thodoris20s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δεν έχει κάποιο partition το stickaki για να έχω την επιλογή που λέτε. Δείτε
alexakos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Δεν έχει κάποιο partition το stickaki για να έχω την επιλογή που λέτε. Δείτε Κανε του format και μετα θα σου εχει επιλογη για partition οταν πατησεις το partition Και κατεβασε το app σου ειπα, Ειναι ευκολο να το κανεις MBR fat 32.
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μάλλον θα χρειαστεί να δώσεις εντολές μέσω τέρμιναλ. Το στικάκι φαίνεται να δουλεύει αλλά δεν φαίνεται το partition του. Τώρα που το βλέπω καλύτερα μπορεί αυτό να είναι το partition απλά δεν σου δίνει πρόσβαση στο αρχικό volume. Δοκίμασε να πατήσεις το μείον .
thodoris20s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, atheatos είπε Μάλλον θα χρειαστεί να δώσεις εντολές μέσω τέρμιναλ. Το στικάκι φαίνεται να δουλεύει αλλά δεν φαίνεται το partition του. Τώρα που το βλέπω καλύτερα μπορεί αυτό να είναι το partition απλά δεν σου δίνει πρόσβαση στο αρχικό volume. Δοκίμασε να πατήσεις το μείον . Άλλαξα το view και τώρα το δείχνει έτσι
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Αν κλικαρεις όπως είσαι την επιλογή erase τι σου βγάζει?
alexakos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ωρες μετα και ακομα δεν εχετε βρει πως θα αλλαξει το scheme.Δεν θα το βρειτε γιατι απο mojave και πανω παιζει μονο μεσω terminal.(ισως και high sierra.) θα ειχες κανει την δουλεια σου σε 5 λεπτα. με μια εφαρμογη δωρεαν για αυτο που θες και μετα θα την εσβηνες.ασυλληπτο πραγματικα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από alexakos89
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε 3 ωρες μετα και ακομα δεν εχετε βρει πως θα αλλαξει το scheme.Δεν θα το βρειτε γιατι απο mojave και πανω παιζει μονο μεσω terminal.(ισως και high sierra.) θα ειχες κανει την δουλεια σου σε 5 λεπτα. με μια εφαρμογη δωρεαν για αυτο που θες και μετα θα την εσβηνες.ασυλληπτο πραγματικα. Μια χαρά υπάρχει στο disk Utility όπως έδειξα και στον link και δεν έχει φύγει ούτε στο Mojave. απλά δεν είχα το mac μπροστά να θυμηθώ πως θα το εμφανίσει. Αν πας view devices και μετά κανείς erase το device εμφανίζει το map.
thodoris20s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, alexakos89 είπε MBR partition. Κατεβασε το paragon hard disk κατι δεν θυμαμαι το ονομα. βρες το στικ. πατα πανω του και πατα φορματ. Καπου θα λεει για MBR η GPT partition, Πρεπει να ειναι MBR https://www.paragon-software.com/hdm-mac/ Το έκανα MBR μέσα από το paragon που πρότεινες φίλε μου και φαίνεται να δουλεύει! Σε ευχαριστώ πολύ! 1 1
Jiakometi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, thodoris20s είπε Το έκανα MBR μέσα από το paragon που πρότεινες φίλε μου και φαίνεται να δουλεύει! Σε ευχαριστώ πολύ! Δουλεύει μέσα από το app του και πάλι, ή τώρα είναι ορατό και το “ Files” app ?
thodoris20s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Jiakometi είπε Δουλεύει μέσα από το app του και πάλι, ή τώρα είναι ορατό και το “ Files” app ? Δουλεύει κανονικά μέσα από το app του. Για το files app δεν είδα, αλλά νομίζω όταν πατάς στο files app το συγκεκριμένο φλασάκι σε πάει πάλι στην εφαρμογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα