Archilleo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Γνωριζει κανεις καποια υπηρεσια βιντεο streaming που να ψαχνει υποτιτλιστη/μεταφραστη για ταινιες/σειρες;; Λογω απεριοριστων ωρων μεσα στο σπιτι, πρεπει να βρω καποια εργασια... Να πω πως δεν ειμαι επαγγελματιας σε αυτο το κομματι, αλλα εχω μεταφρασει στο παρελθον για εναν φιλο μου μια σειρα και εμεινε ικανοποιημενος. Ευχαριστω! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Archilleo
Lasombra Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Χτυπα πορτα στο netflix ή ακομα και στο amazon (τουτο ειναι παρθενα αγορα, δεν εχει ελληνικους υποτιτλους). Και το curiosity ειναι θελκτικο με τα documentaries. Τωρα αν θες να δουλεψεις αφιλοκερδως, πιασε coursera, edx κι αλλες παρομοιες πλατφορμες και υποτιτλιζε. Στο coursera επαιξα μπαλα κι εγω αλλα μου τα εκαναν zeppelin οι ελληναρες αρχιμεταφραστες, νομιζουν οτι τα μαθηματικα ειναι λογοτεχνια... Βιβλια δε σε ψηνουν; 1
Archilleo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 @Lasombra Στο νετφλιξ δεν ξερω αν θα με δεχτουν. Νομιζω αυτοι ψαχνουν για επαγγελματιες και οχι ερασιτεχνες οπως εγω που το κανει στον ελευθερο χρονο του. Τωρα, αν δεν ειναι Νετφλιξ ή να ειναι και κανα αλλο "παραπονο", γιατι υπαρχουν κι αυτα, τοτε κανενα προβλημα. Βιβλια ποιος, που μεταφραζω; Δεν γνωριζω. Το να το κανω τσαμπε, νταξει... δεν θελω να χαραμισω χρονο και πονοκεφαλους διχως ανταμοιβη. Προτεινε κατι αν γνωριζεις... 💪
Lasombra Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Archilleo είπε Προτεινε κατι αν γνωριζεις... 💪 Με εκδοτικούς οίκους που είχα μιλήσει, γενικά δε ζητούν πτυχίο μεταφραστή, θα σου ζητήσουν όμως σίγουρα δείγμα της δουλειάς σου. Πιθανό να σε βάλουν να μεταφράσεις ένα μικρό κομμάτι του συγγράματος. Περισσότερο ζόρικο θα είναι το ζήτημα της αμοιβής σου νομίζω, δε νομίζω να δεχτεί να σε πληρώσει μαύρα. Αφού έχεις χρόνο πάντως, κάνε μόνος σου δουλειά άνευ ανταμοιβής, θα έχεις μετά έργο να παρουσιάσεις... Άλλο που ξέρω είναι στοιχηματικά και γενικά τζογοsite που ψάχνονται να μαδήσουν τους συμπατριώτες μας. Και γενικότερα, site που στοχεύουν την ελληνική αγορά, κάποιο low budget ίσως σου προσφέρει κάποια αποζημίωση για τον μόχθο σου. Οι μεγάλες εταιρείες προσλαμβάνουν επαγγελματίες. Δες σε upwork, freelancer, guru, peopleperhour, εκεί όλο και κάτι ψιχουλάκια θα βρεις. 1
Archilleo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Κλαιν μαιν δηλαδη. Σιγουρα δεν ειναι σοβαρη δουλεια να εργαζεσαι κανονικα και να ζεις ανετα. Απλα ετυχε στο παρελθον να μεταφρασω μια σειρα με 12 επεισοδια για μια υπηρεσια με αμοιβη. Αυτο! Θενκ γιου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα