Προς το περιεχόμενο

APC BACK-UPS RS 1000VA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ups σαν αυτό του παρακάτω video

Σε αντίθεση με αυτό το δικό μου όσο το έχω χωρίς ρεύμα έχει αναμένο το on-battery λαμπάκι και δουλεύει κανονικά, είτε έχω συνδεδεμένη συσκευή στο ups είτε όχι.

Όταν το έχω στο ρεύμα εναλλάσεται από on-line σε on-battery κάθε 2-3 δευτερόλεπτα κάνοντας έναν ήχο σαν να πέφτει κάποιος διακόπτης, είτε έχω συνδεδεμένη συσκευή στο ups είτε όχι.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; Απ'όσο ξέρω είχε γίνει αλλαγή της μπαταρίας πριν μου το δώσουν αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί καθόλου το ups από εμένα από τότε (1++ χρόνο)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν είναι στη μπαταρία όμως γιατί δεν έχει κανένα πρόβλημα;

Αν ήταν στα τελευταία της δε θα έπρεπε να ανάβει και το αντίστοιχο ledάκι;

Δημοσ.

Είτε έμεινε αφόρτιστο και πριν την χρήση πρέπει να το περιμένεις 2-3 ώρες να φορτίσει την μπαταρία, είτε έμεινε πολύ καιρό φορτισμένο και η μπαταρία είναι πλέον άχρηστη. Οταν η μπαταρία δεν κάνει κύκλο, αχρηστεύεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις καποια πηγη γι αυτο φιλε ? Σε UPS MUSTEK 1000 αρι line interactive εδω και 5 χρονια χωρις να κανει κυκλο οπως λες δουλευει τζετ η μπαταρια....

Στις 2/10/2019 στις 3:05 ΜΜ, jumper_ είπε

Όταν είναι στη μπαταρία όμως γιατί δεν έχει κανένα πρόβλημα;

Αν ήταν στα τελευταία της δε θα έπρεπε να ανάβει και το αντίστοιχο ledάκι;

Τσεκαρε αν θα κρατησει το πι σι βγαζοντας απο την μπριζα. Αν σβησει σημαινει οτι ειναι η μπαταρια. Προσωπικά θεωρώ την APC μούφα ως εταιρεία. Στην εταιρεία που δούλευα απο τα 20 χαλασαν τα 12 μεσα σε 2 χρονια και χωρις να εχουν θεμα μπαταριας.

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

επανέρχομαι στο θέμα μετά από καιρό γιατί τώρα βρήκα λίγο χρόνο.

Στις 3/10/2019 στις 6:12 ΜΜ, Dragonlordcv2002 είπε

Εχεις καποια πηγη γι αυτο φιλε ? Σε UPS MUSTEK 1000 αρι line interactive εδω και 5 χρονια χωρις να κανει κυκλο οπως λες δουλευει τζετ η μπαταρια....

Τσεκαρε αν θα κρατησει το πι σι βγαζοντας απο την μπριζα. Αν σβησει σημαινει οτι ειναι η μπαταρια. Προσωπικά θεωρώ την APC μούφα ως εταιρεία. Στην εταιρεία που δούλευα απο τα 20 χαλασαν τα 12 μεσα σε 2 χρονια και χωρις να εχουν θεμα μπαταριας.

Όπως είχα πει όταν το έχω χωρίς ρεύμα έχει αναμμένο το on-battery λαμπάκι και δουλεύει κανονικά, είτε έχω συνδεδεμένη συσκευή στο ups είτε όχι.

Κρατάει κανονικά δηλαδή ένα PC που είχα δοκιμάσει.

Όταν το έχω στο ρεύμα εναλλάσσεται από on-line σε on-battery κάθε 2-3 δευτερόλεπτα κάνοντας έναν ήχο σαν να πέφτει κάποιος διακόπτης, είτε έχω συνδεδεμένη συσκευή στο ups είτε όχι.

Πάλι κρατάει το PC κανονικά.

Τελικά με λίγο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω (περιλαμβάνεται και βίντεο): Back-UPS CS, RS & XS - Manual Adjustment for Sensitivity

Όταν δοκίμασα να το σετάρω με 3 leds (high sensitivity) συνέχισε να εναλλάσσεται από on-line σε on-battery κάθε 2-3 δευτερόλεπτα. Όταν το σεταρα με 1 led (low) δουλεύει κανονικά. Μένει σταθερά στο on-line status και εναλλάσσεται σε on-battery μόνο όταν δοκιμάσω να το βγάλω από την πρίζα.

Άρα να υποθέσω ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά το θέμα βρίσκεται στην πρίζα-καλωδίωση του σπιτιού κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...