anthoulaki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Ξερω ξερω δύσκολο να βρεθει κατι καλο, αλλα να σας πω γιατι το θελω κι ισως να υπαρχει... Για χρηση office και σερφαρισμα καλο... Εννοω να μην σερνεται. Να ειναι ελαφρυ και μικρο για εύκολη μετακίνηση, ιδανικα με καλή αυτονομια. Επειδη με νοιαζει να ναι μικρο θα σκεφτόμουν και ταμπλετ αλλα παιδια ενα που εχω ηδη μου χει βγαλει την πιστη να μπορεσω να γραψω ενα κείμενο (με εξωτερικο πληκτρολόγιο) ή να σερφαρω κι εν τέλει δε κάνω τιποτα... Οκ ισως φταιει που το εχω καιρό αλλα και παλι δε ξερω κατα ποσο θα βόλευε.. εσεις τι λετε; Λάπτοπ βρήκα αυτό τι λέτε;.. https://www.skroutz.gr/s/20280426/HP-Chromebook-14-ca030nr-N3350-4GB-16GB-Chrome-OS.html#specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philipkal92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, Η γνώμη μου ειναι καλύτερα μάζεψε λεφτά και πάρε κατι καλύτερο. Σε 2 Χρόνια θα ψάχνεις για κατι άλλο, αν μέχρι τότε σε βολέψουν τα 16 GB και δεν ψάχνεις για αλλον ssd. 16 GB σε usb τα δίνουν τα windows? Αλλιώς κανένα μεταχειρισμένο/ανακατασκευασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Και του βαζεις ssd αν θελεις να ειναι αρκετα πιο "σπιρτοζικο"! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ με τον προλαλησαντα, πάρε κάτι πιο ισχυρό και με κανονικό σκληρό. Από τη άλλη αν το χρειάζεσαι επειγόντως, στα 209 δεν βλέπεις και αυτά; (που γίνονται και κανονικά windows). https://www.skroutz.gr/s/13708865/Lenovo-IdeaPad-120S-14IAP-N3350-4GB-64GB-W10-S.html https://www.skroutz.gr/s/19168555/Lenovo-IdeaPad-130S-11IGM-N4000-4GB-64GB-W10-S.html Βέβαια είναι για πολύ βασική χρήση και δυνατότητα αναβάθμισης πιθανώς καμία! Edit. Εννοώ τον πρώτο φίλο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από viman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 50 λεπτά πριν, anthoulaki είπε Ξερω ξερω δύσκολο να βρεθει κατι καλο, αλλα να σας πω γιατι το θελω κι ισως να υπαρχει... Για χρηση office και σερφαρισμα καλο... Εννοω να μην σερνεται. Να ειναι ελαφρυ και μικρο για εύκολη μετακίνηση, ιδανικα με καλή αυτονομια. Επειδη με νοιαζει να ναι μικρο θα σκεφτόμουν και ταμπλετ αλλα παιδια ενα που εχω ηδη μου χει βγαλει την πιστη να μπορεσω να γραψω ενα κείμενο (με εξωτερικο πληκτρολόγιο) ή να σερφαρω κι εν τέλει δε κάνω τιποτα... Οκ ισως φταιει που το εχω καιρό αλλα και παλι δε ξερω κατα ποσο θα βόλευε.. εσεις τι λετε; Λάπτοπ βρήκα αυτό τι λέτε;.. https://www.skroutz.gr/s/20280426/HP-Chromebook-14-ca030nr-N3350-4GB-16GB-Chrome-OS.html#specs Aυτο δεν είναι windows αλλά Chromebook,μια χαρά για σερφαρισμα αλλά για office όχι,μόνο εφαρμογές της Google μπορείς να χρησιμοποιήσεις από το play store. Οτιδήποτε κάνεις είναι μόνο online. . Φαντασου ένα μεγάλο κινητό με πληκτρολόγιο,εμένα με βολεύει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Αν θες την γνωμη μου παρε refurbished απο καλο μαγαζι. Με τετοια λεφτα σε καινουργιο κατα πασα πιθανοτητα θα κολλαει. Και εγω οταν χαλασα ο,τι ειχα σε ενα gaming pc πηρα ενα Lenovo X230 γιατι ηθελα και φορητο και ησυχασα. Αποδειχθηκε τερας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthoulaki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Αν θες την γνωμη μου παρε refurbished απο καλο μαγαζι. Με τετοια λεφτα σε καινουργιο κατα πασα πιθανοτητα θα κολλαει. Και εγω οταν χαλασα ο,τι ειχα σε ενα gaming pc πηρα ενα Lenovo X230 γιατι ηθελα και φορητο και ησυχασα. Αποδειχθηκε τερας . Λες ε;; Έχεις να προτείνεις καποιο καλό μαγαζί; Αν και θα φοβόμουν λίγο τα μεταχειρισμένα και αλλαγμένα απ την άλλη έχω δει πολύ κόσμο να τα προτιμαει κ σκεφτομαι μήπως αξίζει τελικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 51 λεπτά πριν, anthoulaki είπε Λες ε;; Έχεις να προτείνεις καποιο καλό μαγαζί; Αν και θα φοβόμουν λίγο τα μεταχειρισμένα και αλλαγμένα απ την άλλη έχω δει πολύ κόσμο να τα προτιμαει κ σκεφτομαι μήπως αξίζει τελικά.... Αν εισαι απο Πατρα ή μπορεις να ερθεις εχω σιγουρο μαγαζι. Αλλιως δεν θελω να προτεινω κατι που δεν ειναι καλο. Αλλα και να μην μπορεις να ερθεις νομιζω στελνει πανελλαδικα το μαγαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, anthoulaki είπε Λες ε;; Έχεις να προτείνεις καποιο καλό μαγαζί; Αν και θα φοβόμουν λίγο τα μεταχειρισμένα και αλλαγμένα απ την άλλη έχω δει πολύ κόσμο να τα προτιμαει κ σκεφτομαι μήπως αξίζει τελικά.... Το εχω ηδη γραψει! Το καλο με τον Cosmodata ειναι πως πηγαινεις Στουρναρη και τα βλεπεις! Ακομη και αν δεν εμπιστευεσαι εκεινους, εμπιστεψου τα δικα σου ματια! (η φιλου για βοηθεια) 🤓 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα