Looter Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Μονο σε σκουτερ κοιτας;εγω θα σου προτεινα ενα παπι που και πιο φθηνα θα το βρεις και θα εχεις μικροτερο κοστος συντηρησης Μόνο σε σκούτερ θα με ενδιέφερε λόγω αυτόματου. Ευχαριστώ.
Mesqal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μηπως πρεπει να κοιταξεις και τα πολυ γνωστα πλεον Honda PCX και Υamaha Nmax, για πρωτο μηχανακι δεν νομιζω να χρειαστεις κατι δυνατοτερο και ποιο εξεζητημενο.
primeragt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Το citycom ειναι ιδια κιλα με το beverly του 15 και εχει σαφεστατα πιο καλο ζυγισμα σαν αισθηση. Το beverly το νιωθεις αρκετα βαρυ πισω σαν αισθηση. Κατα ταλλα ιδια μοτερ εχουν τα citycom, cruisym, hd300 (οποτε παιδικες ασθενειες δεν εχουν εκτος αν μιλαμε για πλαστικα) . Για μεσα στην πολη λιγο πολυ ολα τα 300αρια ιδια ευλιξια εχουν, αν ηθελα κατι μικροτερο θα κοιταγα για 200ρια που παιζουν λιγο πιο μαζεμενες διαστασεις.
Looter Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Mesqal είπε Μηπως πρεπει να κοιταξεις και τα πολυ γνωστα πλεον Honda PCX και Υamaha Nmax, για πρωτο μηχανακι δεν νομιζω να χρειαστεις κατι δυνατοτερο και ποιο εξεζητημενο. Νομίζω ξεφεύγουν σε τιμή αυτά και δεν έχουν και το επίπεδο δάπεδο που ίσως βολέψει. Το καλό βέβαια από όσο τα είδα είναι ότι διαθέτουν υγρόψυκτο κινητήρα ακόμα και στα 125-150 κυβικά. Μου φαίνονται ΠΟΛΛΑ πάντως τα 3500+ για 150αρι , δεν καίγομαι να είναι Ιαπωνικό καθώς το πολύ να κάνω 2000-4000 χιλιόμετρα το χρόνο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 7 λεπτά πριν, primeragt είπε Το citycom ειναι ιδια κιλα με το beverly του 15 και εχει σαφεστατα πιο καλο ζυγισμα σαν αισθηση. Το beverly το νιωθεις αρκετα βαρυ πισω σαν αισθηση. Κατα ταλλα ιδια μοτερ εχουν τα citycom, cruisym, hd300 (οποτε παιδικες ασθενειες δεν εχουν εκτος αν μιλαμε για πλαστικα) . Για μεσα στην πολη λιγο πολυ ολα τα 300αρια ιδια ευλιξια εχουν, αν ηθελα κατι μικροτερο θα κοιταγα για 200ρια που παιζουν λιγο πιο μαζεμενες διαστασεις. Για 200αρι που να είναι όντως 200αρι και όχι 160αρι δεν έχω βρει τπτ. Πάω και στα 150 αν είναι για 10cc αν πέφτει αρκετά η τιμή. Τα 200 θα ήταν ιδανικά νομίζω καθώς τα 300 μου φαίνονται πολλά. Από εβδομάδα που θα αρχίσω τα μαθήματα θα τα δω και στην πράξη. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Looter
primeragt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Looter είπε Για 200αρι που να είναι όντως 200αρι και όχι 160αρι δεν έχω βρει τπτ. Πάω και στα 150 αν είναι για 10cc αν πέφτει αρκετά η τιμή. Κανενα μηχανακι-μηχανη δεν ειναι ακριβως τα αναγραφωμενα κυβικα. Και τα 300αρια ειναι περιπου 275cc. Στρογγυλοποιουν ολοι οι κατασκευαστες στα πλησιεστερα κυβικα για να ειναι πιο μαζεμενο το νουμερο και να υπαρχει και μια συσχετιση κατηγοριοποιησης στην αγορα.
Sorath Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μην πας ακόμα στα 300cc Ή Sym HD 200 ή αν μπορείς οικονομικά το απόλυτο scooter Honda SH 150i. Το 2ο μπορεί να είναι πιο ακριβό στην αγορά του, αλλά μακροπρόθεσμα θα σου βγει πιο οικονομικό. Μιλάμε για τέρας αξιοπιστίας. Το δικό μου SH, το θεωρώ το απόλυτο εργαλείο πόλης. Μικρό, σβέλτο, ευέλικτο και οικονομικό. Κοντεύω τα 100.000χλμ και δεν έχει πάθε το παραμικρό!
Redragon7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλεις οπωσδήποτε καινούργιο ή κοιτάς και μεταχειρισμένο? Σε ρωτάω γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη, μιας και είναι η πρώτη σου εμπειρία με σκούτερ θα πρότεινα ένα αξιόπιστο καλομεταχειρισμένο για να εξοικειωθείς με την όλη φάση, και στη συνέχεια (αν και εφόσον δεν σε καλύπτει) προχωράς σε αναβάθμιση. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Redragon7
nikossof88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Θα πρότεινα sym hd300 και beverly 300..Γενικά όμως προτιμώ τα σκούτερ που δεν είναι καναπές φάση..Ανάμεσα στα 2 σίγουρα θα πήγαινα σε beverly ειδικά τώρα που παίζει στα 3990..Πήγαινε δες από κοντά ότι σου κάνει κλικ,δες αν κάθεσαι σωστά πάνω και από εκει και πέρα αποφασίζεις..
Looter Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις. Δεν έχω συνεχίσει το θέμα καθώς δεν μπορώ ακόμα να ξεκινήσω μαθήματα καθώς αργεί η μετατροπή του Αγγλικού διπλώματος σε Ελληνικό και δεν μπορώ να βγάλω καρτέλα μαθητή Το περιμένω μέσα στην επόμενη εβδομάδα το αργότερο για να ξεκινήσω. Μιας και πιάνει ο χειμώνας και οι πωλήσεις μηχανών λογικά θα πέφτουν , υπάρχει περίπτωση να παίξει καμία καλή προσφορά; Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα