stako Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Αυτό πάλι........τι να πω, τα έχω δει όλα τόσα χρόνια με τα windows αλλά όλο και κάτι νέο παρουσιάζεται! Λοιπόν, δεν έχω popup dialogs/windows μέσα από Windows Explorer.... Δηλαδή κάνοντας δεξί κλικ σε ένα αρχείο και πατώντας properties ή sharing πχ, δεν εμφανίζεται τίποτα.... Αντίθετα όταν πατάω properties σε icon κάποιου HD τότε εμφανίζεται κανονικά. Όχι, δεν φταίει κάποιο popup killer, αυτό σκέφτηκα κι εγώ αρχικά αλλά δεν είναι αυτό. Επίσης έχω ATI GPU, οπότε δεν έχω Forceware (Νομίζω έβαλαν popup killer στο τελευταίο driver......ίσως για να δικαιολογήσουν τις χάλια επιδόσεις....χεχε....). Καμιά ιδέα κανείς???????? PS. Από ότι είδα τώρα μόνο τα "Sharing and security" και "Properties" δεν ανοίγουν, όλα τα άλλα είναι οκ......... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 mhpws exeis zonealarm kai einai energopihmena ta options sta privacy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Όχι, χρησιμοποιώ Norton και το privacy είναι off...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prantzos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 den nomizw na paizei kanena rolo to popup killer me ta info windows...Ta popup killers kanoun kill ta popup windows pou proerxontai ap to internet oxi ap to mouse sou... Twra giati ginetai auto sumfwnw mazi sou...Tosa xronia barelas tetoio "pato" den exw 3anadei... Ola einai pi8ana me ton Bill Gates.Telika me tosa bugs pou exoun ta xp 8a eprepe na kukloforhsoun to 2008 kai na mhn mas talaipwroun tosa xronia...Alla blepeis o antagwnismos exei kai ta kaka tou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ναι, δεν πρέπει να έχει σχάση το killer αλλά τι άλλο να σκεφτόμουν? Και είναι δεύτερη φορ΄΄α που συμβαίνει αυτό, την πρώτη πριν κανά μήνα έκανα format για να γλιτώσω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prantzos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 tote file mou skeyou poio programma ekanes kai stamathse na douleuei auto.Kane restore pros ta pisw nato anakaluyeis gia paradeigma an den to 8unasai.Meta 8a se sumbouleua an douleyei na mhn ta afhseis ta windows etsi "restored" giati den nomizw to restore na mhn sou dhmiourghsei alla problhmata.M*****a einai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stako Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 tote file mou skeyou poio programma ekanes kai stamathse na douleuei auto.Kane restore pros ta pisw nato anakaluyeis gia paradeigma an den to 8unasai.Meta 8a se sumbouleua an douleyei na mhn ta afhseis ta windows etsi "restored" giati den nomizw to restore na mhn sou dhmiourghsei alla problhmata.M*****a einai. Θα ψάξω και έτσι αν δεν βρεθεί λύση, απλά έλεγα μήπως είχε τύχει και σε κάποιον άλλο κάτι ανάλογο και ήξερε ακριβώς τη πηγή του προβλήματος ώστε να γλιτώσω το ψάξιμο. Thanks πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.