KoGi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, d_gkal είπε Σε Xbox one συνδέονται χωρίς τον ανταπτορα; Αν εννοεις χωρις το usb dongle, ναι συνδεονται με το jack. Αλλα δε θα εχεις μικροφωνο ουτε volume control.
johni41 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Να ρωτήσω και γω για το ps4? Μόνο με καλώδιο θα το συνδέσω στο χειριστήριο; Είναι κάποιο άλλο ασύρματο σε παρόμοια τιμή για το ps4 άραγε; Υπάρχει δυνατότητα να έχει surround εφέ;
KoGi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, johni41 είπε Να ρωτήσω και γω για το ps4? Μόνο με καλώδιο θα το συνδέσω στο χειριστήριο; Είναι κάποιο άλλο ασύρματο σε παρόμοια τιμή για το ps4 άραγε; Υπάρχει δυνατότητα να έχει surround εφέ; Στο PS4 παιζει μια χαρα το usb dongle και εχεις κανονικα ασυρματα ακουστικα. Κι εγω για PS4 το θελω! 1
greg4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά για xbox είναι οκ? Εδώ βλέπω ότι ειναι και για xbox https://www.hyperxgaming.com/us/headsets/cloud-flight-wireless-gaming-headset
KoGi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, greg4 είπε Παιδιά για xbox είναι οκ? Εδώ βλέπω ότι ειναι και για xbox https://www.hyperxgaming.com/us/headsets/cloud-flight-wireless-gaming-headset Κι εκει δείχνει οτι δε θα παιζει το μικρόφωνο, κι όπως εγραψα πιο πανω ουτε το volume control. Το παρέλαβα σήμερα, επαιξε αμεσως στο ps4!
lionheart75 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα παρέλαβα και εγώ πριν λίγο και θα τα δοκιμάσω απόψε το βράδυ. Καλορίζικα σε όσους τα πήραν. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από lionheart75 5
lionheart75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Λοιπόν επανέρχομαι στο νήμα καθώς τα δοκίμασα σήμερα μετά από ένα κοντά 3ωρο gaming session. Τα ακουστικά είναι πολύ καλά, άνετα στα αυτιά και δεν κουράζουν μετά από πολύωρη χρήση ακόμα και αν είσαι κεφάλας. Το μικρόφωνο είναι αρκετά καλό, για wireless πάντα μικρόφωνο (σύμφωνα και με τα σχόλια των συμπαικτών μου μέσω discord), ενώ παρατήρησα ότι έχει και καλή εμβέλεια. Τα ακουστικά επίσης έχουν καλή μόνωση με τους εξωτερικούς ήχους και όταν π.χ ακούς μουσική είναι πάρα πολύ δύσκολο να ακούσεις τι γίνεται γύρω σου. Η αυξομείωση του ήχου γίνεται μέσω ενός διακόπτη-ρόδας στο πίσω μέρος του δεξιού ακουστικού και είναι η πιο εύκολη που έχω συναντήσει μέχρι τώρα, όμως προσωπικά θα την ήθελα λίγο πιο σφιχτή. Έχω επιπλέον στην κατοχή μου τα hyperx cloud stinger, patriot viper v370, creative outlier black bt, jbl t450bt, sony mdr-zx660ap black και η άνεση που νιώθεις είναι εφάμιλλη των sony mdr-zx660ap τα οποία βέβαια είναι πανάλαφρα σαν κατασκευή σε σχέση με τα cloud flight. Aπο αυτά που παρέθεσα ακολουθούν σε άνεση μετά τα cloud stinger, τα creative outlier, τα viper v370 και τελευταία τα jbl t450bt. Πιστεύω αξίζουν και το τελευταίο τους ευρώ παιδιά και στα χρήματα αυτά είναι πολύ καλή ευκαιρία. 3 1
KoGi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Οπως τα ειπε π lionheart, ιδιες εντυπώσεις εχω κι εγω. Να πω ότι ειναι πιο ανετα και ξεκουραστα απο τα κλασικα HyperX Cloud! Σε PS4 επαιξαν τελεια, αν και στη ρυθμιση μικροφώνου παρατηρησα το θεμα που έχει αναφερθει απο αλλους, οπου το noise cancelling παρακοβει τη φωνή μερικές φορες. Θα το δω σιγουρα οταν εχω καποιον να ακουει. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημένος! 👍 2
kostiger Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Θα με βαλετε να τα παρω κι εγω με αυτα που γραφετε. (Εχω και τα Cloud Alpha..)
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Σατανάδες, με αναγκάσατε να ξοδευτώ πάλι
kostiger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/10/2019 στις 12:33 ΜΜ, d_gkal είπε Σε Xbox one συνδέονται χωρίς τον ανταπτορα; Συνδέονται αλλα δεν θα λειτουργεί το μικρόφωνο. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φοβερό review για την ποιότητα και τον ήχο των ακουστικών αν και είναι συγκριτικό με τα Arctis 7. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC 1 1
Metalman9 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Έχω διαβάσει πολλά reviews για ενοχλητικό white noise. Ισχύει σε όσους το αγόρασαν?
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Metalman9 είπε Έχω διαβάσει πολλά reviews για ενοχλητικό white noise. Ισχύει σε όσους το αγόρασαν? Στα δικά μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
DsLmAnIaC Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Metalman9 είπε Έχω διαβάσει πολλά reviews για ενοχλητικό white noise. Ισχύει σε όσους το αγόρασαν? Λένε ότι και αυτό και το arctis έχουν, προσπαθώ να το διακρίνω και δεν ακούω τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις