VanJ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, polaki είπε ... Προσωπικά ΕΓΩ δεν μπορώ να τη συνδέσω σε κανένα mobile device. Συνεπώς για το 70% της χρήσης που θέλω να κάνω εγώ μου είναι άχρηστη. Μιλάμε για μια εταιρεία όπως η GoPro. Δεν είναι καμιά startup 7 ατόμων απ'το insomnia. ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να υπάρχουν 2,800,000 αποτελέσματα στο cannot connect gopro with iphone και η εταιρεία να αμολάει αετό. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν πόσο καλή ποιότητα έχει. ΕΓΩ δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω, και όσο βλέπω ότι η εταιρεία δεν νοιάζεται καθόλου, τόσο δεν την προτιμάω. ... Τίποτα, ποτέ ξανά Gopro, δεν έχω κάτι άλλο να δηλώσω. Θα συμφωνήσω μαζί σου για το πόσο μπελάς είναι να καταφέρεις να συνδέσεις την GoPro σε οποιαδήποτε συσκευή ασύρματα. Ουσιαστικά συνδέεται μέσω bluetooth για να περάσει τις ρυθμίσεις και μόλις περάσει τις ρυθμίσεις με επιτυχία, τότε συνδέεται με το WiFi, μετά αλλάζει IP το κινητό τσεκάροντας αν ταιριάζουν ρυθμίσεις bluetooth με wifi. Αν το πετύχεις, συνδέεσαι πάντα τέλεια μέχρι να αλλάξεις κινητό. Αν δεν πετύχει, στο κινητό κάνεις forget device από τις bluetooth συσκευές και ξαναρχίζεις το setup, αφού πρώτα αρχικοποιήσεις πάλι και τις ρυθμίσεις της gopro. Όταν συνδεθεί επιτέλους το κινητό σου με την κάμερα, επειδή πλέον τα κινητά είναι έξυπνα και βλέπουν πως παρόλο που υπάρχει σύνδεση με το Wifi δίκτυο της gopro, όμως δεν υπάρχει σύνδεση με το internet, και αμέσως το κινητό ψάχνει να βρει άλλο wifi που να έχει και internet, και σε αποσυνδέει από το wifi της gopro. Πρέπει στο κινητό να βάλεις στην λίστα προτίμησης πάνω πάνω το δίκτυο της gopro και να απενεργοποιήσεις στο κινητό μια επιλογή που λέει: αυτόματη αναζήτηση δικτύου σε περίπτωση απώλειας ιντερνετ (δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά κάπως έτσι το έλεγε). Άντε και το σύνδεσες όμως το κινητό σου με την κάμερα... Τι παραπάνω θα κάνεις; Είσαι με τα ΣΚΙ στο βουνό και κατεβαίνεις με 200χλμ/ω με την gopro στο κράνος. Θα βγάλεις το κινητό απ'την τσέπη να δεις αν τραβάει καλά η κάμερα; Ή θα το κάνεις αυτό όταν είσαι 15 μέτρα κάτω απ'το νερό κάνοντας scuba/snorkeling/ψαροντούφεκο; Ή μήπως θέλεις να δεις το βίντεο που μόλις τράβηξες στην gopro να streamάρει στο κινητό; Η οθόνη της gopro είναι αρκετή για ένα γρήγορο έλεγχο. Όλα τα υπόλοιπα γίνονται στον υπολογιστή, κοψίματα, ραψίματα, editing, rendering, upload στο youtube κλπ. Στο App που εγώ δεν έχω πρόβλημα να το συνδέω, έχω δώσει 5-6 ευκαιρίες... Το ανοίγω, βλέπω πως δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον να κάνω, και το ξανακλείνω. Πλέον την έχω διαγράψει την εφαρμογή από τα κινητά. Δεν θα πω "ποτέ ξανά", κι εμένα άλλωστε έχει κολλήσει η gopro από υπερθέρμανση, και μου έχει κάνει corrupt files σε Kingston κάρτες (ενώ σε Sandisk ποτέ), αλλά η επόμενή μου θα είναι DJI Osmo Action. Αν δεν με εντυπωσιάσει όμως η Osmo, θα ξαναγυρίσω. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από VanJ
polaki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2019 στις 11:01 ΜΜ, VanJ είπε Θα συμφωνήσω μαζί σου για το πόσο μπελάς είναι να καταφέρεις να συνδέσεις την GoPro σε οποιαδήποτε συσκευή ασύρματα. Ουσιαστικά συνδέεται μέσω bluetooth για να περάσει τις ρυθμίσεις και μόλις περάσει τις ρυθμίσεις με επιτυχία, τότε συνδέεται με το WiFi, μετά αλλάζει IP το κινητό τσεκάροντας αν ταιριάζουν ρυθμίσεις bluetooth με wifi. Αν το πετύχεις, συνδέεσαι πάντα τέλεια μέχρι να αλλάξεις κινητό. Αν δεν πετύχει, στο κινητό κάνεις forget device από τις bluetooth συσκευές και ξαναρχίζεις το setup, αφού πρώτα αρχικοποιήσεις πάλι και τις ρυθμίσεις της gopro. Όπως είπες και εσύ, η επόμενή μου (δηλαδή το χειμώνα πριν τα πρώτα χιόνια) θα είναι η Osmo. Έχω 2 drones της DJI και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Της αξίζει να της δώσουμε μία ευκαιρία. Καταλαβαίνω αυτά που μου λες και για τη σύνδεση, αλλά αν αποτυγχάνω εγώ να τη συνδέσω που αν μη τί άλλο έχω και μια επαφή με το αντικείμενο, δεν βλέπω πώς το mainstream target group της τα καταφέρνει. Μάλλον ΔΕΝ. Και αφού δεν μας σέβεται, και έχει 2 χρόνια να βγάλει firmware update για την 5, ας πρόσεχε. Η σύνδεση όντως σε μία κατάδυση και σε ένα σκι δεν θα χρειαστεί επί της ουσίας. Βέβαια αν με ρωτάς, δεν βλέπω γιατί πρέπει να βγάζω τα μάτια μου στην άθλια οθόνη της με την απαίσια απόκριση για να σετάρω τις ρυθμίσεις ΠΡΙΝ βουτήξω, το αν θα το χρησιμοποιώ ή όχι κατά τη διάρκεια το κινητό, ε φυσικά και δεν θα το χρησιμοποιώ. Αλλά απ'την άλλη όμως, δεν είναι μόνο το βίντεο είναι και οι φωτογραφίες. Και προσωπικά όσο η 3άρα μου ακόμα συνδεόταν (μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που την πούλησα) οι φωτογραφίες που είχα βγάλει ήταν πραγματικά φοβερές. Θέλει λίγο να συνηθίσεις τις παραξενιές της, αλλά πραγματικά αν μάθεις να τη χειρίζεσαι βγάζεις φοβερές φωτογραφίες. Αυτό λοιπόν το έχασα με το που πήγα στην 5. Γι'αυτό και έχω τόσο εκνευρισμό με την GoPro ως εταιρεία, γιατί καταφέρνεις να είσαι πρωτοπόρος, φτιάχνεις ένα πολύ ισχυρό brand name και μετά τα ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.... και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει ανταγωνισμός προκειμένου να σου ρίξει 2 σφαλιάρες να στρώσεις... Anyway τέλος, ούτε γκόμενα μου να ήταν τόση γκρίνια.. Πάμε σε Osmo τώρα και βλέπουμε! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από polaki
margaritagr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Για την dji σχόλια αναφέρουν πως παίρνει εύκολα νερό. Ειδικά στο Σκρουτζ, χρήστες αναφέρουν πως στην πρωτη επαφή με τη θάλασσα πήρε υγρασία κι η εταιρεία δεν το αναγνωρίζει ως πρόβλημα. Εγω την GoPro την βάζω μέσα στη θάλασσα σε στιγμές με έντονα κύματα, τα οποία κοπανάνε πανω στην κάμερα και δεν έχει μπει στάλα μέσα. Κι ειναι μια ταπεινή hero + lcd. Οποτε οποίος τη θέλει για χρήσης στο νερό, να έχει το νου του 1
polaki Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Στις 6/10/2019 στις 3:03 ΜΜ, margaritagr είπε Για την dji σχόλια αναφέρουν πως παίρνει εύκολα νερό. Ειδικά στο Σκρουτζ, χρήστες αναφέρουν πως στην πρωτη επαφή με τη θάλασσα πήρε υγρασία κι η εταιρεία δεν το αναγνωρίζει ως πρόβλημα. Εγω την GoPro την βάζω μέσα στη θάλασσα σε στιγμές με έντονα κύματα, τα οποία κοπανάνε πανω στην κάμερα και δεν έχει μπει στάλα μέσα. Κι ειναι μια ταπεινή hero + lcd. Οποτε οποίος τη θέλει για χρήσης στο νερό, να έχει το νου του Πολύ σωστή παρατήρηση. Άρα μακρυά από την OSMO μέχρι νεωτέρας. 1
VanJ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Στις 6/10/2019 στις 3:03 ΜΜ, margaritagr είπε Για την dji σχόλια αναφέρουν πως παίρνει εύκολα νερό. Ειδικά στο Σκρουτζ, χρήστες αναφέρουν πως στην πρωτη επαφή με τη θάλασσα πήρε υγρασία κι η εταιρεία δεν το αναγνωρίζει ως πρόβλημα. Εγω την GoPro την βάζω μέσα στη θάλασσα σε στιγμές με έντονα κύματα, τα οποία κοπανάνε πανω στην κάμερα και δεν έχει μπει στάλα μέσα. Κι ειναι μια ταπεινή hero + lcd. Οποτε οποίος τη θέλει για χρήσης στο νερό, να έχει το νου του Επειδή στα ρολόγια και γενικότερα στις ηλεκτρονικές συσκευές που λένε 3atm (= 30 μέτρα) στις οδηγίες λένε για τυχαία επαφή με πιτσιλιές από ιδρώτα και βροχή, και αποφυγή άμεσης επαφής με τρεχούμενο ή στάσιμο νερό, στις 5atm ή 50μ λέει ναι για ντουζ αλλά όχι για κολύμπι, βουτιές ή καταδύσεις, και στις 10atm ή 100m τότε πλέον επιτρέπεται το κολύμπι, δεν θα έβαζα ποτέ στη θάλασσα μια συσκευή που λέει 10μ. Και η GoPro δεν μπαίνει ποτέ χωρίς την dive suit, κι ας λέει 10m. Ας μην ξεχνάμε και ότι στα casio πχ έλεγε 5atm/50μ και στις οδηγίες έλεγε: όταν είναι στο νερό δεν επιτρέπεται να πατάτε τα κουμπιά. Το θέμα με τις αδιάβροχες θήκες είναι πως μπορείς να ελέγξεις στο τέλος της βουτιάς σου αν πήρε έστω και λίγη υγρασία, ενώ σε μια σκέτη συσκευή θα το καταλάβεις μόνο όταν θα είναι πλέον πολύ αργά.
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Tην παραγγειλα σημερα απο το site της go pro το bundle που το εχει σε πολυ καλη τιμη μαζι με το diving house γιατι βουταω και το adventure kit .Στο πλανο ειναι να παρω και το go pole dome .
CheOnWeb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 9 minutes ago, Fotis13 said: Μολις παρελαβα με ups Με γειες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα