Mpafalo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω σεντόνια...Προχθες το απόγευμα όπως πάντα πήγα να αγοράσω χρόνο ομιλίας για το κινητό μέσω e-banking και PayPal, τα λεφτά έφυγαν από το λογαριασμό αλλά ο χρόνος δεν ανανεώθηκε, στην δραστηριότητα στο e-banking το έχει σε (επεξεργασια) το κακό είναι ότι στο paypal δεν φαίνετε πουθενά, έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρομοιο; 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Mpafalo είπε e-banking και PayPal Ti Εννοεις
Mpafalo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Ναι μεν πλήρωσα με την κάρτα μέσω τραπέζης αλλά την έχω περασμένη σε λογαριασμό στο paypal δεν εχω βάλει δηλαδή λεφτά μέσα στον λογαριασμό του paypal.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το οτι εχει την καρτα περασμένη στο ππ δεν σημαίνει κιολας οτι αυτόματα και οτι αγοράζεις με κάρτα θα μεσολαβεί το ππ.
Mpafalo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Βασικά το θέμα μου είναι γιατί το ποσό ενώ φαίνεται ότι έχει παρθεί από την Τράπεζα δείχνει σε επεξεργασία άλλες φορές γινόταν στα καπάκια, και κάθε φορά ερχόταν email από ππ ότι έγινε αγορά.
Mpafalo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Καλά με το που έγινε αυτό κατευθείαν πήρα και μου είπαν ότι η συναλλαγή έγινε σωστά πήρα την wind μου λένε την τραπεζα, έχω το κακό ότι μόλις καταλάβω ότι γίνομαι μπαλάκι τρελαίνομαι.
spectaculator Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Mpafalo είπε Καλά με το που έγινε αυτό κατευθείαν πήρα και μου είπαν ότι η συναλλαγή έγινε σωστά πήρα την wind μου λένε την τραπεζα, έχω το κακό ότι μόλις καταλάβω ότι γίνομαι μπαλάκι τρελαίνομαι. Επικοινώνησε με το Paypal. Κατά καιρούς κάνει χαζομάρες. Μάλλον έτυχε σε σένα τώρα. 1
Mpafalo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το έκανα και αυτό, λέγοντας τους ότι καθώς γινόταν η συναλλαγή είχε κολλήσει στο loading η σελίδα και συνεβει ότι συνεβει, ακόμα δεν έχω καμία απάντηση.
Mpafalo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Σήμερα μου απάντησαν από paypal λέγοντας μου ότι έγινε denied η κάρτα από την τράπεζα είτε γιατι πέρασε το όριο κάτι που δεν ισχύει καθώς είναι προπληρωμένη για συγκεκριμένους σκοπούς, και δευτερον ότι ίσως έγινε denied λόγο ασφάλειας από την τράπεζα κάτι τέτοιο, και ότι τα λεφτά θα επιστραφούν σε κάποιες εργάσιμες μέρες αυτόματα από την τράπεζα, ισχύει κάτι τετοιο;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δηλαδή χρησιμοποίησες και ππ, αν ναι τότε καλά σου λένε Αν οχι, τότε αγνόησε το μήνυμα γιατί σε όλους τα ίδια λένε
jgeorgiou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 16 ώρες πριν, Mpafalo είπε Σήμερα μου απάντησαν από paypal λέγοντας μου ότι έγινε denied η κάρτα από την τράπεζα είτε γιατι πέρασε το όριο κάτι που δεν ισχύει καθώς είναι προπληρωμένη για συγκεκριμένους σκοπούς, και δευτερον ότι ίσως έγινε denied λόγο ασφάλειας από την τράπεζα κάτι τέτοιο, και ότι τα λεφτά θα επιστραφούν σε κάποιες εργάσιμες μέρες αυτόματα από την τράπεζα, ισχύει κάτι τετοιο; Πιθανώς δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή μεταξύ paypal-τραπεζας για κάποιο τεχνικό λόγο. Σε αυτή την περίπτωση , πράγματι θα σου επιστραφούν. Γιατί πάτε ανάποδα? Πρώτα ρωτάμε στην τράπεζα που χειρίζεται την "επεξεργασία συναλλαγής" σε αυτούς έχει κολλήσει αυτούς θα πάρεις τηλέφωνο να σου απαντήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα