Me_My_Self_And_I Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Σκέφτηκα να κάνω αυτό το ποστ για βοήθεια σε όσους δεν έχουν τις κατάλληλες κάρτες γραφικών ώστε να τρέξουν όλα τα παιχνίδια. Καθένας ας προσθέσει τις γνώσεις του για να γλιτώσει κάποιος από τη δυσάρεστη θέση να αγοράσει ένα παιχνίδι η μια κάρτα γραφικών και να μην μπορεί να παίξει. Όποιος κάνει ποστ ας αναφέρει κάρτες και παιχνίδια με διαχωρισμό σε αυτά που δεν ξεκινάνε καν (δώστε περισσότερο βάρος) και σε αυτά που παίζονται δύσκολα λόγω χαμηλών frames/sec. Εγώ έχω την gforce mx440 και δεν παίζει: 1. Silent Hill 3 (edit:driver 45.23 ή 53.04 δεν Θυμάμαι ακριβώς) 2. Splinter Cell: Pandora Tomorrow demo (edit:driver 56.64) (Αυτά έχω δοκιμάσει) Υ.Γ έκανα εδώ το ποστ γιατί μάλλον διαβάζοντας αυτό, πολλοί θα αλλάξουν γνώμη για αγορά GPU. Αν κάποιος συντονιστής νομίζει ότι είναι καλύτερα να μεταφερθεί στα παιχνίδια ας το κάνει.
BadBoy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Καλύτερα να αναφέρεις και τους drivers που χρησιμοποίησες για να κάνεις το τεστ. Πάντως εγώ με Radeon 9600pro δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα που να μη λύθηκε με αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας ή με εγκατάσταση patch του παιχνιδιού. Για την ιστορία το παιχνίδι που με παίδεψε περισσότερο ήταν το GTAIII το οποίο τελικά δέχθηκε να παίξει μετά το format.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Άντε, μια προσθήκη που μου έρχεται πρόχειρη (αν και αναφέρεται στο readme του παιχνιδιού): 1. Prince of Persia: SoT (με Catalysts 3.7 και προγενέστερους). Καλό thread, αν και υποπεύομαι πως θα έχουμε κρούσματα παιδιών, που νομίζουν πως το παιχνίδι δεν παίζει γενικά, επειδή δεν παίζει στο δικό τους μηχάνημα...
parsifal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Καλημέρα, πριν λίγο ξεφύλλιζα το CΓΟ και στις τελευταίες σελίδες με τις συμβουλές, αναφέρει τη συγκεκριμένη αδυναμία που έχουν οι ΜΧ με το Prince Of Persia και προτείνει τη χρήση του προγράμματος Analyzer 3D - με τραγική πτώση στις επιδόσεις φαντάζομαι, καθώς είναι κάτι αντίστοιχο με τους wrappers που κυκλοφορούν για εκτέλεση παιχνιδιών που απαιτούν Voodoo Graphics κάρτα.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Na sas pw oti dokimasa to Splinter Cell: Pandora Tomorrow demo me 3d Analyzer xwris apotelesma :oops: dokimasa ena soro rythmiseis :? alla.. tpt
Spyrus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 The following unsupported 3D accelerators do not work with Max Payne 2: 3dfx Voodoo, Voodoo2, Voodoo3, Voodoo Rush 3Dlabs Permedia, Permedia2 ATI RAGE II/II+/IIc, RAGE PRO, Rage Fury Maxx Cirrus Logic Laguna3D (CL5465) Intel i740, i810 integrated, i815 integrated Matrox Millennium II, Mystique, G200 NVIDIA RIVA 128/128ZX PowerVR Neon 250i S3 Savage 2000, Savage3D, Trio64 3D, Virge/DX/GX/VX Rendition Verite V1000/V2200 Some older integrated / laptop display adapters (Neomagic, Trident)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.