newnick Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το πολύ καλό ποντίκι της logitech από amazon.de 67,10 με μεταφορικά https://www.amazon.de/Logitech-910-005139-kabellose-Bluetooth-Windows/dp/B071KZS3MF/ref=sr_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=mx+master+2s&qid=1570036902&sr=8-1 χαμηλότερη τιμή skroutz 77 με μεταφορικά
andreasece Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 70€ χαμηλότερη σκρουτζ, με μεταφορικά 74. 60€ το είχα πάρει τον Ιούνη από το Αγγλικό, και έχει ξαναπαίξει από τότε. Επίσης βγήκε το 3 τώρα, οπότε μια μικρή πτώση τιμής είναι αναμενόμενη. Καλό ποντίκι, μέτρια προσφορά.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Όλα ωραία και καλά, αν και εχω την εντύπωση οτι έχει παίξει και λιγο χαμηλότερα.. Αλλά παράδοση 1-2 μηνες ? και τώρα που το amazon δεσμεύει ολα τα χρήματα τι θα κανουμε θα παίζουμε ? 1
paparockas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Η χαμηλοτερη τιμη ηταν αυτη 58,41 απτο ιταλικο και 60€ καποια στιγμη ελλαδα σε μεγαλες αλυσιδες 1
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 40 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Όλα ωραία και καλά, αν και εχω την εντύπωση οτι έχει παίξει και λιγο χαμηλότερα.. Αλλά παράδοση 1-2 μηνες ? και τώρα που το amazon δεσμεύει ολα τα χρήματα τι θα κανουμε θα παίζουμε ? Το amazon σου τραβάει τα χρήματα λίγο πριν στείλει το προϊόν.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Το amazon σου τραβάει τα χρήματα λίγο πριν στείλει το προϊόν. Εμένα 3 πρόσφατες αγορές που εχω κάνει μου δεσμεύει άμεσα όλο το ποσό, αλλιώς μου λέει να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής. Ενω πριν δέσμευε 1 ευρω και στα τράβαγε οταν ηταν να κάνει την αποστολή.. τωρα που μιλαμε εχω δεσμευμένα 650 ευρω με παράδοση 1-2 μήνες.. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από MoviemakerGr 3
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Εμένα 3 πρόσφατες αγορές που εχω κάνει μου δεσμεύει άμεσα όλο το ποσό, αλλιώς μου λέει να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής. Ενω παλιά δέσμευε 1 ευρω και στα τράβαγε οταν ηταν να κανει την αποστολή.. τωρα που μιλαμε εχω δεσμευμένα 650 ευρω με παράδοση 1-2 μήνες.. Αν στα τραβήξει τότε στις αμέσως επόμενες ημέρες θα φύγει η παραγγελία. Κάποιες φορές βέβαια έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι αργεί παραπάνω να στείλει όντως... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Αν στα τραβήξει τότε στις αμέσως επόμενες ημέρες θα φύγει η παραγγελία. Κάποιες φορές βέβαια έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι αργεί παραπάνω να στείλει όντως... Αγόρασες πρόσφατα ? το 1 ευρο το παλιό δεν υπάρχει πουθενά.. τσέκαρε το.. 1
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, MoviemakerGr είπε Αγόρασες πρόσφατα ? το 1 ευρο το παλιό δεν υπάρχει πουθενά.. τσέκαρε το.. Συνέχεια.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Συνέχεια. χαχαχ τοτε θα τους Ξε....σω σε ένα email.. 1
Federacion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 βγήκε το 3; ρε παιδιά γιατί τόσο ακριβή αυτή η σειρά; Την ζαχαρώνω 5 χρόνια δεν πέφτουν τα άτιμα...
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Federacion είπε βγήκε το 3; ρε παιδιά γιατί τόσο ακριβή αυτή η σειρά; Την ζαχαρώνω 5 χρόνια δεν πέφτουν τα άτιμα... Παρτο.. και θα καταλάβεις. 2
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Federacion είπε βγήκε το 3; ρε παιδιά γιατί τόσο ακριβή αυτή η σειρά; Την ζαχαρώνω 5 χρόνια δεν πέφτουν τα άτιμα... Έχω την πρώτο μοντέλο έκδοση του amazon AMZ και πράγματι αξίζει και το τελευταίο του ευρώ. Γιαυτό έγινε τόσο δημοφιλές.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, lionheart75 said: Το amazon σου τραβάει τα χρήματα λίγο πριν στείλει το προϊόν. Στις τελευταιες 6 παραγγελιες απο διαφορετικα αμαζον που εγιναν απο 27 σεπτ - μεχρι και σημερα,παντα μου δεσμευουν με την εκτελεση της παραγγελιας.Υποψην ηταν και παραγγελιες που μερικες ηταν και out of stock. Εκτος αν ειναι θεμα τραπεζας.Εχω συζητησει γι αυτο το αμαζον,και λενε πως οταν γινεται η παραγγελια στελνεται αυτοματα ενα "μηνυμα" στην τραπεζα σαν authorization/ελεγχος καρτας και η τραπεζα δινει το οκ και δεσμευει το ποσο για την παραγγελια.Το 1€ εχει καιρο να το δεσμευσει και συνηθως ειναι 99% σε νεους λογαριασμους.
DsLmAnIaC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, MoviemakerGr είπε Εμένα 3 πρόσφατες αγορές που εχω κάνει μου δεσμεύει άμεσα όλο το ποσό, αλλιώς μου λέει να αλλάξω τον τρόπο πληρωμής. Ενω πριν δέσμευε 1 ευρω και στα τράβαγε οταν ηταν να κάνει την αποστολή.. τωρα που μιλαμε εχω δεσμευμένα 650 ευρω με παράδοση 1-2 μήνες.. Μου έτυχε πρόσφατα με το amazon Ιταλίας και δεν το πίστευα. Στις προηγούμενες αποστολές δεσμευε το ποσό όταν έφευγε το προϊόν. Μπορεί να θέλουν απλά να διασφαλίζουν τις παραγγελίες τους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα