Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν μου αρέσει να γράφω σεντόνια...Προχθες το απόγευμα όπως πάντα πήγα να αγοράσω χρόνο ομιλίας για το κινητό μέσω e-banking και PayPal, τα λεφτά έφυγαν από το λογαριασμό αλλά ο χρόνος δεν ανανεώθηκε, στην δραστηριότητα στο e-banking το έχει σε (επεξεργασια) το κακό είναι ότι στο paypal δεν φαίνετε πουθενά, έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρομοιο;

• Confused 1
Δημοσ.

Ναι μεν πλήρωσα με την κάρτα μέσω τραπέζης αλλά την έχω περασμένη σε λογαριασμό στο paypal δεν εχω βάλει δηλαδή λεφτά μέσα στον λογαριασμό του paypal.

Δημοσ.

Βασικά το θέμα μου είναι γιατί το ποσό ενώ φαίνεται ότι έχει παρθεί από την Τράπεζα δείχνει σε επεξεργασία άλλες φορές γινόταν στα καπάκια, και κάθε φορά ερχόταν email από ππ ότι έγινε αγορά.

Δημοσ.

Καλά με το που έγινε αυτό κατευθείαν πήρα και μου είπαν ότι η συναλλαγή έγινε σωστά πήρα την wind μου λένε την τραπεζα, έχω το κακό ότι μόλις καταλάβω ότι γίνομαι μπαλάκι τρελαίνομαι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mpafalo είπε

Καλά με το που έγινε αυτό κατευθείαν πήρα και μου είπαν ότι η συναλλαγή έγινε σωστά πήρα την wind μου λένε την τραπεζα, έχω το κακό ότι μόλις καταλάβω ότι γίνομαι μπαλάκι τρελαίνομαι.

Επικοινώνησε με το Paypal. Κατά καιρούς κάνει χαζομάρες. Μάλλον έτυχε σε σένα τώρα.

• Sad 1
Δημοσ.

Το έκανα και αυτό, λέγοντας τους ότι καθώς γινόταν η συναλλαγή είχε κολλήσει στο  loading η σελίδα και συνεβει ότι συνεβει, ακόμα δεν έχω καμία απάντηση.

Δημοσ.

Σήμερα μου απάντησαν από paypal λέγοντας μου ότι έγινε denied η κάρτα από την τράπεζα είτε γιατι πέρασε το όριο κάτι που δεν ισχύει καθώς είναι προπληρωμένη για συγκεκριμένους σκοπούς, και δευτερον ότι ίσως έγινε denied λόγο ασφάλειας από την τράπεζα κάτι τέτοιο, και ότι τα λεφτά θα επιστραφούν σε κάποιες εργάσιμες μέρες αυτόματα από την τράπεζα, ισχύει κάτι τετοιο;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mpafalo είπε

Σήμερα μου απάντησαν από paypal λέγοντας μου ότι έγινε denied η κάρτα από την τράπεζα είτε γιατι πέρασε το όριο κάτι που δεν ισχύει καθώς είναι προπληρωμένη για συγκεκριμένους σκοπούς, και δευτερον ότι ίσως έγινε denied λόγο ασφάλειας από την τράπεζα κάτι τέτοιο, και ότι τα λεφτά θα επιστραφούν σε κάποιες εργάσιμες μέρες αυτόματα από την τράπεζα, ισχύει κάτι τετοιο;

Πιθανώς δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή μεταξύ paypal-τραπεζας για κάποιο τεχνικό λόγο.

Σε αυτή την περίπτωση , πράγματι θα σου επιστραφούν. Γιατί πάτε ανάποδα? Πρώτα ρωτάμε στην τράπεζα που χειρίζεται την "επεξεργασία συναλλαγής" σε αυτούς έχει κολλήσει αυτούς θα πάρεις τηλέφωνο να σου απαντήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...