HondosCenter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Αντί να φτιάξουν καμιά υπηρεσία ΕΛΤΑ Prime, να πληρώνουμε μια ετήσια συνδρομή, πάνε και μαλ...ζονται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papas68 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Αυτά συμβαίνουν σε σοβαρά κράτη και σίγουρα όχι σε χώρες με νοοτροπία σοβιετικού μοντέλου 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλά πότε λειτουργούσε αυτήν η χώρα σε κάτι σωστά κι εκεί που πήγαινε κάτι να γίνει μετά γινόταν ακόμη χειρότερα. Σαφώς και θα γίνουν άρνηση εδώ και για 3€ αν είναι πολλά και μαζευτεί ένα ποσό σκέφτεσαι να πληρώσεις πόσο μάλλον για 15€ Σκέφτομαι σοβαρά να ακυρώσω κάποιες παραγγελίες που είχα κάνει αν είναι να πληρώσω πόσα χρήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisTz1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα λέει όλα για τον νέο νόμο από 1/2/2020 https://www.angroid.gr/android-tutorials/terastia-allagi-diavaste-oposdipote-apostoles-apo-kina-kai-teloneio-nea-provlimata-nees-lyseis?amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ChrisTz1 είπε Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα λέει όλα για τον νέο νόμο από 1/2/2020 https://www.angroid.gr/android-tutorials/terastia-allagi-diavaste-oposdipote-apostoles-apo-kina-kai-teloneio-nea-provlimata-nees-lyseis?amp Δεν λεει κατι που δεν εχουμε καταλαβει ηδη Πανε τα ΕΛΤΑ να τσεπωσουν οσα μπορουν μεχρι να καταργηθει και αυτο οπως καποτε το 3ε. 1-2 μηνες να κρατησει θα εχουν βγαλει μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρω (ακομα και τα 2ε να κρατανε απο τα 15ε - και εννοειται και να καταργηθει επιστροφες δεν θα κανουν). Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Salvation81 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, ChrisTz1 είπε Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα λέει όλα για τον νέο νόμο από 1/2/2020 https://www.angroid.gr/android-tutorials/terastia-allagi-diavaste-oposdipote-apostoles-apo-kina-kai-teloneio-nea-provlimata-nees-lyseis?amp Δεν είναι νόμος, είναι εγκύκλιος. Έχει μεγάλη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ λέω να βάλουν τον νέο νόμο εκεί που ξέρουν. Ποιος θα δώσει 15 για δέμα που έχει τόσα η ποιο λίγα χρήματα οι καταγγελίες θα πέσουν βροχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Άρνηση παραλαβής και επιστροφή πίσω στον αποστολέα μπορούμε να κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Θα γίνεται άρνηση σίγουρα αλλά το θέμα είναι αν αποστολέας το δεχτεί αλλιώς χάνουμε τα χρήματα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ ετοιμάζω ήδη μια επιστολή για συνήγορο καταναλωτή (η ΕΕΤΤ θέλει άλλες διαδικασίες πρώτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Orestis_G είπε Εγώ ετοιμάζω ήδη μια επιστολή για συνήγορο καταναλωτή (η ΕΕΤΤ θέλει άλλες διαδικασίες πρώτα) Όταν την ολοκληρώσεις μπορείς να την βάλεις εδώ ή να μου την στείλεις με ΠΜ; Για να προχωρήσω και εγώ σε καταγγελία. Πάνε τα λαμόγια να βγάλουν τα σπασμένα τους στην πλάτη μας! https://www.ethnos.gr/oikonomia/86459_elta-6-ekat-eyro-ton-mina-oi-apoleies-senaria-gia-etheloysia-exodo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thalia_7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Σα δε ντρέπονται!! Θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα από τα λεφτά που έχουν φάει από τον απλό κόσμο! Ντροπή τους! Δηλαδή να περάσει από έλεγχο ένα λουράκι του σκύλου μου που κοστίζει 0,70 και να μου ζητήσουν να τους το πληρώσω 20 φορές παραπάνω; Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Σε ποιά σοβαρή χώρα γίνονται αυτά; Καταγγελία και φασαρία για να αλλάξει αυτό το έκτρωμα! Άσε που όλοι θα κανουν άρνηση πλεον, δε θα μαζεψουν ουτε ευρω και με τον τεραστιο ογκο δεματων που θα μαζευεται για επιστροφη στην Κινα θα τα παιξουν οι τεμπέλαροι στα ΕΛΤΑ, ποιος τους ακούει...ειδικά στο δικό μου υποκατάστημα που είναι μη τις σηκώσεις από την καρεκλα τους αυτές, πιο βαρεμάρα πεθαίνεις... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα. Έχουν τώρα το δικαίωμα απορώ να κάνουν κάτι τέτοιο χωρίς να ψηφιστεί κάποιος νόμος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dinos234 είπε Θα γίνεται άρνηση σίγουρα αλλά το θέμα είναι αν αποστολέας το δεχτεί αλλιώς χάνουμε τα χρήματα μας Άρα πριν κάνω άρνηση, να μιλήσω πρώτα με τον πωλητή. Να πάρει! Περιμένω 20+ πακέτα από τέλη Νοεμβρίου. Και τα μισά είναι στο τελωνείο από μέσα Γενάρη! Μελετημένη και προσχεδιασμένη η απάτη. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Aurumnus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thalia_7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Aurumnus είπε Άρα πριν κάνω άρνηση, να μιλήσω πρώτα με τον πωλητή. Να πάρει! Περιμένω 20+ πακέτα από τέλη Νοεμβρίου. Και τα μισά είναι στο τελωνείο από μέσα Γενάρη! Κι εγώ το ίδιο! Έχουν καταντήσει αηδία! Πάντως από προσωπική εμπειρία, εάν δεν έχουν tracking number μπορείς να πεις ότι δεν τα παρέλαβες ποτέ και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, το έχω κάνει και στο Aliexpress και στο Ebay. ΑΝ δεν έχει tracking number όμως, να μην φαίνεται δηλαδή ότι έχει έρθει Ελλάδα και ειδικά στο τελωνείο-ταχυδρομείο. Αν θέλεις να είσαι "νόμιμος" τότε μιλάς με τον πωλητή πριν κλπ.... Κι εγώ περιμένω δεκάδες πακέτα πάνω από 30 εδώ και 2 μήνες, και δυστυχώς έφυγαν χθες και κάτι άλλα...να δω τι θα δουν τα μάτια μου όταν έρθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις