likoyrgos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα Ipad Pro (2015). Έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού. Αγόρασα ένα Lightning στικάκι και το σύνδεσα στο ipad. Το αναγνώρισε και εγκατέστησε το app στο ipad. Το πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται πουθενά στον File Manager , ενώ φαίνεται να λειτουργεί κανονικά με το δικό του app. Καμία πρόταση?
Jiakometi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Αν είναι σαν αυτό δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα. Το έχω και εγώ και δουλεύει αποκλειστικά μέσω του δικού του app.
likoyrgos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Όχι είναι αυτό :https://www.amazon.com/HooToo-128GB-Certificated-Connector-compatible/dp/B01LSBMH1Y Τζάμπα τα λεφτά δηλ?
thodoris20s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, Jiakometi είπε Αν είναι σαν αυτό δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα. Το έχω και εγώ και δουλεύει αποκλειστικά μέσω του δικού του app. Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου; (σόρρυ για το ψιλό offtopic) Έχω αυτό το φλασάκι ακριβώς και επειδή ήθελα να το κάνω διαμόρφωση ως καινούργιο για να το αδειάσω, το έκανα από το mac erase και τώρα όταν το συνδέω στο κινητό δεν γίνεται τίποτα. Και στο app δεν το αναγνωρίζει. Ξέρεις μήπως τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
mistr4l Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Επειδή το έψαχνα κι εγώ, έπεσα πάνω στο video εδώ του τύπου... Απ'ότι φαίνεται, για να δουλέψει χωρίς την εφαρμογή θα χρειαστούμε τον αντάπτορα "Lightning to USB3 Camera Adapter", ο οποίος κοστίζεις 50Ε. https://www.istorm.gr/accessories/iphone-accessories/cables-docks/lightning-to-usb3-camera-adapter.html 1
Jiakometi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, likoyrgos είπε Όχι είναι αυτό :https://www.amazon.com/HooToo-128GB-Certificated-Connector-compatible/dp/B01LSBMH1Y Τζάμπα τα λεφτά δηλ? Για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω να σου πω. Βέβαια η καταχώρηση στο Amazon γράφει ότι δουλεύει με δικό του App...... 2 ώρες πριν, thodoris20s είπε Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου; (σόρρυ για το ψιλό offtopic) Έχω αυτό το φλασάκι ακριβώς και επειδή ήθελα να το κάνω διαμόρφωση ως καινούργιο για να το αδειάσω, το έκανα από το mac erase και τώρα όταν το συνδέω στο κινητό δεν γίνεται τίποτα. Και στο app δεν το αναγνωρίζει. Ξέρεις μήπως τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Θοδωρή Μια και δεν ξέρουμε την αρχική του διαμόρφωση (η οποία μπορέις να είναι και ειδική - proprietary μέσω του app), φοβάμαι ότι δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω στην αρχική του μορφή. Ισως ένα Mail στο support της Sundisk να σου (μας) έλυνε την απορία... 1
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, thodoris20s είπε Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου; (σόρρυ για το ψιλό offtopic) Έχω αυτό το φλασάκι ακριβώς και επειδή ήθελα να το κάνω διαμόρφωση ως καινούργιο για να το αδειάσω, το έκανα από το mac erase και τώρα όταν το συνδέω στο κινητό δεν γίνεται τίποτα. Και στο app δεν το αναγνωρίζει. Ξέρεις μήπως τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Σε τι file format το έκανες erase και σε ποιο κινητό το συνδεσες?
thodoris20s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω να σου πω. Βέβαια η καταχώρηση στο Amazon γράφει ότι δουλεύει με δικό του App...... Θοδωρή Μια και δεν ξέρουμε την αρχική του διαμόρφωση (η οποία μπορέις να είναι και ειδική - proprietary μέσω του app), φοβάμαι ότι δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω στην αρχική του μορφή. Ισως ένα Mail στο support της Sundisk να σου (μας) έλυνε την απορία... Κατάλαβα. Το σακάτεψα το καημένο... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα κάνω μία προσπάθεια με το support και θα επανέλθω! Μόλις τώρα, atheatos είπε Σε τι file format το έκανες erase και σε ποιο κινητό το συνδεσες? Σε fat32 το έχω και το κινητό είναι iphone x
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Κατάλαβα. Το σακάτεψα το καημένο... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα κάνω μία προσπάθεια με το support και θα επανέλθω! Σε fat32 το έχω και το κινητό είναι iphone x Δοκίμασε να το κανείς exfat
thodoris20s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Δοκίμασε να το κανείς exfat Τα ίδια, δεν το αναγνωρίζει
alexakos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Τα ίδια, δεν το αναγνωρίζει MBR το κάνεις ετσι? Αν εχεις mac κανε το απο το disk utility. Ειτε fat32 ειτε exfat. Για να παιξει με iphone θελει fat32 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από alexakos89
thodoris20s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε MBR το κάνεις ετσι? Αν εχεις mac κανε το απο το disk utility. Ειτε fat32 ειτε exfat. Για να παιξει με iphone θελει fat32 MBR; Ναι από to disk utility το κάνω στο macbook. Έχω δοκιμάσει και σε windows δεν άλλαξε κάτι.
alexakos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε MBR; Ναι από to disk utility το κάνω στο macbook. Έχω δοκιμάσει και σε windows δεν άλλαξε κάτι. MBR partition. Κατεβασε το paragon hard disk κατι δεν θυμαμαι το ονομα. βρες το στικ. πατα πανω του και πατα φορματ. Καπου θα λεει για MBR η GPT partition, Πρεπει να ειναι MBR https://www.paragon-software.com/hdm-mac/ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από alexakos89
atheatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Τα ίδια, δεν το αναγνωρίζει Δοκίμασε μια με MBR και μια GUId.Είναι τα partitition table που εμφανίζονται όταν επιλέξεις το usb στο disk utility. https://support.apple.com/en-us/HT208496 δεν χρειάζεσαι να καταβάσεις άλλη εφαρμογή απλά πρέπει να επιλέξεις το usb από το disk utility και όχι μόνο το partition του. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από atheatos 1
alexakos89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Δοκίμασε μια με MBR και μια GUId.Είναι τα partitition table που εμφανίζονται όταν επιλέξεις το usb στο disk utility. Εχεις δικιο. Απλα επειδη δεν εχει ntfs και δουλευω πολυ ntfs εχω την εφαρμογη και ξεχασα τον κλασικο τροπο. 5 λεπτά πριν, thodoris20s είπε MBR; Ναι από to disk utility το κάνω στο macbook. Έχω δοκιμάσει και σε windows δεν άλλαξε κάτι. η αυτο μεσα αππο το disk utility, πρεπει να πατησεις partition για να στο εμφανισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα