xrist0s4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Για να πιάσει κ τα δωμάτια πρέπει να είναι κ σχετικά κοντά η σόμπα σε αυτά.. https://hlektrika.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=9510&virtuemart_category_id=269&skr_prm=WyIwMTVkZjgwMS05YjBkLTRkZmItOWM0YS03YmM5Yjk4Y2RlMzUiLDE1NzAyMjA1NzU5NjQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0
soundou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Αν καταληξεις σε πελετ δωσε κατι παραπανω κ παρε ιταλικη.μην παρεις ελληνικες
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Αν επικοινωνούν τα εξτρα δωμάτια με τον χώρο που βρίσκεται η σόμπα, τζάκι μπορείς να βάλεις κάποιο βεντιλατέρ Μαγαζί μπορώ να σου προτείνω που έχει προσφορές κλπ κλπ και θα σε βοηθήσουν αλλά ειναι εκτός Αθήνας. Από κει και πέρα πρέπει να βρεις καλό μαστορα για σωστή εγκατάσταση.
bromiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 3/10/2019 στις 5:07 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε Για σόμπες ξύλου/πέλλετ μιλάμε, που κολλάει το ρεύμα; Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από σόμπες πέλλετ...
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από σόμπες πέλλετ... Δεν είμαι υποχρεωμένος να έχω ιδέα για τα πάντα αν θέλω να ρωτήσω να απαντήσω ή να σχολιάσω κάτι εδώ. Όσο για τις σόμπες, στο παρελθόν έχουμε χρησιμοποιήσει στο σπίτι μας σόμπες ξύλου και πετρελαίου, η μόνη περίπτωση που καταναλώνουν ρεύμα είναι για κάποια ενσωματωμένα ανεμιστηράκια τα οποία διαχέουν ταχύτερα τον αέρα καθώς και αερόθερμα με αντίσταση που έχουν πάνω τους, αυτά δεν είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιεί κάποιος. Το αερόθερμο έχει φορτίο 2kW και το ανεμιστηράκι μερικά δεκάδες watt.
Anonymousx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Στις 4/10/2019 στις 11:37 ΜΜ, soundou είπε Αν καταληξεις σε πελετ δωσε κατι παραπανω κ παρε ιταλικη.μην παρεις ελληνικες Απο οτι καταλαβαινω θα πρεπει να παω σε ξυλοσομπα λογω budget (200-300 ευρω ισως λιγο παραπανω) μια και δεν γνωριζα οτι η pellet ειναι τοσο ακριβες. Υπαρει καποια προταση σε αυτο το budget ? Και αν γνωριζετε την καταναλωση θα με βοηθουσε παρα πολυ.
soundou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Απο ξυλα δεν εχω χαμπαρι.αν ειμασταν στο 1980 θα ρωταγα την γιαγια μ ποσο καιει. παρε πελετ να σωθεις.ξυλα πολυ κουβαλημα βρομια χωρο για τα ξυλα.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Κάτοχος ξυλόσομπας οπότε συμφωνώ με πέλλετ,καμία σχέση σε ταλαιπωρία και ευκολία. 1
soundou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Πας με το αμαξακι σ κυριλε φορτωνεις στο πορτ μπαγκαζ 5 σακια κ εφυγες.την αλλη εβδομαδα παλι.καθαρος κ ωραιος
meletis_m Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/10/2019 στις 3:43 ΜΜ, Anonymousx είπε Με ενδιαφερει η αγορα ξυλοσομπας για τοποθετηση σε χωρο 64 τ.μ. περιπου με μετρια προς χαμηλης μονωση. Υπαρχει καποια που εχετε δοκιμασει και αξιζει να προταθει? Ξερει καποιος ποια ειναι περιπου η καταναλωση σε pellet ανα ωρα ή ανα ημερα ? Πως βαζεις μονωση στο εξωτερικο μερος της καμιναδας? Απλή ξυλόσομπα ή με σύνδεση στο καλοριφέρ ; Να υπολογίσεις τις απώλειες πρώτα. Καπνοδόχο μην βάλεις αλουμινοσπιραλ αλλά ανοξείδωτο και να το ντύσεις με κεραμοβαμβακα (καλύτερα) ή πετροβάμβακα ή πάρε κατευθείαν ανοξείδωτη με μόνωση.
liakjim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Όσοι έχετε πέλλετ ή ξυλόσομπα, πόσο βγαίνει η ώρα σε ευρώ και σε πόσα τμ;
soundou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Πελλετ εχω εγω 10αρα σπιτι 78τμ με ευνοικη διαρυθμιση δεν εχει στροφες.μπαινεις σαλομοκουζινα αριστερα δεξια δωματια.δεν εχει χωλ διαδρομους.5€ η μερα αν αναβεις ολη μερα. 1 1
fastnq2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Το θεμα ειναι πανω 3-4 μερες.Καμια 20ρια απαντησεις.Προτασεις,γνωμες και αλλα πολλα.Ενας να ρωτησει τον ts που μενει δεν βρεθηκε?Πως θα βγαλουμε την καταναλωση χωρις να ξερουμε που μενεις?Αλλο να μενεις στην ορεστιαδα και αλλο στην κρητη.Αν θες στειλε μου pm γνωριζω 2-3 πραγματα για το θεμα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, soundou είπε Απο ξυλα δεν εχω χαμπαρι.αν ειμασταν στο 1980 θα ρωταγα την γιαγια μ ποσο καιει. παρε πελετ να σωθεις.ξυλα πολυ κουβαλημα βρομια χωρο για τα ξυλα. Και το πέλλετ πάλι χώρο για αποθήκευση απαιτεί. Επίσης βρωμιά δεν αφήνουν και οι μπρικέτες. Το πέλλετ υπερτερεί βέβαια γιατί απαλλάσσεσαι από το κομμάτι της τροφοδοσίας κάθε ώρα. 2 ώρες πριν, fastnq2 είπε Το θεμα ειναι πανω 3-4 μερες.Καμια 20ρια απαντησεις.Προτασεις,γνωμες και αλλα πολλα.Ενας να ρωτησει τον ts που μενει δεν βρεθηκε?Πως θα βγαλουμε την καταναλωση χωρις να ξερουμε που μενεις?Αλλο να μενεις στην ορεστιαδα και αλλο στην κρητη.Αν θες στειλε μου pm γνωριζω 2-3 πραγματα για το θεμα. Υπάρχει φόρουμ που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα σομπών πέλλετ και ξύλου. Και δεν παίζει ρόλο μόνο που μένει ο ts, παίζει και η ποιότητα του ξύλου, αν είναι πιστοποιημένο, τι ποσοστό υγρασίας περιέχει ώστε να υπολογιστεί η θερμογόνος δύναμη που αποδίδει.
Anonymousx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, fastnq2 είπε Το θεμα ειναι πανω 3-4 μερες.Καμια 20ρια απαντησεις.Προτασεις,γνωμες και αλλα πολλα.Ενας να ρωτησει τον ts που μενει δεν βρεθηκε?Πως θα βγαλουμε την καταναλωση χωρις να ξερουμε που μενεις?Αλλο να μενεις στην ορεστιαδα και αλλο στην κρητη.Αν θες στειλε μου pm γνωριζω 2-3 πραγματα για το θεμα. Πειραια ειμαι προτιμω να αγορασω ξυλοσομπα λογω budget οπως ειπα απο οτι εψαξα η pellet ξεκινανε απο 650€ Χωρος για να αποθηκευσω εως 1 τονο ξυλα υπαρχει καθως εχω και τζακι Επισης ρευμα χρησιμοποιεις μονο κατα το αναμα και μετα το κλεινεις ή δουλευει οσο ειναι αναμενη η σομπα? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από Anonymousx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα