philipkal92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Λοιπόν ακολούθησα κάποιες συμβουλές που μου είπατε εδώ είναι το boot priority εφόσον έχω περασμένα τα Windows και πάω για boot όμως όταν ανοίγει μου βγάζει το μνμ :Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key_ Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ειναι ισως αυτό που λέει ο φίλος απο πάνω. "[Δεν βγάζεις τον 60ρι απο το PC τελείως και να αφήσεις μόνο το 500ρι. Πάρε το rufus αν θές να είσαι σίγουρος κατα 99% οτι δεν φταίει το bootable USB. Εξάλλου αυτό θα γίνει αμέσως και θα μπορύμε να το αποκλείσουμε όλοι οτι είναι θέμα της εγκατάστασης του ISO! Βαλε και το στικακι και ενεργοποίησε τον υπολογιστή. Πάτα ξανά το Φ12 και κάνε install γιατί θα λυθεί ]" + κατι ακόμη, καμιά φορά το ISO ειναι corrupted δες το hash αν θες να είσαι1000% σίγουρος αλλα είναι μια στο μύριο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από philipkal92
zvarthangalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να κάνω αυτό που μου λες γιατί δεν υπάρχει Internet στο σημείο που βρίσκεται το PC την Δευτέρα θα έχουμε Internet Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από zvarthangalos
akoinonitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Πριν κάνω την εγκατάσταση μου βγάζει Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows σε αυτή την μονάδα δίσκου δοκιμασε να αλλαξεις το storage Boot option απο Uefi only σε legacy + uefi Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos
philipkal92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, zvarthangalos είπε Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να κάνω αυτό που μου λες γιατί δεν υπάρχει Internet στο σημείο που βρίσκεται το PC την Δευτέρα θα έχουμε Internet κάνε clone τον ssd sector by sector
zvarthangalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε δοκιμασε να αλλαξεις το storage Boot option απο Uefi only σε legacy + uefi Οι επιλογές είναι 2 UEFI Only και Legacy Only
eleosre Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, zvarthangalos είπε Οι επιλογές είναι 2 UEFI Only και Legacy Only Legacy only
zvarthangalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δοκιμασε να αλλαξεις το storage Boot option απο Uefi only σε legacy + uefi Οι επιλογές είναι 2 UEFI Only και Legacy Only
akoinonitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, zvarthangalos είπε Οι επιλογές είναι 2 UEFI Only και Legacy Only το csm support τι επιλογες σου εχει? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos
zvarthangalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Και κάτι άλλο που παραλειψα να πω από την αρχή το στικακι μου το βγάζει με δύο διαφορετικές εκδοχές ως UEFI :SanDisk Cruzer Edge 1.27,partition 1και ως σκέτο SanDisk Cruzer Edge 1.27,
akoinonitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, zvarthangalos είπε Και κάτι άλλο που παραλειψα να πω από την αρχή το στικακι μου το βγάζει με δύο διαφορετικές εκδοχές ως UEFI :SanDisk Cruzer Edge 1.27,partition 1και ως σκέτο SanDisk Cruzer Edge 1.27, σωστα στο βγαζει ,εσυ επιλεγεις το uefi ετσι ?
zvarthangalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το csm support τι επιλογες σου εχει? Το csm suport έχει LAN PXE Boot option ROM Storage Boot option control Other PCI Device ROM priority και network Stack 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε σωστα στο βγαζει ,εσυ επιλεγεις το uefi ετσι ? Ναι
akoinonitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, zvarthangalos είπε Το csm suport έχει LAN PXE Boot option ROM Storage Boot option control Other PCI Device ROM priority και network Stack Ναι δοκιμασε μια να βαλεις το storge boot option σε legacy
eleosre Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Βγάλε ένα screen shot όλες της επιλογες που έχεινα κάνει για boot...
zvarthangalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Προσπάθησα να κάνω Fix με cmd δίνοντας την εντολή Bootrec /fix και μου βγάζει τα παρακάτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα