Kostaskk666 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακούστε, φέτος δινω πανελλήνιες και θα ήθελα να σπουδάσω Πάτρα, απλά θα ήθελα να έχει σχέση με προγραμματισμό,ξερω ότι κάτι ατόφιο δλδ μονο αυτό δεν υπάρχει έτσι,και επίσης δεν θα ήθελα τει ή ιεκ.Εχω ψάξει Πολυτεχνείο και ceid αλλα δεν είμαι σίγουρος τι είναι πιο πολύ στα μέτρα μ, αν γίνεται να με διαφωτίσει κάποιος για να ξέρω τι να κάνω... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Kostaskk666 Το όνομα μην το κοιτάτε απλά έτσι με λενε σε καθε game π εχω και μ έχει γίνει συνήθεια,δεν θέλω να παρεξηγηθω με κανέναν,και αν αποτελεί θέμα το αλλάζω αμέσως
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Άστοχη περιγραφή. Δεν καταλαβαίνω. Αν θέλεις προγραμματισμό υπάρχουν πολλές σχολές που διδάσκουν ακριβώς αυτό. Κανείς δεν σε είπε για ΤΕΙ ή ΙΕΚ. Το Πολυτεχνείο δεν έχει σχέση με προγραμματισμό έτσι όπως αντιλαμβάνομαι ότι τον θες εσύ. Πες μας παραπάνω να σε βοηθήσουμε.
tsioulak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Οσο πιο πολυ ανεβαινεις στην ακαδημαικη βαθμιδα τοσο περισσοτερο θα μαθαινεις πληροφορικη και οχι προγραμματισμο. 4
Otter Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Αυτο που είπε ο @tsioulak πολύ σωστά. Όσο πιο ψηλά σε επίπεδο σχολής κοιτάς τόσο περισσότερο ασχολείσαι με την επιστήμη της πληροφορικής και λιγότερο με τα πρακτικά του προγραμματισμού αυτού καθ'αυτού. Γενικά θέλει πολύ να ψαχτείς από μόνο σου, να πιάσεις ένα εργαλείο, μια γλώσσα και να πειραματίζεσαι.
masteripper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Απάντηση απο καθηγητή της σχολής μου (ΕΑΠ) εάν θέλεις να κάνεις γλώσσες τότε να πας σε ΤΕΙ
Feasao Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι να σου πω εδω πρωτοετης ceidας και μπορω να σου πω πως καθαρα προγραμματισμο η σχολη δεν εχει.Εχει καποια μαθηματα μαθηματικα , hardware , και μετα προγραμματισμο.Μπορω να σου πω ομως οτι ο προγραμματισμος που κανουμε δεν ειναι λιγος . Αρχιζουμε με C (1ο εξαμ), μετα C++ , Java , Python , assembly , verilog(1ο εξαμ ψηφιακη σχεδιαση) και πολλες αλλες. Επισης εχουμε εργαστηρια πανω σε αυτες και πολλες ωρες την εβδομαδα διδασκαλια .(Μεικτα απο τις 31 περιπου ωρες την εβδομαδα εχουμε 12 προγραμματισμο , 4 φυσικη , 10 μαθηματικα και 4 λογικη σχεδιαση το πρωτο εξαμηνο . Μη φοβασαι φυσικη δεν ξαναεχουμε μαθημα , επισης μαθηματικα τα μαθηματα ειναι ελαχιστα , 5-10 απο τα 56 της σχολης).Αν δες καθαρα προγραμματισμο , οι επιλογες σου ειναι μια σχολη καθαρα πληροφορικης η ΤΕΙ . (Γνωστο ρητο αν θες software πηγαινε κρητη , αν θες hardware πηγαινε πατρα) edit:ξεχασα aγγλικα που τα περνας αυτοματα αν εχεις lower η proficiency Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Feasao 1
SOADNICK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Feasao είπε Τι να σου πω εδω πρωτοετης ceidας και μπορω να σου πω πως καθαρα προγραμματισμο η σχολη δεν εχει.Εχει καποια μαθηματα μαθηματικα , hardware , και μετα προγραμματισμο.Μπορω να σου πω ομως οτι ο προγραμματισμος που κανουμε δεν ειναι λιγος . Τι εννοείς καθαρά προγραμματισμό; Πέρα από το κλασικό εισαγωγικό μάθημα προγραμματισμού που έχουν όλες οι σχολές, δεν υπάρχει "καθαρός" προγραμματισμός. Δεν υπάρχει μάθημα που απλά λύνεις τυχαίες ασκήσεις σε κάποια γλώσσα απλά για εξάσκηση, αυτό το κάνεις μόνος σου σπίτι σου. Στα πλαίσια κάποιου μαθήματος τρως εργασίες και μαθαίνεις να προγραμματίζεις για να κάνεις κάποια πράγματα. Πρώτο-δεύτερο έτος όντως δεν έχει πολλά πράγματα, peak είναι το 2ο εξάμηνο με Java και C++ στον OOP. Γενικά δηλαδή 1ο-2ο έτος δεν έχουν τόσο εργασίες γιατί έχουν εργαστήρια και μαθηματικά. 3ο-4ο έτος έχει μπόλικη δουλειά: 5ο δύο εργασίες bash/C στα λειτουργικά συστήματα*, εργαστήρια (sql) σε βάσεις δεδομένων και μεγάλη εργασία με java+sql. 6ο εξάμηνο εργασία C++ στη παράλληλη επεξεργασία* + 2 εργασίες στους compilers 7ο εξάμηνο ζόρικη εργασία web dev (κλασικά js/sql/css/html). 3ο-4ο έτος έχουν αρκετές ακόμα εργασίες αλλά δε τις ανέφερα γιατί δεν είναι προγ/σμού (matlab/θεωρητικές). Επίσης έχεις μαθήματα επιλογής, (πχ πολυδιάστατες δομές δεδομένων) να πάρεις άμα θες έξτρα προγραμματισμό. *Εύκολα απ' τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη σχολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα