tz3s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, βρισκομαι εξωτερικο οποτε τον τελευταιο καιρο κανω χρηση της γνωστης υπηρεσιας για να βλεπω ελληνικα καναλια. Τελευταια ομως εχω κατι θεματα με τον ISP μου, καθως την λιστα την εχω περασμενη κατευθειαν στην Samsung smart tv και με μπλοκαρει... Δεν μπορω να κανω χρηση αλλου μοντεμ στην γραμμη (με ευκολο/απλο τροπο) γιατι και αυτο δεν το επιτρεπει πολυ ο provider μου... Ελεγα να εβαζα ενα MAG ή Android box μπας και ησυχασω... Γνωριζει κανεις αν με αυτα θα καταφερω να προσπερναω τα μπλοκ τους ?? Αν ναι, ποια ειναι η καλυτερη λυση απο τα δυο?
tz3s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, M@dB0x είπε Ποια ειναι η γνωστη υπηρεσια? IpTv
M@dB0x Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Για δοκιμασε σε πρωτη φαση cloudfare dns................... αλλιως θες vpn με ελληνικο server.
tz3s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, M@dB0x είπε Για δοκιμασε σε πρωτη φαση cloudfare dns................... αλλιως θες vpn με ελληνικο server. Στην TV που αλλαξα DNS δεν εγινε τιποτα... Το να βαλω VPN ειναι λιγο θεμα, γιατι μια φορα προσπαθησα να βαλω αλλο ρουτερ μετα απο το ρουτερ της εταιριας και εφαγα 3 ωρες χωρις αποτελεσμα... Το ιδιο ρουτερ το συνδεσα πισω απο αλλο στην Ελλαδα και μεσα σε 2 λεπτα δουλεψε...
sotthes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο ISP σου ειναι για μπατσες, δεν εχεις καμια καλυτερη επιλογη? Ο,τι συσκευη και να βαλεις, εαν ο ISP μπλοκαρει IPs, hostnames ή DNS δεν προκειται να παιξει. Εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να προσθεσεις δικο σου router? Εχεις προσβαση στις ρυθμισεις του router του ISP? Edit: Ο ISP σου ειναι για μπατσες εαν, περαν των blocks, δε σε αφηνει να προσθεσεις δικο σου router πισω απο το δικο του. Το τι μπλοκαρει και για ποιον λογο δεν γνωριζουμε, ισως να ειναι υποχρεωμενος. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από sotthes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα