voltmod Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Όπως αναμενόταν, η GoPro ανακοίνωσε τη νέα της ναυαρχίδα HERO8 Black μαζί με την 2η γενιά της τεχνολογίας σταθεροποίησης HyperSmooth και τα νέα GoPro Mods. H νέα κορυφαία action camera της δημοφιλούς εταιρείας υποστηρίζει λήψη video 4K στα 60fps και 1080p στα 240fps καθώς και λειτουργία ζωντανής ροής Full HD (1080p) μέσω WiFi μαζί με λήψη φωτογραφιών 12MP. Επιπλέον υπάρχει λειτουργία RAW, μαζί με έως και 8x λήψη αργής κίνησης, αλλά και TimeWarp 2.0 (ρυθμίσει αυτόματα το rate στα super-speed videos) ενώ η εταιρεία λέει πως η λειτουργία HDR έρχεται επίσης βελτιωμένη. Η τεχνολογία σταθεροποίησης HyperSmooth 2.0 προσθέτει πολλαπλά επίπεδα σταθεροποίησης τώρα, συμπεριλαμβάνοντας και in-app horizon levelling, και λειτουργεί με όλα τα frame rates και αναλύσεις. Η κάμερα προσφέρει τώρα τέσσερις εικονικούς φακούς, Narrow, Linear (distortion-free), Wide και SuperView και ο ήχος είναι επίσης βελτιωμένος σύμφωνα με την GoPro, με καλύτερο «φιλτράρισμα» του ανέμου, των κραδασμών κ.ά. Επιπλέον, υποστηρίζεται και φωνητικός έλεγχος με δεκατέσσερις συνολικά εντολές. Η HERO8 Black είναι αδιάβροχη μέχρι βάθος 10 μέτρων χωρίς θήκη, ωστόσο η σημαντικότερη βελτίωση στο σώμα της είναι ο «frameless» σχεδιασμός. Η κάμερα τώρα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε mount της GoPro από μόνη της, χωρίς να είναι απαραίτητο κάποια θήκη/ frame. Η νέα GoPro HERO8 Black στοιχίζει $399,99. Μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, είναι η κυκλοφορία των GoPro Mods μαζί με την HERO8 Black. Αν και έχουν κυκλοφορήσει διάφορα αξεσουάρ από τρίτους, η GoPro αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη το «frameless design» της νέας της κάμερας, προσφέρει τρία αξεσουάρ για την κάμερα, το Media Mode, το Display Mod και το Light Mod. Το πρώτο, είναι ένα add-on με μικρόφωνο, η απόδοση του οποίου περιγράφεται από την GoPro ως τύπου «shotgun-mic», που συνοδεύεται από 3.5mm και HDMI-out. Επίσης διαθέτει και δύο cold-show βάσεις. Το Display Mod προσθέτει στην κάμερα μία flip-up οθόνη που αναμένεται να χαροποιήσει τους vloggers. Το Light Mod προσθέτει φωτισμό LED ώστε η κάμερα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες όπου το φως είναι ελάχιστο. Τα Media Mode, Display Mod και Light Mod στοιχίζουν $79,99, $79,99 και $49,99 αντίστοιχα. SlashGear Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
soter79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Η gopro7 black ειναι απιθανη (την εχω εναν χρονο) λογικα και η 8 θα τα σπαει. Αν και συμπαθω την Sony στις Action cam (οπτικη σταθεροποιηση) η Gopro7 για εμενα ειναι βασιλιας. Πολυ δυνατα και επαγγελματικα πλανα μπορουν να παραχθουν με απλες τεχνικες αλλα και με πιο εξεζητημενες. Αν δεν ειναι και πολυ βαρια θα μπορει να χρησιμοποιηθει και πανω σε drone για απιστευτα πλανα. 4
vagdesign Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Αν κάνει αυτά που δείχνει το video/trailer/ad τότε πείτε αντίο στα gimbals και στις θήκες. Αν δεν είναι άλλη μια αποτυχία από θέμα ήχου/software/υπερθέρμανσης όπως πρακάτοχοί της, τότε θα σκίσει σε πωλήσεις. Θα φανεί σε (όχι πληρωμένα) reviews... 2
djsaxsax Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Μια παρέα 3 ατόμων είχαμε πέρσυ την 7black αγοράσμενες για ταξίδια στην ευρωπαικες Άλπεις για σκι(και παλιοτερα την 6 κτλ) Όλοι αντιμετωπίζαμε μεγάλα θέματα -παταγες να σβήσει η κάμερα και εσβηνε κατά βούληση στον χρόνο που αυτή ήθελε ποτέ την στιγμή που παταγες -για να συνδεθούν τα android κινητά (σε σχέση με τα iPhone) με την κάμερα κάναμε τάμα στη Μεγαλόχαρη -το software λαγκαρε -η κάμερα έπαιρνε φωτιά όταν τραβαγες 4k για πάνω από 2-3 λεπτά -οι φωνητικές εντολές δούλευαν σε ένα 50% Με το που γυρίσαμε και οι τρεις ακαριαία τις δώσαμε ....ο ένας.εχει πάρει την osmio και είναι πολύ ευχαριστημένος Εγώ? Ποτέ ξανά GoPro....... 7 2 3
mr.mister Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Kαλα ολα αυτα, αλλα σε ποιοτητα εικονας να δουμε αν θα ξεπερασει την Sony x3000
Chocobo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 35 λεπτά πριν, djsaxsax είπε Μια παρέα 3 ατόμων είχαμε πέρσυ την 7black αγοράσμενες για ταξίδια στην ευρωπαικες Άλπεις για σκι(και παλιοτερα την 6 κτλ) Όλοι αντιμετωπίζαμε μεγάλα θέματα -παταγες να σβήσει η κάμερα και εσβηνε κατά βούληση στον χρόνο που αυτή ήθελε ποτέ την στιγμή που παταγες -για να συνδεθούν τα android κινητά (σε σχέση με τα iPhone) με την κάμερα κάναμε τάμα στη Μεγαλόχαρη -το software λαγκαρε -η κάμερα έπαιρνε φωτιά όταν τραβαγες 4k για πάνω από 2-3 λεπτά -οι φωνητικές εντολές δούλευαν σε ένα 50% Με το που γυρίσαμε και οι τρεις ακαριαία τις δώσαμε ....ο ένας.εχει πάρει την osmio και είναι πολύ ευχαριστημένος Εγώ? Ποτέ ξανά GoPro....... Υπερτιμημενες ειναι οι action cameras , περαν του τεχνικου που λες η ποιοτητα εικονας ειναι για γελια.Τετοιες καμερες δεν επρεπε να ξεπερνανε τα 200 ευρω. 11 2 1
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, djsaxsax είπε Μια παρέα 3 ατόμων είχαμε πέρσυ την 7black αγοράσμενες για ταξίδια στην ευρωπαικες Άλπεις για σκι(και παλιοτερα την 6 κτλ) Όλοι αντιμετωπίζαμε μεγάλα θέματα -παταγες να σβήσει η κάμερα και εσβηνε κατά βούληση στον χρόνο που αυτή ήθελε ποτέ την στιγμή που παταγες -για να συνδεθούν τα android κινητά (σε σχέση με τα iPhone) με την κάμερα κάναμε τάμα στη Μεγαλόχαρη -το software λαγκαρε -η κάμερα έπαιρνε φωτιά όταν τραβαγες 4k για πάνω από 2-3 λεπτά -οι φωνητικές εντολές δούλευαν σε ένα 50% Με το που γυρίσαμε και οι τρεις ακαριαία τις δώσαμε ....ο ένας.εχει πάρει την osmio και είναι πολύ ευχαριστημένος Εγώ? Ποτέ ξανά GoPro....... Ξέχασες τη μπαταρία που είναι για γέλια. ...και για πες που κατέληξες;
bugsbunnie Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Πάρα πολύ καλό βίντεο-preview, δείχνει όσα θα κάνω την επόμενη ζωή μου που θα έχω πολλά λεφτά και πολύ ελεύθερο χρόνο...
soter79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, djsaxsax είπε Μια παρέα 3 ατόμων είχαμε πέρσυ την 7black αγοράσμενες για ταξίδια στην ευρωπαικες Άλπεις για σκι(και παλιοτερα την 6 κτλ) Όλοι αντιμετωπίζαμε μεγάλα θέματα -παταγες να σβήσει η κάμερα και εσβηνε κατά βούληση στον χρόνο που αυτή ήθελε ποτέ την στιγμή που παταγες -για να συνδεθούν τα android κινητά (σε σχέση με τα iPhone) με την κάμερα κάναμε τάμα στη Μεγαλόχαρη -το software λαγκαρε -η κάμερα έπαιρνε φωτιά όταν τραβαγες 4k για πάνω από 2-3 λεπτά -οι φωνητικές εντολές δούλευαν σε ένα 50% Με το που γυρίσαμε και οι τρεις ακαριαία τις δώσαμε ....ο ένας.εχει πάρει την osmio και είναι πολύ ευχαριστημένος Εγώ? Ποτέ ξανά GoPro....... -Μετα απο το τελευταιο update της gopro πατας παρατεταμενα το κουμπι για 5 δευτερα και το αφησεις για να σβησει - xiaomi και lenovo κινητα που εχω συνδεονται χωρις προβλημα - το software δεν μου εχει κανει κατι μεχρι στιγμης -φωνητικες εντολες δεν χρησιμοποιω -εχω γραψει ταξιδι αθηνα πατρα σε 4Κ με τροφοδοσια απο το αμαξι για να αντεξει η μπαταρια, ειναι η αληθεια εκαιγε σαν να την εβγαλες απο το φουρνο αλλα κατα τα αλλα τιποτα δεν εγινε. Για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι μετοχος της Gopro απλα επειδη ειναι η 6 κατα σειρα action cam που εχω αγορασει μεχρι στιγμης δεν εχω δει καλυτερη. Στην κατοχη μου εχω Sony as100 (πολυ καλη) - rollei(πατατα) και αλλες. Για την osmio δεν ξερω και δεν εχω δει απο κοντα, απο το youtube φαινεται οτι ειναι καλη εικονα αλλα ο ηχος δεν ειναι και τοσο. Και φυσικα κατω απο το νερο η GOpro τα σπαει μεχρι στιγμης για εμενα, ειμαι ομως ανοικτος σε προτασεις να δω βιντεο στο ιντερνετ απο αλλες καμερες. 11 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε Ξέχασες τη μπαταρία που είναι για γέλια. ...και για πες που κατέληξες; η μπαταρια κραταει σε εμενα 1 ωρα και 30 λεπτα περιπου αναλογα με το ρυθμο FPS και την αναλυση. Μιλαω παντα για την Gopro 7 black με κλειστο το gps και την οθονη σβηστη
GlBodhi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καταλαβαίνω απόλυτα όσους είχαν το θέμα με lag,υπερθέρμανση,αποφόρτιση μπαταρίας κλπ .Αυτος εξάλλου ήταν και ο λόγος να πουλήσω την hero 6 ..Γενικά πιστεύω εκτός του stabilization η Gopro είχε την καλύτερη σειρά με την 4 silver και επίσης την 5 session(με το καλύτερο design για εμένα).Ο χρόνος αναμονής που είχαμε για την 8 δυστυχώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (είναι κάτι σαν 7s )...είμαι πολύ περίεργος να δω την απάντηση της DJI με την action 2...παρόλο αυτά αν έχεις υπομονή και ορεξη σίγουρα και η Gopro έχει πολλά να σου δώσει.Κανει πολλά πράγματα καλά όπως φορητότητα,οθόνη,ποιότητα. 1
Maisimba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι νέες συσκευες κινητών θα μπορουσαν ανετα με μια rugged case να αντικαταστήσουν τη χρήση action cameras κατα 90% των περιπτώσεων, οπως η gopro. Bλ. Iphone 11 pro 4k 60 fps, waterproof 4m for 30min 3 focal lengths etc. O ανταγωνισμός μαίνεται... 🤔😁😂 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Maisimba
margaritagr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Ήθελα οθόνη μπροστά ενεργή σαν της dji και θα την χτυπαγα για πλάκα. Τώρα ξενέρωσα τη ζωή μου. 2
alexakos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, margaritagr είπε Ήθελα οθόνη μπροστά ενεργή σαν της dji και θα την χτυπαγα για πλάκα. Τώρα ξενέρωσα τη ζωή μου. οχι ρε μαργαριτα... Μην μας το κανεις αυτο...
whoever81 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το σίγουρο είναι ότι στην GoPro κάνουν τρομερά promotional trailers... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα