Προς το περιεχόμενο

Μου ανοίγει τον φάκελο Windows/System με την εκκίνηση!

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις μόλις ανοίγω τον υπολογιστή και φορτώνουν πλήρως τα Win98SE και πριν να κάνω οτιδήποτε μου πετάγεται ο φάκελος Windows/System μόνος του!Δείτε και την εικόνα.Πώς μπορώ να τον κάνω να μην ανοίγει.Και πώς έγινε αυτό;Εγώ δεν πείραξα τίποτα.

desktop.jpg

Δημοσ.

Στον explorer, Tools -> Folder Options -> Απενεργοποίηση του "Restore previous folder windows at logon" αν είναι ενεργοποιημένο...

Edit: μιας και δεν έχεις XP αλλά 98, η διαδρομή δεν θα είναι ακριβώς έτσι, αλλά αν ψάξεις μέσα στα μενου του View ή του Edit, λογικά θα βρεις την επιλογη.

Δημοσ.

Έχω δει ήδη poulinos.Δεν υπάρχει τίποτα άσχετο στο Startup ούτε από το msconfig βρήκα κάτι σχετικό.

Στον explorer, Tools -> Folder Options -> Απενεργοποίηση του "Restore previous folder windows at logon[/i']" αν είναι ενεργοποιημένο...

Δε νομίζω πως σε Win98SE υπάρχει αυτό το υπομενού που λες.

Απάντηση στο Edit: Δεν βρίσκω τπτ. :?

• Super Moderators
Δημοσ.

@ DownUNDERground: Το υπομενού που σου έγραψε ο Marcos_Aurilius βρίσκεται στα Windows98 στο View > Folder options, αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.
Όπως είπα δεν υπάρχει πουθενά υπομενού "Folder Options".

Folder Options υπάρχει στο tools του explorer. Αλλά και πάλι δεν θα βρεις καμία επιλογή εκεί που να λύνει το πρόβλημά σου.

Υπάρχει πιθανότητα να ανοίγει το windows system επειδή τα windows προσπαθούν να ανοίξουν ένα πρόγραμμα ή ακόμα χειρότερα ένα dll που δεν υπάρχει πια. Έλεγχε το startup folder για broken links.

Επίσης, είτε με το autoruns, είτε το registry mechanic είτε με κάποιο άλλο tweaki βγάλε μία λίστα από τα προγράμματα που εκτελούνται και κάντο post εδώ (best autoruns)

Τέλος, η πιο σημαντική ερώτηση είναι πάντα η εξής: τι άλλαξες πρόσφατα στο μηχάνημά σου;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μέσα στη registry, στο HKLM/software/microsoft/windows/current version/run (στα XP τουλάχιστο, μπορεί να είναι το ίδιο και στα 98), πρέπει να στο έχει γεμίσει σκουπίδια κάποιο adware. Μπές και άσε μόνο αυτά που χρειάζονται (θα καταλάβεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...