Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την άλλη την ανδρική "ζαρτιέρα" που άκουγα χθες στον Σπορφμ την ξέρετε; Που δένει κάλτσα με πουκάμισο για το απόλυτο τέντωμα; Ε;

edit: Το βλέπω ανάμεσα σε άλλα στο παραπάνω λινκ.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανότατα να κάνει αυτο που υπόσχεται (αλλα για λιγο), καλυτερα να πάρεις μακρύτερο πουκάμισο και να μην εχεις ενα παραπάνω αξεσουάρ πανω σου.

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άμα έχεις κοιλίτσες σιγά μην καταφέρει ένα λαστιχάκι να κρατήσει το πουκάμισο.Και το Μασίστα να βάλεις από μέσα να το κρατάει πάλι θα του ξεφεύγει.:P

Δημοσ.

.... αντίθετα, ακόμα κ επίπεδη κοιλιά να έχεις, αν δεν ειναι σωστό το ρούχο, πάλι βγαίνει.

Επειδή έχω dress code στη δουλειά κ χρησιμοποιώ παρά πολύ formal ντύσιμο, το εν λόγω αξεσουάρ δεν με βόλεψε καθόλου. 

Πλέον τα πουκάμισα μου, είναι ραμμένα πάνω στο σωματότυπο (tailored) μου κ κάθονται ακριβώς όπως πρέπει χωρίς να χρειάζεται να...τα μαζεύω (με το σωστό παντελόνι φυσικά).

Δεν θα σε βοηθήσει πιστεύω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thulogur είπε

Πιθανότατα να κάνει αυτο που υπόσχεται (αλλα για λιγο), καλυτερα να πάρεις μακρύτερο πουκάμισο και να μην εχεις ενα παραπάνω αξεσουάρ πανω σου.

Και μακρύτερο πουκάμισο να φοράς, πάλι βγαίνει και κάνει ζάρες σε μεγάλο βαθμό. Και τόσο περισσότερο όσο κάνεις κινήσεις.

1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Άμα έχεις κοιλίτσες σιγά μην καταφέρει ένα λαστιχάκι να κρατήσει το πουκάμισο.Και το Μασίστα να βάλεις από μέσα να το κρατάει πάλι θα του ξεφεύγει.:P

Κι όμως στα σχόλια που διάβασα, κάνει αρκετή δουλειά. Όχι κοιλιά δεν έχω, είμαι σχετικά fit.

1 ώρα πριν, TechnoState είπε

.... αντίθετα, ακόμα κ επίπεδη κοιλιά να έχεις, αν δεν ειναι σωστό το ρούχο, πάλι βγαίνει.

Επειδή έχω dress code στη δουλειά κ χρησιμοποιώ παρά πολύ formal ντύσιμο, το εν λόγω αξεσουάρ δεν με βόλεψε καθόλου. 

Πλέον τα πουκάμισα μου, είναι ραμμένα πάνω στο σωματότυπο (tailored) μου κ κάθονται ακριβώς όπως πρέπει χωρίς να χρειάζεται να...τα μαζεύω (με το σωστό παντελόνι φυσικά).

Δεν θα σε βοηθήσει πιστεύω.

Σίγουρα, μακράν το καλύτερο είναι να ράβεις τα πουκάμισα πάνω σου, αλλά είναι αρκετά κοστοβόρο και δεν φοράω καθημερινά. Άσε που και πάλι υποψιάζομαι ότι δεν λύνεται εξολοκλήρου το πρόβλημα, διότι έχω 1-2 πουκάμισα που κάθονται σχεδόν τέλεια και πάλι αναγκάζομαι (ίσως πιο αραιά) να τα επαναφέρω μέσα από το παντελόνι.

Τελικά το παράγγειλα, η νεκροψία θα δείξει. Ευχαριστώ άπαντες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Addicted_21 ... Αυτή την άποψη είχα κ εγώ (ότι είναι αρκετά μεγάλο το κόστος δλδ).

Απο την άλλη, τα χρησιμοποιώ καθημερινά (δυστυχώς ή ευτυχώς)

Αν σκεφτείς ότι για ένα καλό, ποιοτικό, επώνυμο πουκάμισο χρειάζεται να δαπανήσεις χρήματα, ξεκινώντας απο τα 50€ έως κ τριψήφια νούμερα...

[Αναφέρομαι σε βαμβάκι το οποίο είναι ανθεκτικό, χωρίς συνέπειες: δεν μυρίζει τόσο εύκολα κ άσχημα, όσο τα συνθετικά υφάσματα. Δεν καταστρέφεται τόσο εύκολα απο τα αποσμητικά/ακόμα κ απο αυτά που υπόσχονται ότι δεν αφήνουν σημάδια (ψέμα), μπορείς να το πλύνεις συχνά χωρίς να ξεθωριάζει η να μένουν στάμπες απο ένα απορρυπαντικό που δεν έκανε σωστά την δουλειά του(ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες πλυσίματος) αντέχει πολύ παραπάνω στο χρόνο απο ένα συνθετικό/ημισυνθετικο...τα οποία "λιώνουν" σχετικά γρήγορα] ...

...κ δεν το έχεις βρει σε κάποιο μπαζααρ, κατάστημα που κάνει εκποίηση, περίοδο εκπτώσεων, ξε-στοκάρισμα εμπορευμάτων ή κατά τύχη απο σπασμένα νούμερα κ μετά απο πολύ ψάξιμο... ή όπως είπα πριν: κατά τύχη...

(Που την έχω πατήσει κιόλας, με υπερ-επωνυμα, πανάκριβα πουκάμισα ειδικά)

...Τότε τα 55€ που ξεκινάνε να χρεώνουν ράφτες, για να σου φτιάξουν ένα πουκάμισο, στα μέτρα σου, με το ύφασμα κ την ποιότητα που θέλεις (ανάλογη της τιμής, μην παρεξηγηθω) με την μανσέτα, το κολάρο, τον γιακά, τις πιέτες, τα κουμπιά(χρώμα/φανερά ή κρυφά, μανικετόκουμπα ή υβριδικό), το χρώμα ραφής, κ το κέντημα (σχέδιο/μονόγραμμα), που θέλεις εσύ τότε δεν είναι πολλά τα χρήματα. 

Φυσικά έχω σταθερό ράφτη, κ λόγω επαγγελματικής σχέσης κ σταθερότητας, έχω γενναία έκπτωση.

Βέβαια αυτή η λογική (δεν στέκομαι στο αν είναι σωστή ή λάθος) είναι προσωπική άποψη κ ο καθένας κρίνει κ πράττει ανάλογα την τσέπη του αλλά κ την καθημερινότητα του.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε πάρε απλά τιράντα να φαίνεσαι και πιο στυλάτος. Κάνε αυτή την χάρη στον εαυτό σου πλιζ.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/10/2019 στις 7:28 ΜΜ, Addicted_21 είπε

Τελικά το παράγγειλα, η νεκροψία θα δείξει. Ευχαριστώ άπαντες.

τελικα πως ηταν ? το περιμενω και εγω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...