Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, margaritagr είπε

Ήθελα οθόνη μπροστά ενεργή σαν της dji και θα την χτυπαγα για πλάκα. 

Τώρα ξενέρωσα τη ζωή μου. 

Δεν σε χαλασε Μαργαριτα που εχω την 7 .

Αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος  με ψηνει η 8    τα mods ,το hypersmooth  2.0   αν ισχυει  η διαφορα που ειδαμε στο trailer παιζει να καταργησει το gimball  τουλαχιστον για ερασιτεχνικη χρηση .

Oποτε καταληγουμε παλι οτι αν εξαιρεσουμε τους σουβλακοφαγους  και τις βολτες με τα ποδηλατακια  η  go pro  εξακολουθει να ειναι μονοδρομος στις action cams στις σοβαρες δραστηριοτητες .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, djsaxsax είπε

Μια παρέα 3 ατόμων είχαμε πέρσυ την 7black αγοράσμενες για ταξίδια στην ευρωπαικες Άλπεις για σκι(και παλιοτερα την 6 κτλ)

Όλοι αντιμετωπίζαμε μεγάλα θέματα

-παταγες να σβήσει η κάμερα και εσβηνε κατά βούληση στον χρόνο που αυτή ήθελε ποτέ την στιγμή που παταγες

-για να συνδεθούν τα android κινητά (σε σχέση με τα iPhone) με την κάμερα κάναμε τάμα στη Μεγαλόχαρη

-το software λαγκαρε

-η κάμερα έπαιρνε φωτιά όταν τραβαγες 4k για πάνω από 2-3 λεπτά

-οι φωνητικές εντολές δούλευαν σε ένα 50%

Με το που γυρίσαμε και οι τρεις ακαριαία τις δώσαμε ....ο ένας.εχει πάρει την osmio και είναι πολύ ευχαριστημένος

Εγώ?

Ποτέ ξανά GoPro.......

εχω αλλαξει 3 7αρες και καμποες 5αρες και 6αρες. Τις 7αρες τις εδωσα σε 1 φιλο τη μια, στην αδερφη μου την αλλη και την 3η την εχω.

ολα αυτα που αναφερεις ειναι αληθειες αλλα οχι ο κανονας.

Μου εχει τυχει δηλαδη να πατας να σβησει και να μην σβηνει αμεσως. ομως με μερικα δευτερολεπτα πατημα να σβηνει. αυτο ειναι λογικο καμια φορα οταν κανει διεργασιες. αν δηλαδη εγγραφες βιντεο ή την κουνας και αλλαζει η κλιση της κλπ τοτε επειδη δουλευουν πολλοι αισθητηρες τρωει το σκαλωμα, δεν ειναι οτι μονιμως συμβαινει. 

Οταν τραβας βιντεο υψηλης αναλυσης ανεβαζει θερμοκρασια, λογικο δεν ειναι? θελετε action camera μισης παλαμης να κανει παπαδες, δε θα ανεβασει? αρκει να μην χαλαει και να μην εχει θεματα το βιντεο.

Φωνητικες εντολες δε δουλευω σχεδον ποτε αλλα για δοκιμη μες το σπιτι μου δουλεψαν σωστα.

Συνδεση με ανδροιδ κινητα, τοσο με samsung οσο και με huawei δεν ειχα κανενα θεμα στα 5ghz  με την 7αρα και με ναυαρχιδες.

Με τις προηγουμενες δεν επαιζε στα 5 με αλλες μαρκες πλην samsung Και iphone, και ειναι γνωστο το θεμα των καναλιων που εκπεμπει.

Ομως αποσυνδεσεις ή προβληματα σπανια ειχα, και ουσιαστικα ειχα αν εσβηνε η οθονη του κινητου που εχανε τη συνδεση λιγο χωρις ομως να επηρεαζει την καμερα οταν γραφει.

Σιγουλα λοιπον το λογισμικο της δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα οκ, δινει ο,τι καλυτερο σε ολους τους τομεις και τη θεωρω πολυ ανταγωνιστικη.

Επισης η ποιοτητα των βιντεο ειναι πραγματικα πολυ καλη και παντα δεδομενου του μεγεθους της κλπ..

Οσο για τη χρηση smartphone με rugged θηκες που αναφερθηκε, δεν ειναι το ιδιο, οι καμερεςς αυτες ειναι μικρες σαν μια μπουκια, το κινητο που ειναι μεγαλο κινδυνευει απο πολλα σε action ληψεις και δε βολευει το κουβαλημα ουτε το στησιμο του.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, soter79 είπε

Η gopro7 black ειναι απιθανη (την εχω εναν χρονο) λογικα και η 8 θα τα σπαει.

Αν και συμπαθω την Sony στις Action cam (οπτικη σταθεροποιηση) η Gopro7 για εμενα ειναι βασιλιας.

Πολυ δυνατα και επαγγελματικα πλανα μπορουν να παραχθουν με απλες τεχνικες αλλα και με πιο

εξεζητημενες. Αν δεν ειναι και πολυ βαρια θα μπορει να χρησιμοποιηθει και πανω σε drone για απιστευτα πλανα.

Μιας και εχεις την 7 black αν θες απάντησε μου στην λεπτομέρεια που ψάχνω:
a. Διαθέτει πάποια επιλογή bitrate αν π.χ  δεν θες το maximum birate σε μια σκηνή

ή σε κάθε συγκεκριμένο resolution εχει μόνο μια επιλογή bitrate?

b. Αν γνωρίζεις τα bitrates για τα 30 και 24 fps γιατί δεν μπορώ να βρω κάπου αυτή την πληροφορία.

(Λογικά κάτι ανάλογο θα έχει και η 7)

Δημοσ.

Τώρα με πιο ισχυρό τζάμι στο φακό (2 χιλιοστά αντί για 1.3) αλλά για πρώτη φορά το τζάμι αυτό δεν αλλάζει! Αν το γρατζουνίσεις, μένεις με την γρατζουνιά. Προνόησαν και έβγαλαν tempered glass lens + screen protector (στα 20€). 

Η ενσωματωμένη πλέον βάση της κάμερας ευτυχώς είναι αφαιρούμενη, αν και κάπου αναφέρθηκε πως τα folding fingers (όπως τα ονόμασαν) είναι μεταλλικά. Επίσης στα 20€.

Α, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η dive suit κοστίζει 50€ και όχι 65!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, djsaxsax είπε

Μια παρέα 3 ατόμων είχαμε πέρσυ την 7black αγοράσμενες για ταξίδια στην ευρωπαικες Άλπεις για σκι(και παλιοτερα την 6 κτλ)

Όλοι αντιμετωπίζαμε μεγάλα θέματα

-παταγες να σβήσει η κάμερα και εσβηνε κατά βούληση στον χρόνο που αυτή ήθελε ποτέ την στιγμή που παταγες

-για να συνδεθούν τα android κινητά (σε σχέση με τα iPhone) με την κάμερα κάναμε τάμα στη Μεγαλόχαρη

-το software λαγκαρε

-η κάμερα έπαιρνε φωτιά όταν τραβαγες 4k για πάνω από 2-3 λεπτά

-οι φωνητικές εντολές δούλευαν σε ένα 50%

Με το που γυρίσαμε και οι τρεις ακαριαία τις δώσαμε ....ο ένας.εχει πάρει την osmio και είναι πολύ ευχαριστημένος

Εγώ?

Ποτέ ξανά GoPro.......

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣΤΑ!!!

ΠΕΣΤΑ γιατί δεν με πιστεύει κανείς!!!!

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ GoPro....!!!

ΥΓ: Εγώ σε iPhone δεν κατάφερνα ποτέ να συνδεθώ. Στις διακοπές μου φέτος πήρα (τόσο μ****ας είμαι) ένα φθηνό android 120€ να κάνω τη δουλειά μου για να μπορώ να πάρω τα πλάνα που θέλω με την GoPro, νομίζοντας ότι θα συνδεθεί.... και ούτε με αυτό συνδεόταν η Hero5 black που έχω. Βαριέμαι ακόμα και να τη δώσω, γιατί μου κάνουν κάτι παζάρια κόψε 10, κόψε 15€ λες και είμαι τουρκόγυφτος στο grand bazaar. Το μεγαλύτερο fail αγοράς που έχω κάνει.

Επεξ/σία από polaki
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, VanJ είπε

Α, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η dive suit κοστίζει 50€ και όχι 65!

To οποιο ειναι εξαιρετικο και αξιοπιστο σε βαθη αρκετα μεγαλυτερα της πιστοποιησης του .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε

Σιγουλα λοιπον το λογισμικο της δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα οκ, δινει ο,τι καλυτερο σε ολους τους τομεις και τη θεωρω πολυ ανταγωνιστικη.

Επισης η ποιοτητα των βιντεο ειναι πραγματικα πολυ καλη και παντα δεδομενου του μεγεθους της κλπ..

Δεν αμφισβητεί κανείς την ποιότητα, αλλά σαν value for money σε σχέση με άλλες απλά είναι 0. Απλά το αναφέρω, καθώς δεν παραπονέθηκα ποτέ για το κόστος της. Προσωπικά με ενδιαφέρει το καλύτερο video, το αν θα δώσω 50 και 100€ παραπάνω δεν με νοιάζει, γιατί σε 7-8 χρόνια που θα βλέπω τα video θα λέω έπρεπε να είχα πάρει την καλύτερη. 

Παρ' όλα αυτά δεν μπορούμε να λέμε "το λογισμικό της δεν είναι ότι καλύτερο" και να το περνάμε έτσι στο ντούκου. 

Υπάρχουν ΣΟΒΑΡΑ θέματα, τα οποία η εταιρεία επανειλημμένα σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις τις απλά τα αγνοεί. Άρα για μένα σαν εταιρεία έχει πεθάνει, ο μόνος λόγος που μπήκα εδώ ήταν για να κράξω. Αν ΕΝΑΣ με ακούσει και έχει δεύτερες σκέψεις, επιτυχία είναι. Δεν θα χαϊδεύουμε τα αφτιά καμίας εταιρείας. 

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Oποτε καταληγουμε παλι οτι αν εξαιρεσουμε τους σουβλακοφαγους  και τις βολτες με τα ποδηλατακια  η  go pro  εξακολουθει να ειναι μονοδρομος στις action cams στις σοβαρες δραστηριοτητες .

Δυστυχώς ναι. Αλλά αν δεν μπορώ να το συνδέσω με κινητό (iPhone XS, 7 Plus ακόμα και με 6s αλλά και ένα android της κακιάς ώρας), η μοναδική χρήση που μπορώ να κάνω είναι να την πατάω να γράφει και ότι γράψει. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, polaki είπε

Δυστυχώς ναι. Αλλά αν δεν μπορώ να το συνδέσω με κινητό (iPhone XS, 7 Plus ακόμα και με 6s αλλά και ένα android της κακιάς ώρας), η μοναδική χρήση που μπορώ να κάνω είναι να την πατάω να γράφει και ότι γράψει. 

Δεν αμφισβητω αυτο που λες, αλλα εγω δεν  εχω παρομοιο θεμα .

• Like 1
Δημοσ.

Πέραν των προβλημάτων που είχαν ακουστεί για την hero 7 νομίζω ότι με μια πιο σωστή τιμολόγηση εξαιτίας του ανταγωνισμού θα τα πάει πολύ καλά. Όπως και να το κάνουμε έχει το καλύτερο όνομα στις action cam και μαζί με το hypersmooth 2 θα είναι αρκετά δελεαστική επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mercier είπε

Μιας και εχεις την 7 black αν θες απάντησε μου στην λεπτομέρεια που ψάχνω:
a. Διαθέτει πάποια επιλογή bitrate αν π.χ  δεν θες το maximum birate σε μια σκηνή

ή σε κάθε συγκεκριμένο resolution εχει μόνο μια επιλογή bitrate?

b. Αν γνωρίζεις τα bitrates για τα 30 και 24 fps γιατί δεν μπορώ να βρω κάπου αυτή την πληροφορία.

(Λογικά κάτι ανάλογο θα έχει και η 7)

Καλημερα

Λοιπον το bitrate δεν εχω δει στο μενου να επιλεγουμε ποσο θα ειναι , αυτο που βλεπω ειναι οτι η καμερα εχει προεπιλεγμενη ρυθμιση σε καθε αναλυση και ταχυτητα frame.

4K  3840*2016  30fps  (Data rate 59155 kbps) - (Bit rate 185 kbps)

4K 3840*2016   24fps  (Data rate 61426 kbps) - (Bit rate 193 kbps)

4K 3840*2016   60fps  (Data rate 79080 kbps) - (Bit rate 192 kbps)

2.7K 2704*1528   120fps  (Data rate 78188 kbps) - (Bit rate 190 kbps)

Τα παραπανω δεν τα βρηκα καπου στο ιντερνετ ειναι οι μετρησεις που βλεπω στα δικα μου βιντεο.(τραβηξα δοκιμαστικα κλιπακια των 20sec)

σε post production στο adobe premiere την αναλυση το bitrate και γενικα τα παντα στο βιντεο μπορεις να τα αλλαξεις.

Κατα την γνωμη μου η ποιοτητα απο την πηγη πρεπει να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη και απο κει και περα μπορουμε να παραγουμε βιντεο

χαμηλοτερης ποιοτητα και αναλυσης πολυ ευκολα. Το αντιθετο ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο.

Θα ηθελα να πω επισης οτι εχω κανει δοκιμη Gopro7 black με hypersmooth on πανω σε gimbal και βγαζει πλανα απιστευτα σταθερα σε οποιεσδηποτε συνθηκες.

Την εχω πεταξει με Drone σε υψηλο frame rate και κανοντας slow motion ηταν απιστευτη η λεπτομερια.

Τελος μεσα στην θαλασσα τα πλανα που εβγαλα ηταν υπερβολικα καλα για ερασιτεχνη (επτανησα βοηθα και το μερος)

Ελπιζω να βοηθησα

Επεξ/σία από soter79
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, polaki είπε

Δεν αμφισβητεί κανείς την ποιότητα, αλλά σαν value for money σε σχέση με άλλες απλά είναι 0. Απλά το αναφέρω, καθώς δεν παραπονέθηκα ποτέ για το κόστος της. Προσωπικά με ενδιαφέρει το καλύτερο video, το αν θα δώσω 50 και 100€ παραπάνω δεν με νοιάζει, γιατί σε 7-8 χρόνια που θα βλέπω τα video θα λέω έπρεπε να είχα πάρει την καλύτερη. 

Παρ' όλα αυτά δεν μπορούμε να λέμε "το λογισμικό της δεν είναι ότι καλύτερο" και να το περνάμε έτσι στο ντούκου. 

Υπάρχουν ΣΟΒΑΡΑ θέματα, τα οποία η εταιρεία επανειλημμένα σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις τις απλά τα αγνοεί. Άρα για μένα σαν εταιρεία έχει πεθάνει, ο μόνος λόγος που μπήκα εδώ ήταν για να κράξω. Αν ΕΝΑΣ με ακούσει και έχει δεύτερες σκέψεις, επιτυχία είναι. Δεν θα χαϊδεύουμε τα αφτιά καμίας εταιρείας. 

Αντε και συμφωνησα μαζι σου σε ολα. 

Πες μου σε παρακαλώ μια αντίστοιχη καλύτερη η ιδια καμερα για μενα που κανω snowboard, καταδυσεις και θέλω να γυριζω και βιντεο με την φαμιλια μου και σε ταξιδια. 

Γιατί οσο και να ψάχνω δεν έχω βρει κάτι. 

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ έχω χάσει βίντεο καθότι κόλλησε, με το προ προηγούμενο firmware. Με το νέο firmware δεν είχα ποτέ θέμα. Η σύνδεση με το iPhone ήταν πάντα απροβλημάτιστη. 
Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ η osmo, αλλά  στο Ίντερνετ υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα για θέματα στεγανοποίησης. Οπότε έμεινα μακρυά. 
Σε αυτά τα χρήματα και με τις ευκολίες που έχει, κατά βάση η σταθεροποίηση, δε νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, pallisi είπε

Και εγώ έχω χάσει βίντεο καθότι κόλλησε, με το προ προηγούμενο firmware. Με το νέο firmware δεν είχα ποτέ θέμα. Η σύνδεση με το iPhone ήταν πάντα απροβλημάτιστη. 
Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ η osmo, αλλά  στο Ίντερνετ υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα για θέματα στεγανοποίησης. Οπότε έμεινα μακρυά. 
Σε αυτά τα χρήματα και με τις ευκολίες που έχει, κατά βάση η σταθεροποίηση, δε νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός. 

το θεμα ειναι, αυτη η την 360 αραγε? 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, tyxodioktis100 είπε

Πες μου σε παρακαλώ μια αντίστοιχη καλύτερη η ιδια καμερα για μενα που κανω snowboard, καταδυσεις και θέλω να γυριζω και βιντεο με την φαμιλια μου και σε ταξιδια. 

Ευχαριστώ

Ακούγονται καλά για την αντίστοιχη action cam της Sony. Εμένα και μόνο το σχήμα της Sony με κάνει να μη θέλω καν να ΔΙΑΒΑΣΩ τα review, πόσο μάλλον να την πάρω. 

Από κει και πέρα είπα ότι από άποψη ποιότητας φυσικά και είναι κορυφαία. Προσωπικά ΕΓΩ δεν μπορώ να τη συνδέσω σε κανένα mobile device. Συνεπώς για το 70% της χρήσης που θέλω να κάνω εγώ μου είναι άχρηστη. 

Μιλάμε για μια εταιρεία όπως η GoPro. Δεν είναι καμιά startup 7 ατόμων απ'το insomnia. ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ να υπάρχουν 2,800,000 αποτελέσματα στο cannot connect gopro with iphone και η εταιρεία να αμολάει αετό. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν πόσο καλή ποιότητα έχει. ΕΓΩ δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω, και όσο βλέπω ότι η εταιρεία δεν νοιάζεται καθόλου, τόσο δεν την προτιμάω. 

Μιλάμε για την ίδια εταιρεία που έβγαλε το μεγαλύτερο fail drone, το Karma. Και μόνο από αυτό, ήταν για φούντο. Κοροϊδία σκέτη. Επίσης μιλάμε για την ίδια εταιρεία που πειραματίζεται ΜΑΛΑΚΩΔΩΣ με τα ΟΝΟΜΑΤΑ των applications της, δηλαδή ποιός ΧΑΖΟΣ αλλάζει το όνομα του APP (ευτυχώς το γύρισαν πάλι στο κανονικό όνομα, οι στόκοι) αντί να κάτσει να λύσει τα προβλήματα... Και επειδή οκ πες σε iphone εγώ είχα προβλήματα, δείτε και η αντίστοιχη εφαρμογή του android τί ΧΕΙΡΙΣΤΑ reviews παίρνει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gopro.smarty&hl=en

Τίποτα, ποτέ ξανά Gopro, δεν έχω κάτι άλλο να δηλώσω. 

image.png.772f4afd54b7608cf68b8b51cb49092b.png

Δημοσ.
21 hours ago, tyxodioktis100 said:

Δύο φίλοι έχουν πάρει την osmio....για χρήση σε βουνό σκι κτλ είναι σούπερ.....δεν ξέρω να σ πω για βουτιές αν κανει αλλά αδερφέ επειδή και εγώ είμαι στις καταδύσεις μετά τα δέκα δεκαπέντε μέτρα θες κάμερα καλή με φακό και flash.....ούτε η GoPro θα σου κάνει δουλειά......αν θες περίμενε για την osmio 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...