FilBeats Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα παιδιά ! Είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο Κρήτης και σε λίγο καιρό τελιωνω και με τα δυο διπλώματα μου (αμαξι και μηχανή ) , και θα καταλήξω σε μηχανή για τις μετακινησεις μου καθώς με συμφέρει οικονομικά . Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδεα από μηχανές :Ρ για να φανταστείτε το πιο κοντινό σε άποψη που έχω είναι αυτό «δεν σπαει δεν χαλάει είναι χοντα και γαμαει» Θα θέλατε να μου δώσετε μερικές συμβουλές ; budget 2000-2500€ , κυβικά μέχρι 250 , οι απαιτησεις μου είναι για να πηγαίνω σχολή , καμία φορά δουλειά αν έχω αργήσει γτ χρησιμοποιώ αστικό και σπάνια σε γύρω χωρια , και φυσικά να το βάζω στο πλοίο να πηγαίνω Αθήνα , γενικά θα παίξει πολύ εντός πόλης Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας , κάθε απάντηση είναι χρήσιμη .
kiriakos500 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 https://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=614&category=20&category=27&category=226&category=30&category=224&category=23&category=223&category=31&category=29&condition=new&offer_type=sale&pg=1&price-from=>2000&price-to=<2500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα