Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τι το θες το ίντερνετ; για να κατεβάσει το rufus..., άσχετα αν συνδέεται στο forum χωρίς internet !
eleosre Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Κάτι άσχετο...internet καφέ δεν έχει εκεί που είσαι να κατεβάσεις το Rufus?
zvarthangalos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Πως θα κατεβάσω το Rufus; εφόσον σας λέω δεν έχω Internet στο PC από το κινητό σας γράφω
panospc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Σχεδόν 1mb είναι το Rufus, το κατεβάζεις και από το κινητό, εκτός και αν σου λείπει το ISO των Windows.
zvarthangalos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δεν είναι έξω από την πόρτα μου το Internet kafe πρέπει να κάνω κανα 10αρια χιλιόμετρα
eleosre Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, panospc είπε Σχεδόν 1mb είναι το Rufus, το κατεβάζεις και από το κινητό, εκτός και αν σου λείπει το ISO των Windows. Αφού δεν έχει ίντερνετ στο PC πως θα περάσει το ISO? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από eleosre
zvarthangalos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, panospc είπε Σχεδόν 1mb είναι το Rufus, το κατεβάζεις και από το κινητό, εκτός και αν σου λείπει το ISO των Windows. Δεν το έχω το iso έχω μόνο το USB
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) fixed Εννοείται, δεν είναι δύσκολο να κατεβάσεις το Rufus με το κινητό, 1mb είναι. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
ilos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Εντάξει εσύ δεν έχεις internet, δεν υπάρχει ούτε ένας χριστιανός δίπλα σου?😂 Ή έχεις μαλώσει με όλους και τους έχεις κόψει την καλημέρα?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Πριν κάνω την εγκατάσταση μου βγάζει Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows σε αυτή την μονάδα δίσκου Ρίξε ένα format στον 500ρι γιατί μπορεί να είναι corrupted και η εγκατάσταση των windows να μη τον αναγνωρίζει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
panospc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 45 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε GPT είναι Πάντως από το screenshot φαίνεται πως το USB δεν είναι GPT ενώ σε προηγούμενο μήνυμα είχες γράψει πως είναι. Εκτός από το Rufus, μια άλλη λύση θα ήταν να μετατρέψεις τον δίσκο σε MBR με το diskpart και με το υπάρχων USB και τo BIOS σε legacy mode να δοκιμάσεις να περάσεις πάλι τα Windows. 1
tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Επειδή 7 σελίδες είναι πολλές: στη θέση σου θα έκλεινα το ρημάδι το PC μέχρι τη Δευτέρα και θα περνούσα ένα ωραίο 3ήμερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα