Προς το περιεχόμενο

Με ποιες κάρτες γραφικών δεν παίζουν κάποια games

Me_My_Self_And_I

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να κάνω αυτό το ποστ για βοήθεια σε όσους δεν έχουν τις κατάλληλες κάρτες γραφικών ώστε να τρέξουν όλα τα παιχνίδια. Καθένας ας προσθέσει τις γνώσεις του για να γλιτώσει κάποιος από τη δυσάρεστη θέση να αγοράσει ένα παιχνίδι η μια κάρτα γραφικών και να μην μπορεί να παίξει.

Όποιος κάνει ποστ ας αναφέρει κάρτες και παιχνίδια με διαχωρισμό σε αυτά που δεν ξεκινάνε καν (δώστε περισσότερο βάρος) και σε αυτά που παίζονται δύσκολα λόγω χαμηλών frames/sec.

Εγώ έχω την gforce mx440 και δεν παίζει:

1. Silent Hill 3 (edit:driver 45.23 ή 53.04 δεν Θυμάμαι ακριβώς)

2. Splinter Cell: Pandora Tomorrow demo (edit:driver 56.64)

(Αυτά έχω δοκιμάσει)

Υ.Γ έκανα εδώ το ποστ γιατί μάλλον διαβάζοντας αυτό, πολλοί θα αλλάξουν γνώμη για αγορά GPU. Αν κάποιος συντονιστής νομίζει ότι είναι καλύτερα να μεταφερθεί στα παιχνίδια ας το κάνει.

Δημοσ.

Καλύτερα να αναφέρεις και τους drivers που χρησιμοποίησες για να κάνεις το τεστ. Πάντως εγώ με Radeon 9600pro δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα που να μη λύθηκε με αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας ή με εγκατάσταση patch του παιχνιδιού. Για την ιστορία το παιχνίδι που με παίδεψε περισσότερο ήταν το GTAIII το οποίο τελικά δέχθηκε να παίξει μετά το format. :D

Δημοσ.

Άντε, μια προσθήκη που μου έρχεται πρόχειρη (αν και αναφέρεται στο readme του παιχνιδιού):

1. Prince of Persia: SoT (με Catalysts 3.7 και προγενέστερους).

Καλό thread, αν και υποπεύομαι πως θα έχουμε κρούσματα παιδιών, που νομίζουν πως το παιχνίδι δεν παίζει γενικά, επειδή δεν παίζει στο δικό τους μηχάνημα...

Δημοσ.

Καλημέρα, πριν λίγο ξεφύλλιζα το CΓΟ και στις τελευταίες σελίδες με τις συμβουλές, αναφέρει τη συγκεκριμένη αδυναμία που έχουν οι ΜΧ με το Prince Of Persia και προτείνει τη χρήση του προγράμματος Analyzer 3D - με τραγική πτώση στις επιδόσεις φαντάζομαι, καθώς είναι κάτι αντίστοιχο με τους wrappers που κυκλοφορούν για εκτέλεση παιχνιδιών που απαιτούν Voodoo Graphics κάρτα.

Δημοσ.

The following unsupported 3D accelerators do not work with Max Payne 2:

3dfx Voodoo, Voodoo2, Voodoo3, Voodoo Rush

3Dlabs Permedia, Permedia2

ATI RAGE II/II+/IIc, RAGE PRO, Rage Fury Maxx

Cirrus Logic Laguna3D (CL5465)

Intel i740, i810 integrated, i815 integrated

Matrox Millennium II, Mystique, G200

NVIDIA RIVA 128/128ZX

PowerVR Neon 250i

S3 Savage 2000, Savage3D, Trio64 3D, Virge/DX/GX/VX

Rendition Verite V1000/V2200

Some older integrated / laptop display adapters (Neomagic, Trident)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...