Matiz500 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Γειά σας παιδιά, έχω ένα daewoo matiz k έχω το εξής προβλημα:Κατά διαστήματα δεν τραβάει καθόλου πατας γκάζι κ λες ότι θα σβήσει, ένδειξη δεν βγάζει καμία κ φυσικά καιεί το κωλο του. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι στο καλό μπορεί να φταίει; ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Καίει τον κωλο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Συνεργείο δεν υπάρχει εκεί που είσαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matiz500 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δε ρώτησα αν πρέπει να πάω συνεργείο η όχι. Αν ξέρεις κάτι γιαυτό μου λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Matiz500 είπε Γειά σας παιδιά, έχω ένα daewoo matiz k έχω το εξής προβλημα:Κατά διαστήματα δεν τραβάει καθόλου πατας γκάζι κ λες ότι θα σβήσει, ένδειξη δεν βγάζει καμία κ φυσικά καιεί το κωλο του. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι στο καλό μπορεί να φταίει; ευχαριστώ. Αυτα συνηθως εβγαζαν λ. Πρεπει να μπει στον εγκεφαλο.. Οτι και αν σου κανουν στο τελος να σου μετρησουν τα καυσαερια για να δουν αν η καυση του ειναι σωστη.. Αυτα ειναι βενζινοβορα καπου στα 8λ! Καρκινος της τσεπης..! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από gia_nnis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Matiz500 είπε Δε ρώτησα αν πρέπει να πάω συνεργείο η όχι. Αν ξέρεις κάτι γιαυτό μου λες. Περίμενε διάγνωση από το φόρουμ. Θα μασησουμε φύλλα δάφνης και θα βρούμε το πρόβλημα. Μην ανησυχείς. Και φλάντζα έκαιγαν αυτά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Πας για επισκευή κινητήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 πρώτα κοιτάζεις για αντλία βενζίνης μετά για ηλεκτρικό μπουζι/μπουζοκαλώδια/πολλαπλασιαστής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Πας για πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μην το κάνουμε τόσο τραγικό. Μπορεί απλά να ξεφουσκωσε η αλυσίδα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matiz500 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οχι έπεσες έξω, τελικά είχε καεί το δεξί φλας. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Matiz500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Matiz500 είπε Οχι έπεσες έξω, τελικά είχε καεί το δεξί φλας. δεξί όπως το κοιτάς? Γιατί έχει διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, Matiz500 είπε Γειά σας παιδιά, έχω ένα daewoo matiz k έχω το εξής προβλημα:Κατά διαστήματα δεν τραβάει καθόλου πατας γκάζι κ λες ότι θα σβήσει, ένδειξη δεν βγάζει καμία κ φυσικά καιεί το κωλο του. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι στο καλό μπορεί να φταίει; ευχαριστώ. Αν στο κανει στο στριψιμο σιγουρα ειναι λ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexfurniture Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Καλησπέρα! Ξέρεις κάποιος πως μπορώ να αλλάξω την ώρα στο καντράν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου ... συνεχίζοντας στο πνεύμα των προηγούμενων απαντήσεων: Το πάς σε παραδοσιακό ρολογά! Η δοκιμάζεις την παρακάτω λύση του βίντεο: https://www.carcarekiosk.com/video/2001_Daewoo_Matiz_SE_0.8L_3_Cyl./clock/set_clock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα