pntzamilis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Τι γνώμη έχετε για το Umidigi A5 Pro; https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-umidigi-a5-pro Εννοείται για αγορά από Κίνα, μάλλον στα 91 ευρώ. Νομίζω είναι ένα οικονομικό καλά εξοπλισμένο smartphone και από ότι έχω διαβάσει έχει καθαρό android χωρίς περιττές εφαρμογές. Ίσως το μόνο που του λείπει να είναι το NFC. Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση κάτω από 100 ευρώ;
bill27 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.banggood.com/GOME-Fenmmy-Note-5_99-Inch-HD-Face-Recognition-3500mAh-4GB-64GB-Helio-P23-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1400838.html?aff_key=2249ad70-e53b-11e9-beeb-0670141e6114&utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB&ID=224&cur_warehouse=HK Αυτο εχει και 4 ραμ και 64 χωρο και ποιο φθηνο και καλυτερη επιδοση στο antutu.Εγω εχω το gome u7 αγορα απο banggood με 67 € και ειναι σκυλι... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από bill27 1
ilias43 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Σε καθαρο android και απο επισημα καταστηματα προτεινω ανεπιφυλακτα το alcatel 1s. Τιμιοτατο στο 100αρικο!! 1
smooth Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Ψάχνω και γω για κινητό. Ήμουν έτοιμος και γω να πάρω το Umidigi A5 Pro αλλά μερικά σχόλια στο Kimovil για προβλήματα στην sim του, με έβλαν σε σκέψεις. Είχα DOOGEE και μου βγήκε καλό , βρήκα αυτό με τα ίδια specs DOOGEE N20 . Και χθες βρήκα αυτό GOME U9 σε πολλή καλή τιμή! Την μάρκα δεν την ήξερα και ήμουν επιφυλακτικός, αλλά αφού ο bill27 έχει θετική εμπειρεία αυτό θα πάρω. Να και συγκριτικό μεταξύ τους: Doogee N20 VS. Gome U9 VS. UMIDIGI A5 Pro: Comparison 1
bill27 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Ναι φιλε ετσι ειναι ,το u7 μου βγηκε σκυλι και εχει φαει τις πτωσεις,ευτυχως ειχε σπασει μονο το tempered glass.Επισης να σου αναφερω και ενα θεματακι που ειχε το τηλ. δεν με ακουγανε οταν το ειχα σε ανοιχτη ακροαση αλλα δεν με πειραζε καθολου γιατι δεν την χρησιμοποιουσα ποτε,Εκτος αυτων το τηλεφωνο ειναι αψογο. 1
christosx13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Εγω το εχω ενα μηνα φιλε. Premium κινητο σε premium συσκευασια με καθαροτατο Android και επωνυμο σχετικα. Ερχεται με θηκη και tempered τοποθετημενο. Χωρις θηκη ειναι εργο τεχνης για 90 ευρω [εχω το σιελ] Αλουμινενιο πλαισιο στιβαροτατο που στα XIAOMI και οχι μονο των 250 και κατω δε θα το δεις ποτε. Σε παιχνιδια δοκιμασα call of duty, fifa κλπ τα τρεχει χωρις κολλημα. 1
pntzamilis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Αναφέρεσαι στο Umidigi, ετσι; Φωτογραφίες που βγάζει πως είναι; Υποτίθεται ότι παίρνει καλό σκορ εκεί, σύμφωνα με το kimovil... 19 λεπτά πριν, christosx13 είπε Εγω το εχω ενα μηνα φιλε. Premium κινητο σε premium συσκευασια με καθαροτατο Android και επωνυμο σχετικα. Ερχεται με θηκη και tempered τοποθετημενο. Χωρις θηκη ειναι εργο τεχνης για 90 ευρω [εχω το σιελ] Αλουμινενιο πλαισιο στιβαροτατο που στα XIAOMI και οχι μονο των 250 και κατω δε θα το δεις ποτε. Σε παιχνιδια δοκιμασα call of duty, fifa κλπ τα τρεχει χωρις κολλημα. 1 ώρα πριν, smooth είπε Ψάχνω και γω για κινητό. Ήμουν έτοιμος και γω να πάρω το Umidigi A5 Pro αλλά μερικά σχόλια στο Kimovil για προβλήματα στην sim του, με έβλαν σε σκέψεις. Είχα DOOGEE και μου βγήκε καλό , βρήκα αυτό με τα ίδια specs DOOGEE N20 . Και χθες βρήκα αυτό GOME U9 σε πολλή καλή τιμή! Την μάρκα δεν την ήξερα και ήμουν επιφυλακτικός, αλλά αφού ο bill27 έχει θετική εμπειρεία αυτό θα πάρω. Να και συγκριτικό μεταξύ τους: Doogee N20 VS. Gome U9 VS. UMIDIGI A5 Pro: Comparison https://www.kimovil.com/en/compare/doogee-n20,gome-u9,umidigi-a5-pro Αν η βαθμολογία του kimovil είναι αξιόπιστη, μπορώ να πω ότι στέκεται καλά το Umidigi...
christosx13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, pntzamilis είπε Αναφέρεσαι στο Umidigi, ετσι; Φωτογραφίες που βγάζει πως είναι; Υποτίθεται ότι παίρνει καλό σκορ εκεί, σύμφωνα με το kimovil... Ναι φιλε στο Α5 PRO. Φωτογραφιες πολυ καλες παντα με βαση την τιμη του κινητου.. Εγω το πηρα για δοκιμη επειδη μου αρεσε η σχεδιαση κυριως και ειδα πολυ καλα σχολια. Επισης επειδη εψαχνα ενα απλο κινητο κ μου αρεσουν οι εναλλακτικες επιλογες. Εχω μεινει εκπληκτος απο την ποιοτητα κ την απλοτητα στο μενου και το επομενο κινητο θα ειναι παλι ιδια μαρκα. Αν ειχα παραπανω απαιτησεις σε καμερες κλπ σιγουρα θα πηγαινα σε αυτο τωρα που ειδα οτι απο ποιοτητα δεν κανει τσιγκουνιες η εταιρια και το εχω βαλει στο ματι για δωρο στη γυναικα. https://www.banggood.com/UMIDIGI-X-Global-Bands-6_35-inch-AMOLED-48MP-Triple-Rear-Camera-4150mAh-NFC-4GB-128GB-Helio-P60-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1550551.html?p=H320105094792201606N&utm_campaign=CouponsFromChina&utm_content=3312&ID=2246246444&cur_warehouse=HK Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από christosx13 1
nyo64 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Τελικά μεταξύ umidigi a5 pro και doogee n20 ποιο είναι ποιο καλό. Με ενδιαφέρη η μπαταρία ποιο πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα