ipal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, elvorix είπε έκανα και εγώ καταγγελία και το έστειλα στο Documentonews.gr για να το κάνουν Θέμα Αφού το έστειλες στο documento σωθηκες... 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Παει το e bay, οι ανθρωποι ειναι τραγικοι . Ουσιαστικα αχρηστευτηκε οτιδηποτε περα απο priority απο banggood. Ξερουμε αν ειναι ευρωπαικη οδηγια για ολες τις χωρες-μελη , η ειναι καθαρα δικια μας μ@λακια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Θα πεσει πολυ δουλεμα στα ελτα κουριερ. Ναι για σας ελατε να παρετε μια κοτα να την πατε να γεννησει το αυγο της. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasmania Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, zevos είπε αν το τελωνειακώς ελεύθερο πακέτο μας ΤΥΧΕΙ να συμπεριληφθεί σε μεγαλύτερο όγκο πακέτων που θα μπουν σε δειγματοληπτικό τελωνειακό έλεγχο, τότε όταν χρειαστεί να το παραλάβουμε, θα πρέπει να πληρώσουμε τέλος εκτελωνισμού 15€, που αντιστοιχεί στην παρουσία του τελωνειακού υπαλλήλου. Αν ΔΕΝ τύχει να συμπεριληφθεί στο επιλεγμένο «πακέτο» δεμάτων από τους τελωνειακούς, θα περάσει και θα φτάσει σπίτι μας χωρίς την επιπλέον χρέωση. Παραθέτωντας το παραπάνω οι απορίες μου είναι οι εξής : 1) Και ποιος δεν μας λέει ότι επίτηδες περνάνε όλα από τελωνειακό έλεγχο για να καλύψουν τα σπασμένα ? 2) Τυχαίο γεγονός οι καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ το τελευταίο ΔΙΜΗΝΟ ??? (Προσωπικά πριν 6 μέρες παρέλαβα αποστολή με tracking number που έκανε 3 μήνες ακριβώς) Κάλλιστα θα μπορούσαν να μαζέψουν ένα κάρο δέματα απο παραγγελίες Χριστουγγενιάτικες και τώρα περιμένουν ζεστό ζεστό το παραδάκι... 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Ξερουμε αν ειναι ευρωπαικη οδηγια για ολες τις χωρες-μελη , η ειναι καθαρα δικια μας μ@λακια ; Δικη μας αποφαση 7/7/19 βγηκε Κυριακη Βραδυ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, JohnnyX είπε Ενημερωση-διαμαρτυρια στο προξενειο της Κινας πρεπει να γινει , ουτε ΕΕΤΤ ουτε ΣτΠ (για προφανεις λογους) για να εχουν ισχυρες πιεσεις (λεμε τωρα) Ποια Κινα; Τι φταιει η Κινα; Η "ελλαδα" το κανει. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι ψάχνουν τον τρόπο να επιβάλουν κάποιο χαράτσι ακόμα και για αγορές εντός ΕΕ. Δύσκολο να τα καταφέρουν, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες της κυβέρνησης και των ΕΛΤΑ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 ΑΝ ισχύει, γιατί πολλές παπατζες διαβάζουμε κατά καιρούς, η λύση είναι απλή, παραγκέλνουμε μαζικά πράγματα αξίας 1-2 €. Όταν έρθουν αν ζητήσουν τα ΕΛΤΑ 15€ αρνούμαστε παραλαβή και ζητάμε επιστροφή από τον πωλητή λόγω κρυφών χρεώσεων κι αφήνουμε τους Κινέζους να βρουν άκρη μετά. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Ποια Κινα; Τι φταιει η Κινα; Η "ελλαδα" το κανει. Και καλα θα διαμαρτυρηθεί στην Ελληνική κυβέρνηση η Κίνα αν της το πούμε.... Αυτο ειναι το νόημα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Αυτο ειναι το σχεδιο για να σωσουν τα ελτα; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, fmarkos είπε ΑΝ ισχύει, γιατί πολλές παπατζες διαβάζουμε κατά καιρούς, η λύση είναι απλή, παραγκέλνουμε μαζικά πράγματα αξίας 1-2 €. Όταν έρθουν αν ζητήσουν τα ΕΛΤΑ 15€ αρνούμαστε παραλαβή και ζητάμε επιστροφή από τον πωλητή λόγω κρυφών χρεώσεων κι αφήνουμε τους Κινέζους να βρουν άκρη μετά. Θα σου κανει επιστροφη η θα σου κανει τον Κινεζο; ΠΧ εγω που περιμενω δυο καλωδια αξιας 4 ευρω αν μου πουν συν 15 δεν συμφερει να τα παρω γιατι με 15 τα αγοραζω απο δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ποια Κινα; Τι φταιει η Κινα; Η "ελλαδα" το κανει. Δε λεω οτι φταιει η Κινα...την πληρωνει η Κινα λεω...εχει χασουρα απο το ποσο πολυ θα πεσει ο τζιρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Και για τους εμπορους που αγοραζουν με το κιλο απο την κινα και μας τα πουλανε 2-3 φορες πανω σε τιμη τι θα γινει ; Ας βαζανε μονο το φπα , δεν γινεται να αγοραζεις 2 και 3 ευρω και να πληρωνεις +15 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, bjj-p είπε Αυτο ειναι το σχεδιο για να σωσουν τα ελτα; Εχει μια λογικη παντως...ποσο θα ελαττωθουν οι αγορες λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Θα σου κανει επιστροφη η θα σου κανει τον Κινεζο; ΠΧ εγω που περιμενω δυο καλωδια αξιας 4 ευρω αν μου πουν συν 15 δεν συμφερει να τα παρω γιατι με 15 τα αγοραζω απο δω. Δεν έχει τύχει να ζητήσω refund από ebay και να μην βρω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις