DownUNDERground Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ρε σεις μόλις ανοίγω τον υπολογιστή και φορτώνουν πλήρως τα Win98SE και πριν να κάνω οτιδήποτε μου πετάγεται ο φάκελος Windows/System μόνος του!Δείτε και την εικόνα.Πώς μπορώ να τον κάνω να μην ανοίγει.Και πώς έγινε αυτό;Εγώ δεν πείραξα τίποτα.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 pigene sto start menu programs kai start up kai des an fortonei tipota ekei.alios pigene start menu ,run msconfig kai meta start up kai des apo ekei an fortonetai kai sbisto.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Στον explorer, Tools -> Folder Options -> Απενεργοποίηση του "Restore previous folder windows at logon" αν είναι ενεργοποιημένο... Edit: μιας και δεν έχεις XP αλλά 98, η διαδρομή δεν θα είναι ακριβώς έτσι, αλλά αν ψάξεις μέσα στα μενου του View ή του Edit, λογικά θα βρεις την επιλογη.
DownUNDERground Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Έχω δει ήδη poulinos.Δεν υπάρχει τίποτα άσχετο στο Startup ούτε από το msconfig βρήκα κάτι σχετικό. Στον explorer, Tools -> Folder Options -> Απενεργοποίηση του "Restore previous folder windows at logon[/i']" αν είναι ενεργοποιημένο... Δε νομίζω πως σε Win98SE υπάρχει αυτό το υπομενού που λες. Απάντηση στο Edit: Δεν βρίσκω τπτ. :?
wert Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Η περίπτωσή σου ταιριάζει απόλυτα με το flashaki Windows RG που δίνεται σε άλλο ποστ. :wink:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 @ DownUNDERground: Το υπομενού που σου έγραψε ο Marcos_Aurilius βρίσκεται στα Windows98 στο View > Folder options, αν δεν κάνω λάθος...
DownUNDERground Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Όπως είπα δεν υπάρχει πουθενά υπομενού "Folder Options".
GothicCrusader Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Όπως είπα δεν υπάρχει πουθενά υπομενού "Folder Options". Folder Options υπάρχει στο tools του explorer. Αλλά και πάλι δεν θα βρεις καμία επιλογή εκεί που να λύνει το πρόβλημά σου. Υπάρχει πιθανότητα να ανοίγει το windows system επειδή τα windows προσπαθούν να ανοίξουν ένα πρόγραμμα ή ακόμα χειρότερα ένα dll που δεν υπάρχει πια. Έλεγχε το startup folder για broken links. Επίσης, είτε με το autoruns, είτε το registry mechanic είτε με κάποιο άλλο tweaki βγάλε μία λίστα από τα προγράμματα που εκτελούνται και κάντο post εδώ (best autoruns) Τέλος, η πιο σημαντική ερώτηση είναι πάντα η εξής: τι άλλαξες πρόσφατα στο μηχάνημά σου;
dimitris__ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Μέσα στη registry, στο HKLM/software/microsoft/windows/current version/run (στα XP τουλάχιστο, μπορεί να είναι το ίδιο και στα 98), πρέπει να στο έχει γεμίσει σκουπίδια κάποιο adware. Μπές και άσε μόνο αυτά που χρειάζονται (θα καταλάβεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.