Να ρωτήσω,ξέρουμε αν με priority direct παραγγέλνουμε κανονικά?Εγώ κάτι ανταλλακτικά για φακούς θέλω να παραγγείλω που και πάλι τσούζει το 2ευρω/3εωρω/5ευρω για priority,αλλά τουλάχιστον να ξέρω ότι δε θα φάω το 15άρι για αγορά αξίας 4 ευρώ πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, JohnyTheDude είπε Παιδιά καλησπέρα!Να ρωτήσω,ξέρουμε αν με priority direct παραγγέλνουμε κανονικά?Εγώ κάτι ανταλλακτικά για φακούς θέλω να παραγγείλω που και πάλι τσούζει το 2ευρω/3εωρω/5ευρω για priority,αλλά τουλάχιστον να ξέρω ότι δε θα φάω το 15άρι για αγορά αξίας 4 ευρώ πχ Κανονικότατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Al_pacino είπε 2 ώρες πριν, Al_pacino είπε 2 ώρες πριν, Al_pacino είπε 2 ώρες πριν, Al_pacino είπε Κόλλησε Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από greed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marjel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις μου ήρθε και εμένα μύνημα στο κινητό με το χαράτσι 15€ για προϊόν αξίας 8 ευρώ (μια περούκα για τα καρναβάλια). Αυτό που θέλω να δω είναι τι έχει γράψει πάνω στο πακέτο ο Κινέζος, γιατί αν έχει βάλει wig 2$ είναι και δική του λ@λ@κια. Πέρασε από το στάτους 2/5/20 08:36 - ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ, Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) οπότε ήταν αναμενόμενο με τα νέα μέτρα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από marjel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnyTheDude Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, papp0us είπε Κανονικότατα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Κι ότι νόμιζα ότι πρέπει να κόψω εντελώς το χόμπι μου!Και το πιο τρελό είναι ότι ακόμα κι αν θέλω να τα πάρω απο Ελλάδα ή Ευρώπη,δεν υπάρχουν πουθενά!Να σαι καλά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helicoid Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, marjel είπε Μόλις μου ήρθε και εμένα μύνημα στο κινητό με το χαράτσι 15€ για προϊόν αξίας 8 ευρώ (μια περούκα για τα καρναβάλια). Αυτό που θέλω να δω είναι τι έχει γράψει πάνω στο πακέτο ο Κινέζος, γιατί αν έχει βάλει wig 2$ είναι και δική του λ@λ@κια. Μπορείς να ρίξεις ένα screenshot, ή έστω να γράψεις κατά λέξη το τι γράφει το sms; Κατά λέξη όμως, να δούμε πως το ονομάζουν, δασμό, προμήθεια, έξτρα χρέωση κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Παιδιά το όλο θέμα λύνεται μόνο με ομαδικές καταγγελίες ΙΝΚΑ, ΣΥΝΉΓΟΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ, ΕΚΠΟΙΖΩ Η εμείς η αυτοί Δες εδώ: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Πω πω ρε φιλε.......... που να περιμενεις sex toys......... και να κολλήσουν τελωνείο.......αντε να εξήγησης μετα τα ανεξήγητα ............. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marjel Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 TAX.ANTIKEIMENO LO7xxxxxxxxCN ME ΔAΣMOYΣ 15.00€ ΘA BPIΣKETAI ΓIA 20 HMEPEΣ ΣTA EΛTA NTEΠΩ (Θ 16) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Al_pacino είπε Πω πω ρε φιλε.......... που να περιμενεις sex toys......... και να κολλήσουν τελωνείο.......αντε να εξήγησης μετα τα ανεξήγητα ............. 🤣 xaxaxa κανας δονητής στον πατο τους του χρειαζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις