TikiTaka23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Γιατι οχι? Πρωτο μου μηχανακι ηταν το dynamic, επειτα ακολουθησαν κι αλλα παπια, οπως innova, crypton x, κλπ. Το στησιμο - ασφαλεια που ειχα με το dynamic δε το χα με τα αλλα (συν τους εριχνε και μερικες κολόνες) Προσωπικα δε πιστευω οτι αξιζει κατι αλλο περα απο κανα καλοσυντηρημενο διχρονο σ αυτα τα κυβικα, αλλιως υπομονη για Α2 Το πρωτο και πιο σημαντικό μείον. Το λάδι που καίει. Με δικαβαλο επίσης θα αφήνει πίσω ντουμανια. Επίσης η κατανάλωση όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω για το aprillia rs 125. Επίσης βρήκες το dynamic πιο στημένο από το crypton X? Και εγώ έχω οδηγήσει και τα 2 αλλά θεωρώ το crypton X βασιλιά στην κατηγορία. Επίσης o ts δεν μας είπε ποιο είναι το budget του! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Το πρωτο και πιο σημαντικό μείον. Το λάδι που καίει. Με δικαβαλο επίσης θα αφήνει πίσω ντουμανια. Επίσης η κατανάλωση όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω για το aprillia rs 125. Επίσης βρήκες το dynamic πιο στημένο από το crypton X? Και εγώ έχω οδηγήσει και τα 2 αλλά θεωρώ το crypton X βασιλιά στην κατηγορία. Επίσης o ts δεν μας είπε ποιο είναι το budget του! Δε θυμαμαι να σ πω καταναλωση, νομιζω δεν ειχε τεραστια διαφορα (το dynamic δεν βγαζει 40 αλογα :P) αλλα σιγουρα το λαδι ειναι ενα μειον. Ναι, με διαφορα αισθανομουν πιο ασφαλης στο dynamic, και το crypyon x θεωρω εχει μεγαλη διαφορα απ τα υπολοιπα παπια (υπαρχει ενα της kawa που δεν το χω δοκιμασει και φαινεται πολυ καλο) και γι αυτο λεω δεν αξιζουν τα παπια εκτός φυσικα αν δε μπορει οικονομικα για παραπανω
TikiTaka23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Δε θυμαμαι να σ πω καταναλωση, νομιζω δεν ειχε τεραστια διαφορα (το dynamic δεν βγαζει 40 αλογα :P) αλλα σιγουρα το λαδι ειναι ενα μειον. Ναι, με διαφορα αισθανομουν πιο ασφαλης στο dynamic, και το crypyon x θεωρω εχει μεγαλη διαφορα απ τα υπολοιπα παπια (υπαρχει ενα της kawa που δεν το χω δοκιμασει και φαινεται πολυ καλο) και γι αυτο λεω δεν αξιζουν τα παπια εκτός φυσικα αν δε μπορει οικονομικα για παραπανω Ναι ωραία μα μέχρι στιγμής απο ότι κατάλαβα δεν ανέφερε κανείς κανένα παπι. Αυτά που αναφέρθηκαν είναι κάτι μηχανές δρόμου και εντουρο. Το παπι που λες είναι το zx 130 και όντως είναι πολύ καλό.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 42 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε Ναι ωραία μα μέχρι στιγμής απο ότι κατάλαβα δεν ανέφερε κανείς κανένα παπι. Αυτά που αναφέρθηκαν είναι κάτι μηχανές δρόμου και εντουρο. Το παπι που λες είναι το zx 130 και όντως είναι πολύ καλό. Ναι μάι μπαντ, εγω ξεφυγα. Παντως επειδη ειχα και μηχανες 125cc επιμενω δεν αξιζουν τοσο μικρα κυβικά ακομα και μεσα στη πολη (κουραζει η ελλειψη δυναμης σε συνδιασμο με ταχυτητες). Με λιγη υπομονη μεχρι να εχει Α2 ανοιγουν πολλες αξιολογες επιλογες. Mt03, ninja 300/400 , cb500 και πολλα ακομα, ολα αξιολογα και ολα πιο εμπορευσιμα απ τα 125αρια
TikiTaka23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Ναι μάι μπαντ, εγω ξεφυγα. Παντως επειδη ειχα και μηχανες 125cc επιμενω δεν αξιζουν τοσο μικρα κυβικά ακομα και μεσα στη πολη (κουραζει η ελλειψη δυναμης σε συνδιασμο με ταχυτητες). Με λιγη υπομονη μεχρι να εχει Α2 ανοιγουν πολλες αξιολογες επιλογες. Mt03, ninja 300/400 , cb500 και πολλα ακομα, ολα αξιολογα και ολα πιο εμπορευσιμα απ τα 125αρια Επειδή την έχω περάσει την καυλα στα 18 πίστεψε με αν σου μπει στο μυαλό σου πως θες μηχανή δρόμου έστω και 125cc είναι αρκετά γι αυτή την ηλικία. Ακατόρθωτο πιστεύω να κάνει υπομονή ένας πιτσιρικάς μέχρι τα 20 για Α2 δίπλωμα και παραπάνω επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα