LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, bjj-p είπε Αυτο ειναι το σχεδιο για να σωσουν τα ελτα; Ε ναι γιατι η ΕΥΔΑΠ η ΔΕΗ να εχει Golden Boys αυτοι στο πηγαδι κατουρησαν; 1
scyther666 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, fmarkos είπε ΑΝ ισχύει, γιατί πολλές παπατζες διαβάζουμε κατά καιρούς, η λύση είναι απλή, παραγκέλνουμε μαζικά πράγματα αξίας 1-2 €. Όταν έρθουν αν ζητήσουν τα ΕΛΤΑ 15€ αρνούμαστε παραλαβή και ζητάμε επιστροφή από τον πωλητή λόγω κρυφών χρεώσεων κι αφήνουμε τους Κινέζους να βρουν άκρη μετά. Γίνεται να αρνηθείς παραλαβή απο την στιγμή που κάτι έχει μπει στο τελωνείο?
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, exitpc είπε Εχει μια λογικη παντως...ποσο θα ελαττωθουν οι αγορες λες? Δεν πιστευω θα κανουμε ομαδικες οποτε να αξιζει το χαρατσι των ΕΛΤΑ ΠΧ εδω το ενα καλωδιο fan splitter που παραγγειλα το εχουν 7 ευρω και εκει με 1.5 ευρω πηρα δυο.
Aurumnus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Παει το e bay, οι ανθρωποι ειναι τραγικοι . Ουσιαστικα αχρηστευτηκε οτιδηποτε περα απο priority απο banggood. Ξερουμε αν ειναι ευρωπαικη οδηγια για ολες τις χωρες-μελη , η ειναι καθαρα δικια μας μ@λακια ; Καθαρά απατεωνιά των ΕΛΤΑ. Εγχώρια επιφοίτηση. Καμία σχέση με ΕΕ. 4
MessatsuRoku Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Οτι θηκες, καλωδια, μικροπραγματα ηταν να παρουμε πηρα με... τελος. Ψεφτιλες τελειως...
alkis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Σορρυ, αλλα δε πρεπει ο καθε πωλητης να κανει refund τα λεφτα μας. Θα σου πει και με τα δικια του, να ειχες σοβαρη χωρα. Να ξερει παντως η κυβερνηση (αυτο το φυλλο στον ανεμο) , πως αν ειναι τακτικη για καμια συμφωνια με τους κινεζους ειναι πολυ καλη κινηση. Αλλα το εκαναν γιατι ο ξαδερφος τις γυναικας του βιβλιοπώλη (τυχαιο παραδειγμα) εχει skroutzομαγαζο και θελει να πουλαει το tempered glass 18€ . Ας κανουμε προσευχη να κανει καμια κεντρικη συμφωνια το ali-ebay με καμια ευρωπαικη χωρα και να προωθούνται από εκει. 2
Mr^Robot Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα πέσει άπειρο κράξιμο. Εγώ που περιμένω δλδ 4 πακέτα , τα οποία δεν ξεπερνούν τα 8€ συνολικά .. και περάσουν και τα 4 θα δώσω 60€ ; Αμ δεν σφαξαμε.. όπως είναι πίσω.. Χάρισμα τούς τα 8€ .. δεν θέλω ούτε refund. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Mr^Robot 3
alkis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, scyther666 είπε Γίνεται να αρνηθείς παραλαβή απο την στιγμή που κάτι έχει μπει στο τελωνείο? Ναι, με γνωση οτι θα το χαρει ο ιδιωτικος υπαλληλος (προισταμενος) των Γετα. Κακοπληρωμένος των 586€ θα ειναι, οπότε μη κρατήσεις κακία μεγάλη.
hpdra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, fmarkos είπε Δεν έχει τύχει να ζητήσω refund από ebay και να μην βρω άκρη. Από aliexpress πάντως δεν παίζει να πετύχει refund κανείς για πακέτο που έμεινε στο τελωνείο...
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Εύχομαι πτώχευση στη συγκεκριμένη εταιρία και στο ιδιωτικό τους παρακλάδι. Μακραν οι χειρότεροι όλων. 2 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Mr^Robot είπε Θα πέσει άπειρο κράξιμο. Εγώ που περιμένω δλδ 4 πακέτα , τα οποία δεν ξεπερνούν τα 8€ συνολικά .. και περάσουν και τα 4 θα δώσω 60€ ; Αμ δεν σφαξαμε.. όπως είναι πίσω.. Ωχ τωρα που το εγραψες και εγω απο δυο πωλητες περιμενω τα καλωδια θα μου πουν 15+15=30 ??? Θα παρουν at the three the longer
Mr^Robot Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Ωχ τωρα που το εγραψες και εγω απο δυο πωλητες περιμενω τα καλωδια θα μου πουν 15+15=30 ??? Θα παρουν at the three the longer Χαχχα αυτό ακριβώς
evts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Τι γίνεται για δέματα που έχουν φύγει από το 2019 και απλά καθυστερούν να έρθουν; Ισχύει από κάποια ημερομηνία?
TechnoState Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ... ποιός δεν περίμενε ότι θέμα χρόνου ήταν να συμβεί κ αυτό?!???? ...Στην αρχή είσαι "πρωτοπόρος" κ οι άλλοι "κορόιδα" (επειδή τα σκάνε 3-5 φορές πάνω) αλλά μετά, μόλις στρωθεί η κατάσταση κ γίνει κανόνας, έρχεται ο "θερισμός"... παντού συμβαίνει αυτό. Κ για την αγορά της Κίνας (εξαγωγές προϊόντων) είμαστε τρομερά μικροσκοπική "πισίνα πελατών". Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState
zacharias99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτή η χώρα από λαμογιά σε λαμογιά το πάει... Θυμίζει λίγο την παράνομη επιβολή τελωνείου σε αυτοκίνητα, μηχανές κτλ από χώρες τις ΕΕ ενώ θα έπρεπε να περνάνε ελεύθερα... Λυπάμαι για αυτή τη χώρα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από zacharias99 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις